Katil bir de serbest kalmış(şaşırdık mı?) malum tayfanın kulaklarını çınlattım duymuşlar mı acaba www.sozcu.com.tr Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu arkadan çarptı, kurye hayatını kaybetti - Sözcü Gazetesi https://www.sozcu.com.tr/somali-cumhurbaskani-nin-oglu-arkadan-carpti-kurye-hayatini-kaybetti-p5904Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu arkadan çarptı, kurye hayatını kaybetti İstanbul'da Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazada yaralanan motosikletli kurye hayatını kaybetti. Mohamed Hassan Shekh Mohamud'un, ifadesi alındıktan sonra serbest kaldığı belirtildi. İFADEDEN SONRA SERBEST KALDI İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı motosiklet sürücüsünü ambulans ile Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü ve Göçer yoğum bakımda tedavi altına alındı. Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu ise polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. BİRİ ENGELLİ İKİ ÇOCUĞU VARDI Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken biri engelli iki çocuk babası Yunus Emre Göçer 6 gün sonra hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Göçerin cenazesi Adli Tıp Kurumundaki incelemelerinin ardından ailesine teslim edildi. Göçerin arkadaşları Adli Tıp Kurumu önünde motosikletleriyle cenaze götürülürken eşlik etti. Edit: KATİL YURTDIŞINA KAÇTI - - Adalet Bakanı, Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu hakkındaki soruyu ‘Filistin gündemi’yle savuşturdu Adalet Bakanı Tunç, Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun çarptığı bir motokuryenin hayatını kaybettikten sonra yurt dışına kaçmasına ilişkin soruyu, ‘Gündemimiz Filistin’ diyerek geçiştirdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 10 Aralık 2023; 22:48:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Somali CB’nın oğlu, engelli çocuğu olan Türk kuryeyi öldürdü ve SERBEST BIRAKILDI. Edit: KAÇTI
-
-
Yukaridaki dilli kor bebeye hitaben.
Sinyalde vermemismis, neden durmusmus akan yolda diye somaliliyi bile aklama moduna girmis.
Ama kor bebe orta seritten onu bos olmasina ragmen motorun arkasina takilan, onu bos almasina ragmen devam edebilecekken, motor yavaslayinca kendide yavaslayip en sag seride gecen, sonrada carpan arabayi gormuyor nedense.
Iste bu korlere, ulkenin icinden geciliyoruzu gelde anlat. Adam izledigini bile yorumlamaktan aciz yada aciz degil isine gelmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamların imf borcunu öde, yardım et. Kuyu aç.
Ülkesimde fakirlikten kırılanlar ılsun
Beyfendilerin oğullarıda buralarda sürtsün.
Tam s.i çocukları gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkenin kendi sahipleri kollanacağına gelen çöpü koruyan bir yapı var tam anlamıyla utanç verici ama bunları da bu halk seçiyor ne yazık ki. Ne kadar kötü ve ironik.
-
Video nerede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OzkanK Allahını seven defansa gelsin olmuş ve hemen summonlanmış, şaşırdık mı?
tabii ki hayır...
-
Oha olaya bak
-
Bu ülkede yabancılar bizden bin kat daha değerli.
-
Somali ile AKP’nin arası çok iyi. Bu şopar da zaten Somali CB’nın oğluymuş. Yani hiç bir halt olmaz buna. Malum zatın oğlu da ses sanatçımızı öldürdü birşey yapıldı mı? Yurtdışına kaçırdılar katili. Bu yamyamı da aynı şekilde kaçırırlar
Türkiye'de Türk vatandaşı olmak 1800 yıllarında amareika'da siyahi olmak gibi oldu artık hiçbir değerimiz kalmadı..
-
Serbest kalmasi dogru karar.
Şu Hamas kudüs ya hak diyenlerin neden kendi vatandaşlarına bir şey olduğunda göremiyoruz?
Ölen yahudi olsaydı eline sağlık yiğido falan yazarlardı buna şüphem yok.
Motosikletli, Somali CB'nin oğluna bilerek kaza yaptırıp ölerek Türkiye - Somali arasındaki ilişkiyi bozma amacı güden dış güçlerin ajanı diyecekti de kendini zor tuttu.
-
Bu sitedeki yorumlara baktım da, adamlar gömüyor resmen bu elemanı, bizim dilli bebe hala savunma peşinde. İlginç cidden anlamak mümkün değil bi zihniyeti.
Kabak gibi ortada, adam sol şeritten giderken önü boş olmasına rağmen en sağ şeride geçip, yavaşlayıp motora çarpıyor. Sanki motoru takip ediyor. Bence motorcuyla bir münakaşa yaşadılar, bu eleman takip edip bunu yaptı.
somali spot | forum, news, videosHSM’s son involved in a traffic accident in Turkeyhttps://www.somalispot.com/threads/hsm%E2%80%99s-son-involved-in-a-traffic-accident-in-turkey.158652/ -
Hamas, küdüs diyenlerin hepsi klavye delikanlısı, 1 tanesi kalkıp cihat diye gidebildimi. Adam gibi çıkıp ben gittim, ahada foto diye bildi mi. Hala hepsi forumda ahı gitmiş vahı kalmış kılıçdarı eleştirme peşinde. Git ekonominin içinden geçen ekonomisti eleştir en başta. ama yok bir tanesi bile butip konulara giremiyor.
