Şimdi Ara

SOLUSİTAN (LİNEATABS) ZAYIFLAMA HAPI KULLLAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SOLUSİTAN (LİNEATABS) ZAYIFLAMA HAPI KULLLAN VAR MI ?

MEMNUNMUSUNNUZ YAN ETKİSİ FALN VAR BİLGİ SAHİPİ KULLANMIŞ OLAN BİRİ FİKİR VERBİLİRMİ ?

• Hardline Burner ve Amerikadan getirttiğim MTM Beta Burner isimli ilaçları kullandım zamanında. İkiside bir süre sonra gece uyutmayacak cinsten kalp çarpıntısı yapmaya başladı. Sadece zindelik veriyodu oda içindeki kafein den dolayı. İlaçsız da spor ve sıkı diyetle gayette kilo veriliyor ve verdim. Bu ilaçların hiçbirine ihtiyaç yok ve zararlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 29 Aralık 2012; 1:58:17 >
  • Seda Sayanı mı izledin bugün naptın :D O zayıflama ilacı değil kiloyu korumak için kullanılan bir ilaç ve lütfen bunun çözümünü haplarda aramayın ne kadar tehlikeli olduklarını görüyoruz.
  • ARKADAŞIM HİÇBİR HAP SENİ OTURDUĞUN YERDEN ZAYIFLATMAZ. ZAYIFLAMAK İSTİYORSAN AZ YE ÇOK HAREKET ET. İNANMA BÖYLE ŞEYLERE
  • kilo vermek için tüm yolları denedim bir türlü kilp veremiyorum spor dahil her yol alşpmpza me geliyorsa yaptım evimde yürüş bandı var zaten her sabah akşam durmadan kullanıyorum ama bi faydasını görmedim birde bu yolu deniyim dedim
    alişan ve sevcana denk geldim dr. kubilay anlatıyordu dınledim merak ettim test falan yaptı canl yayında ve dedigi olunca etkilendim içimden acaba diye geçmedi degil ?

degerli fikirleriniz için teşekür ediyorum .......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.