Emin olamadım bundan sonrası mahkemede artık... Başka açılar öncesi sonrası varsada incelesin. Tünel çıkışı 4 şeritli yol orada 100-120 den aşağı gitmiyordur araçlar. Motorsikletli arkadaş neden birden yavaşladıysa çok sıkıntılı işler. Diğer araç Arkadan çarptığına ağır kusur Araç sürücüsüne kesilecektir büyük ihtimal ama ani durması normal gelmedi bana motorsikletinde. Akan trafikte öyle durmak olmamalı. Kasten bilerek çarptı flan demekte neden yapsın ki ! EKRAN HABER (@ekranhabercom) on Xtwitter Kuryeyi öldüren sürücü Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu çıktı!
(Ekran Haber Özel)
📌Avrasya Tüneli çıkışında 30 Kasım günü meydana gelen kazada 4 günlük yaşam mücadelesi veren Moto-kurye Yunus Emre Göçer, gece saatlerinde hayatını kaybetti.
📌Kuryenin hayatını kaybetmesine… https://twitter.com/ekranhabercom/status/1732340098178351553 |
Somali CB’nın oğlu, engelli çocuğu olan Türk kuryeyi öldürdü ve SERBEST BIRAKILDI. Edit: KAÇTI (2. sayfa)
-
-
Blokladığım için göremiyorum mesajı ama bu olayda bile bu somalili cbnin oğlunu savunan bir aktroll varmış galiba. Oha ya kendi memleketinde bir kabile devletinin cbsi oğlu tarafından öldürülüyorsun ve katilin serbest bırakılıyor ve gidip bu olayda bile katilini forumlarda haklı çıkarmaya çıkanlar çıkıyor ne diyebilirim ki yazık çok yazık. Bu aktroller nasıl bir Türk düşmanıysa arapla arp afganla afgan afrikalıyla Afrikalı oluyorlar ama asla Türkle Türk olamıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cumhurbaşkanı yazısını görünce yalamaya geçiyorlar. kimin nerenin cumbabası mühim değil. if else komutu ekleyin şu kahverengilere, böyle konularda bile komik duruma düşebiliyorlar.
onun harici memleketin çivisi çıkmış.. allah rahmet eylesin.
-
Sorarlarsa dünya lideri deriz.
Ulan bilmem nerenin cumhurbaşkanının oğlu bir kazaya karışıyor,bir vatandaş ölüyor anında serbest.
Kim bilir nasıl kapatıldı üstü.
Ak kuçular konuya damlamadığına göre rezalet o derece büyük . Sabah sabah yine sinirim zıpladı ,.bir mesai yapmadan önce de mutlu haber alayım be .
Edit: bende engelli olduğu için göremedim ama dilli eleman yine saçmalamış. Umarım sonu böyle bir kazaya karışarak olur,ulan bir kerede kendi insanını savun . Lan delirttiniz beni yeminle çıldırttıniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Aralık 2023; 7:50:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben normalde fazla yorum yazan her biliyormuş gibi davranıp bilmediğim şeyleri söyleyen bir insan değilim. Ama bu olayda dayanamadım yazayım dedim.Eğer bu olayı ahmet mehmet yaşasaydı siktin sene içeriden çıkamazdı. Eminim ki o kişi ifadeyi verirken kahvesini yudumlayıp tek taraflı anlatıp basıp gitmiştir.Maalesef tek taraflı adalet sistemi var gerçekten yazık! Bu olay sağ sol olayı değil baştaki zahatın padişahlığından kaynaklanmaktadır.Eline ayet yazıp hutbede okuyan diyanetin başında olan adamı bakan yapan ne yaptığı belli olmayan kişileri hazinenin başına koyarsan birde sağdan soldan yancılar işi götürürse muz cumhuriyetinden bir cacık olmaz..
serbest bırakılması ne demek yahu? nasıl dünya liderliği bu ?
papaz olayı
cemal kaşıkçı cinayeti
bu olay
hatta başka bir olay daha var ama yazarsam kesinlikle tutuklanırım, trt ses sanatçısı diyeyim siz anlayın.
bunların üstü nasıl kapatılıp hala oy alabiliyorlar?
sistemde değil insanlarımızda sıkıntı var gibi.