-
kaza değil bu. bu video görüntüsünden sonra o otomobili kullanan şoför kim ise onun derhal yakalanıp, tutuklanması gerekir.
videoyu 3 kere izledim. her seferinde de kararım değişmedi. bu görüntüye göre otomobil kasıtlı olarak motorsiklete çarpıyor. bence bu sahne öncesinde taraflar arasında bir sürtüşme olmuş olabilir, araştırılmalı. motorsiklet özellikle duruyor ve beklemeye geçiyor diye zannım var. ardından otomobil şerit değiştirerek geliyor ve hızını yavaşlatarak doğrudan motorsiklete çarpıyor. çarptığı gibi durmuyor bir de yavaşlama yapsa bile hareket etmeye devam ediyor.
sen kazaya hangi videoyu izledin, paylaşabilir misin?
-
Son Haberler X (@sonhaberlerx) on Xtwitterᴮᴬyᴬᴺ Abdullah Öcalan Ender Saraç Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu konsolosluk aracıyla İstanbul'da kuryeye çarptı. 6 gün yaşam savaşı veren kurye yaşamını yitirdi, Cumhurbaşkanı'nın oğlu serbest bırakıldı.https://twitter.com/i/status/1732516852792717622
Yukaridaki dilli kor bebeye hitaben.
Sinyalde vermemismis, neden durmusmus akan yolda diye somaliliyi bile aklama moduna girmis. Ama kor bebe orta seritten onu bos olmasina ragmen motorun arkasina takilan, onu bos almasina ragmen devam edebilecekken, motor yavaslayinca kendide yavaslayip en sag seride gecen, sonrada carpan arabayi gormuyor nedense. Iste bu korlere, ulkenin icinden geciliyoruzu gelde anlat. Adam izledigini bile yorumlamaktan aciz yada aciz degil isine gelmiyor. |
OzkanK Allahını seven defansa gelsin olmuş ve hemen summonlanmış, şaşırdık mı? tabii ki hayır... |
Blokladığım için göremiyorum mesajı ama bu olayda bile bu somalili cbnin oğlunu savunan bir aktroll varmış galiba. Oha ya kendi memleketinde bir kabile devletinin cbsi oğlu tarafından öldürülüyorsun ve katilin serbest bırakılıyor ve gidip bu olayda bile katilini forumlarda haklı çıkarmaya çıkanlar çıkıyor ne diyebilirim ki yazık çok yazık. Bu aktroller nasıl bir Türk düşmanıysa arapla arp afganla afgan afrikalıyla Afrikalı oluyorlar ama asla Türkle Türk olamıyorlar.
|
Somali ile AKP’nin arası çok iyi. Bu şopar da zaten Somali CB’nın oğluymuş. Yani hiç bir halt olmaz buna. Malum zatın oğlu da ses sanatçımızı öldürdü birşey yapıldı mı? Yurtdışına kaçırdılar katili. Bu yamyamı da aynı şekilde kaçırırlar
|
Hamas, küdüs diyenlerin hepsi klavye delikanlısı, 1 tanesi kalkıp cihat diye gidebildimi. Adam gibi çıkıp ben gittim, ahada foto diye bildi mi. Hala hepsi forumda ahı gitmiş vahı kalmış kılıçdarı eleştirme peşinde. Git ekonominin içinden geçen ekonomisti eleştir en başta. ama yok bir tanesi bile butip konulara giremiyor. |
Türkiye'de Türk vatandaşı olmak 1800 yıllarında amareika'da siyahi olmak gibi oldu artık hiçbir değerimiz kalmadı.. |
Adamların imf borcunu öde, yardım et. Kuyu aç.
Ülkesimde fakirlikten kırılanlar ılsun Beyfendilerin oğullarıda buralarda sürtsün. Tam s.i çocukları gibi |
Motosikletli, Somali CB'nin oğluna bilerek kaza yaptırıp ölerek Türkiye - Somali arasındaki ilişkiyi bozma amacı güden dış güçlerin ajanı diyecekti de kendini zor tuttu. |
Şu Hamas kudüs ya hak diyenlerin neden kendi vatandaşlarına bir şey olduğunda göremiyoruz?
Ölen yahudi olsaydı eline sağlık yiğido falan yazarlardı buna şüphem yok. |
Benzer içerikler
- ömer aktaşöz yorumlar
- 14 temmuz filmi yasak mi
- kürtler atatürk"ü sever mi
- genç emeklilere tavsiyeler
- sezen aksu pkk
- en zengin ülke
- byd seal fiyat
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- togg ortakları
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X