Şimdi Ara

SOMA oynayanlar bir YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli bir çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu genelde oyunun kayıt noktalarında oluyor oyun kaydederken bir kasılmalar oluyor sonra çalışmayı durdurdu deyip oyundan atıyor onun dışında da bazı yerlerde de yapıyor bunu ve yerli yersiz kasılmalar var bu genelde çevreye bakındığım zaman oluyor hani sistemim yetmiyor diyecem ama sistem gereksinimlerine baktığım zaman çok rahat bir şekilde karşılıyor birde buglara rast geldim oyunun ilk bölümlerinde bizi kovalayan büyük bir robot var sürekli buga giriyor korkudan çok komediye döndü oyun. Oyun mu sorunlu yoksa bende mi bir sorun var anlamadım sizde de böyle sorunlar var mı?

• UP
  • bu oyun nasıl bf gibi yoksa call of duty gibimi yoksa crysis gibi

bende merak ettim eğr bu tarsa oynamak isterim
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Fps korku oyunu, silahla ilerlemeli bir oyun değil ama oyunda herhalde optimizasyon sorunları var bana çok sıkı tı yaşatıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Sürekli bir çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu genelde oyunun kayıt noktalarında oluyor oyun kaydederken bir kasılmalar oluyor sonra çalışmayı durdurdu deyip oyundan atıyor onun dışında da bazı yerlerde de yapıyor bunu ve yerli yersiz kasılmalar var bu genelde çevreye bakındığım zaman oluyor hani sistemim yetmiyor diyecem ama sistem gereksinimlerine baktığım zaman çok rahat bir şekilde karşılıyor birde buglara rast geldim oyunun ilk bölümlerinde bizi kovalayan büyük bir robot var sürekli buga giriyor korkudan çok komediye döndü oyun. Oyun mu sorunlu yoksa bende mi bir sorun var anlamadım sizde de böyle sorunlar var mı?

Oyunu bende oyunuyorum ama bu dediklerinin hiç birine denk gelmedim.Sadece kayıt noktasında ufak bir bekleme o kadar.Çözüm olarak da ya güncelleme varsa onu yükleyeceksin ya da oyunu kaldırıp yeniden kurmayı dene belki düzelir.
    Save dosyası da istersen oyunun yarısına kadar olan save dosyasını gönderebilirim.

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Amnesia adlı oyunu biliyorsan aynı firmanın yaptığı,ona benzeyen ama biraz daha korkusu hafifletilmiş,ama hikaye olarak da gayet iyi olan FPS bir gerilim oyunu.
    Oyunun türkçe yaması da mevcut,hikaye odaklı biraz da bulmacalı oyun seviyorsan oyna derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Sürekli bir çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu genelde oyunun kayıt noktalarında oluyor oyun kaydederken bir kasılmalar oluyor sonra çalışmayı durdurdu deyip oyundan atıyor onun dışında da bazı yerlerde de yapıyor bunu ve yerli yersiz kasılmalar var bu genelde çevreye bakındığım zaman oluyor hani sistemim yetmiyor diyecem ama sistem gereksinimlerine baktığım zaman çok rahat bir şekilde karşılıyor birde buglara rast geldim oyunun ilk bölümlerinde bizi kovalayan büyük bir robot var sürekli buga giriyor korkudan çok komediye döndü oyun. Oyun mu sorunlu yoksa bende mi bir sorun var anlamadım sizde de böyle sorunlar var mı?

Oyunu bende oyunuyorum ama bu dediklerinin hiç birine denk gelmedim.Sadece kayıt noktasında ufak bir bekleme o kadar.Çözüm olarak da ya güncelleme varsa onu yükleyeceksin ya da oyunu kaldırıp yeniden kurmayı dene belki düzelir.
    Save dosyası da istersen oyunun yarısına kadar olan save dosyasını gönderebilirim.

Hocam güncelleme yapsam türkçe yama gider mi,birde kasılmalar genelde su altı kısımlarında oluyor,iç mekanlarda bir kasılma yok,ama oyundan atma sorunu var işte her zaman aynı yerde atmıyor değişiyor,birde kaplamalar bende çok geç geliyor,birde oyunda elimizi soktuğumuz bir cisim var onun ne olduğunu çözemedim dokunmamamız mı gerekiyor,bölüm olarak da bir tesisin içindeyim,bizi kovalayan insan robot karışımı değişik birşey var,acayip sesler çıkartıyor bizi görüncede koşturmaya başlıyor bu oyunun ortası mı yoksa sonuna doğru mu geldim bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    yaşımız 18 büyük olduğuna göre açıklama göre sıkıntı yok o zaman korkarsak bağırsakta evde yardım edecekte yok

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 27 Kasım 2015; 14:04:22 >
  • Türkçe yamanın bozulacağını zannetmiyorum,öyle birşey olsaydı thanshaydar güncelleme ile ilgili bilgi verirdi şu update ile çalışır diye.
    Su altı kısmında sıkıntı varsa bana göre ekran kartın yetersiz olabilir,çünkü iç mekanda sorun yok diyorsun.Atma konusuna gelince birşey diyemem dediğim gibi belki update le düzelebilir.
    Gtx 560 kullanıyorum ayarlarım şu şekilde:Full hd,v-sync kapalı,kenar yumuşatma kapalı,alan derinliği orta,ssao kapalı,bloom kapalı,doku kalitesi yüksek,doku filitresi Af2x,gölge kalitesi orta,yansıma açık,kırılma açık,Far cry 4'ü neredeyse hıgh'da oynamıştım en kötü 26 fps gördüm
  • Çok garip,ben iş yerinde gts450 ile oynuyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı,artık söyleyecek birşey yok,dediğim gibi Update dene yada yeniden kur veya ekran kartının driverını güncelle . Ayrıca oyunun tahminen dört saati yarısı gibi birşey sen hesabını ona göre yap.Tahminimce sen iki üç saat kadar oynamışsın. İstersen bende ki save'i alıp kaldığın yerden tekrar load yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOLİC_FR -- 27 Kasım 2015; 21:41:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdi biraz daha oynadım bir problem çıkmadı kasıntı da yok ne biçim iş anlamadım gitti lambdadan theta'ya giderken çok fazla kasma ve oyundan atma vardı,şimdi theta bölgesinden çıktım omicron'a doğru gidiyorum bir problem yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.