Şimdi Ara

Somali CB’nın oğlu, engelli çocuğu olan Türk kuryeyi öldürdü ve SERBEST BIRAKILDI. Edit: KAÇTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
0
Favori
7.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nefret ediyorum hocam, hepsinden nefret ediyorum. Bu kabilesini sevdiğimin yamyamına da başarılı bir operasyonla yurtdışına kaçırmışlar. Operasyonun arkasında kim var acaba?

Ses sanatçımız Sevim Tanürek’i bu vesileyle tekrardan anıyorum. Ne yazık ki katiller değişiyor, fakat malum zihniyet hiç değişmiyor. Nerede adeletsizlik, hukuksuzluk varsa bunlar oradalar. Kendileri güçlü olduğu ülkelerde her türlü pisliği yaparlar ama gücü ele geçiremedikleri yerlerde demokrasi demokrasi diye ağlayıp dururlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 8 Aralık 2023; 14:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza yapanın ifadesi ortaya çıkmış.

Somali CB’nın oğlu, engelli çocuğu olan Türk kuryeyi öldürdü ve SERBEST BIRAKILDI. Edit: KAÇTI

Kaza yapan sürücü hakkında yakalama kararı çıkartılmış son gelişme olarak. Şöför asli kusurlu sayılmış.

• o kamera görüntüsüyle neye istinaden serbest bırakmışlar?
    savunan brainless video açıp önünde giden adamj bi ezsin bakalım salacaklarmı kendisini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rezalet ancak sömürge ülkelerinde görülür.Birilerinin hayal ettiği şekilde Osmanlı olduk ancak 18-19-20 yüzyıl Osmanlısı olduk.Elin kaçıncı Dünya ülkesinin Cumhurbaşkanının oğlu geliyor göz göre göre işinde gücünde olan bir Türk vatandaşının ölümüne neden oluyor ancak 'güya' Dünya'ya ayar veren bizler bunu yakalayıp yargılayamadık.

• Cem kullanıcısına yanıt

Herif zaten gizli siyonist 😁😁😁😁😁

• Cem kullanıcısına yanıt

Yanıt verdiğiniz şahsın zihniyeti belli. Boş yere ciddiye alıp cevap bile yazmayın. Ne olduğu belli de kendisini farklı aksettiren bir şahıs. Devrin adamı yani.

Konu başlığına gelecek olursak. Elin hani insan olan kimseyi makamına, mekanına, maddiyatına göre değerlendirmem yanlış anlaşılmasın elin somalilisi bile forsunu konuşturur olmuş memlekette. Birileri vakit kazandırmış belli ki. Normal şartlarda adalet bakanı isitfa eder. Bu işin içinde parmağı olanlar memuriyetten ihraç edilir ve hapis cezası alırlar.

Yani ben bu muhafazakar olduğunu iddia eden malum kesimdeki dünya ve ahiret anlayışını gerçekten anlayamıyorum. Yani dindar değilim ama bir öteki taraf/Allah'a karşı insan olarak sorumluluk sahibi birisi olarak böyle şeylerin hesabını nasıl verecekler, Allah'ı mı kandırdıklarını sanıyorlar inanamıyorum. Bu nasıl maddiyata tapmaktır nasıl bir üstünlük taslamaktır. Hani bakarsınız dağ gibi adam dersiniz mahallenizde çevrenizde ailenizde vs vardır belki böyle birileri. Sonra basit bir enfeksiyon, kıçı kırık bir mikrop sizi bitirir 3 günde göçersiniz hayattan. Hiç mi ölecek olmaktan korkmuyorsunuz hiç mi Allah korkunuz yok, Yahudiler gibi kıyamet günü ağaç arkasına saklanarak kurtulabileceğinizi mi sanıyorsunuz. Nasıl bir perde indi gözlerinize/kalbinize. Vardır Allah'ın bir planı, ebediyyen almak istiyordur belki de cehennemine kadrolu eleman olarak diyorum.

• Dünyaaaa lideriyizzz amariga avruba kıskaniyiii hülooo

Demeyle olmuyormuş değil mi kefenle gezenler.
    Yazık Türkiye Cumhuriyeti ne hallere düşmüş.Kabile devleti somaliler bile bizle dalga geçiyor.Kaçmasında payı olan herkes tutuklanmalı ve derhal somaliden olayın katili istenmeli.

• Az önce öğrendiğim kadarıyla -hiç kimsenin aklına gelemeyeceği üzere(!)- adam ülkeden kaçmış.

Delil var, görüntü var, bilirkişi raporu var... Neyse, yazıp yazıp sildim yazıp yazıp sildim. Yazık, gerçekten yazık.

• Somalinin kiçi kirik paçavra cb si ile papaz olmamak ugruna vatandaşinin kani yerde birakildi olay bu esasen. Ve an acısı bubolaylar unutturulup, vatan millet icin can feda naaralari atmasini isteyecekler insanlar. Ölen adami diriltsinler de sorsun şimdi o adama bu ulke icin savaşir ölür müsün can verir misin diye?

Su yapilan olay, vatana ihanetten farksiz bunu gören bunlara sahit olan bir millet genclik halk her kimse bu ulke icin savasip ölmek, askere de gitmek istemez. Deger görmeyen kimse kendi canini feda etmek istemez. Ben öldürulecegim bir omur boyu vergisi, askerligi, savas ciksa cephesinde savaşi her şeyi feda edeceksin elin maymun somalilisi beni oldurup, elini kolunu sallayarak gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 8 Aralık 2023; 19:56:49 >
  • Bu ülkede yabancı uyruklu kişilere sürekli pozitif ayrımcılık yapılmasından çok sıkıldım. Sadece bu olay için demiyorum, turizmde, sağlıkta, emlakta, hukukta kısaca her alanda yapılıyor ve bu durumdan ciddi şekilde rahatsızlık duyuyorum.

• Akboylar rahmetli motorcuyu fetöcü mü ilan eder pkk'lı mı acaba bakıp görelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaçması için herşeyi hazırladılar, vakit uzatıldı oda kaçtı..

• Kaçırılması beni hiç şaşırtmadı.

• Ve eleman ulkeden kacmis... Bizde yedik diyecem ama yemedik tabi.Yiyen orada, babus, ozkank falan. Dibine kadar yedi

• Böyle olacağı çok belliydi. Kaçacağına bir tek ellikiler inanmıyordu.

• Burak Erdogan ülkesine dönsün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.