-
Arkadan çarpmış. Malesef kusurlu bunun çokta tartışılacak bir yanı yok. Yok efendim otobanmış yok efendim yavaşlanır mıymış vs. gibi yersiz savunmalara hiç gerek yok. Çok gereksiz savunmalar gerek yok.
-
Sen bilirkişi misin? Uzman mısın? MaşAllah her konuda bilginiz olmasa bile fikriniz var.
-
Daha önce defalarca gördük, yine görüyoruz; Bu iktidar döneminde Türkiye'de insan hayatının, hatta onurunun ve şerefinin bir kıymeti kalmamıştır.
Affedersiniz, pandemi döneminde k*pek gibi "aşılıyım" yazılı maske takıp turistlere hizmet ettirdiler.
Turistler denize girerken kendi vatandaşına ceza yazdılar.
Cemal Kaşıkçı'nın dosyasını 5 milyar dolara sattılar.
Milletvekili, madenci işçiyi tekmeledi bu memlekette.
Daha neler neler.
Şimdi ise Somali gibi bir ülkenin Cumhurbaşkanı'nın oğlu trafikte adam öldürüyor ve serbest kalıyor.
He birader he. Türkiye Yüzyılı.
Arkadaşlar şu dil çıkartan dalbudağı adam yerine koyup da cevap vermeyin lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 7 Aralık 2023; 12:22:49 > -
somali türkiyeden daha güçlü bir ülke oluyor o zaman verdimiz vergiler haram olsun
-
Normalde Afrika ülkeleri için sömürge derler bizde ise tam tersi olmuş resmen. Ama bizdeki bu AKP tayfasının bunlarla farklı bir ilişkisi var. Tahminimce birilerinin cepleri doluyor..yani başka türlü katili neden serbest bıraksınlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir motokurye olarak yorumum. Sipariş götürürken adres değişikliği yada sipariş iptali olursa bildirim geliyor telefona. Mecburen durup bakman gerekiyor telefona ki boşuna başka yere gitmemek için. Yada motorda bir sıkıntı olmuş ondan da durmuş olabilir. Yada en kötüsü olay öncesinde bir atışma oldu ve arabayla bilerek çarptı. Ne olursa olsun bu cocuğu ancak Somali halkı isterse yargılayabilirler. Bizde protesto etmek yasak, vatan haini-fetöcü diye fişliyorlar. Yanınıza 20-30 tane pkklı gönderip sizi pkk yanlısı olarak medyada gösteriyorlar.
-
Babus o kadar görevine adamış ki konuyu Ekrem İmamoğlu na getiriyor. Kaç para veriyorlar la size.
bu kazayı ben yapsaydım en az 5-6 sene yatarım olurdu.
yaşadığım bir kaza sonucu çarptığım kişi hastaneye kaldırılmıştı, hastaneden rapor ve karşı taraftan şikayetçi olmama beyanı gelene kadar 4-5 saat karakolda tutulmuştum.
normal bir türk vatandaşının ölümlü kaza sonucunda karakoldan aynı gün çıkması mümkün değil.
-
hdp ile aynı adama oy verenler gelmiş hesap soruyor pkklılra tek lafınız oluyormu yada bebek katili yahudilere.
-
Somali, turkiyeden daha guclu bir ulke oldugunu gostermis. Somali vatandasi ulkede adam oldurup elini kolunu sallaya sallaya geziyorsa.
Arkadan çarpan asli kusurludur. Ancak arkan sağlamsa yırtarsın böyle cinayetten/kusurdan. Bunu savunan da suç ortağıdır. NOKTA. yalakalığın alemi yok.
O zaman her önümüzde yavaşlayana vuralım, ne hasar ödeyelim ne ceza alalım. Ne güzel memleket. Yabancı ırk savunacaz diye 40 takla atıyor insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 7 Aralık 2023; 17:37:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X