|
Bildirim
|
Bu oyunu gördüğümde hep Soma faciası aklıma gelecek.
|
Oyunu an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. Ben Bioshock Infinite'den sonra böyle MÜKEMMEL bir senaryolu oyun oynamadım! Seslendirmeleriyle, atmosferiyle, yapı ve çevre dizaynlarıyla, ses efektleriyle, animasyonlarıyla ve en önemlisi SENARYOSUYLA inanılmaz bir oyun! Alıp götürdü beni başından sonuna kadar. Hakikaten helal olsun Frictional Games'e ve bütün çalışanlarına! Nasıl oturup düşünmüşler böyle bir şeyi aklım almıyor. İmkanım olsa hepsinin teker teker elini sıkardım. Oyunun sonunda iki elimi başıma götürüp ne oflar çektim, müziği de duyunca gözlerim doldu. Ardından alkışladım böyle bir şaheseri!
Vallahi helal olsun! 10/10! Oyunda korku yok diyenler, belli ki oyunun yarısına bile gelmemişler. Amnesia: The Dark Descent kadar korkunç mu bilemem ama Penumbra serisinden ve A Machine for Pigs'den daha fazla korku olduğu kesin. Ha ama daha oyunun başından sırf korkmak için oynayıp bu ne ya? diye ön yargıyla yaklaşacaksanız ve ingilizceniz yoksa hiç oynamayın çünkü ziyan edersiniz böyle bir senaryoyu. Ne kadar ödül varsa versinler bu oyuna. Hepsini hakediyor çünkü! |
Gelmiş geçmiş en underrated oyunlardan biri
|
Bu oyunu oynamayan varsa çok şey kaçırıyor. Baş yapıt resmen . Bilinci ve benliği sorgulatan bir yapım.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soma zeybegi -- 13 Ekim 2013; 22:14:14 > |
|
|
|
|
|