Şimdi Ara

Somali CB’nın oğlu, engelli çocuğu olan Türk kuryeyi öldürdü ve SERBEST BIRAKILDI. Edit: KAÇTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
7.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çarpan adam suçlu ama sistemde suçlu. Motosiklet kullanıcıları daha da suçlu. Dünyanın hiç bir yerinde bizimki gibi serselice motor kullanan kimse yoktur anca Hindistan'da falan vardır. Lambası yanmaya sinyal vermeyen zik zak çizerek giden her türlüsü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

ne dünya lideri maalesef bu kadar düşürdüler işte akraba yönetim ülkesine dönmüşüz. Ellikiye 3-5 youtube videosu edit ver kendini uzayda koloni kurmuş zanneder öyle kandırıyorlar...

• Ölenin ailesine bir miktar para ödenir konu kapanır. Diplomatik bir soruna dönüştürülmez olay.

• ABD uyduruk bir papaz için olay çıkarmıştı

• O birleşik devletler. O Roma imparatorluğu o gidip Fransa başkanına bile kamera önünde azar kayabiliyor

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Bu nasil istirki vahsice islenen cinayet aikenin actigi davaya bagli oluyor? Ortada cinayet varsa devletin bu isi ailenin ustune yikmamasi gerek. Aile zayifsa ve karsi taraf mafyatik ise aile korkutulup dava geri cektirilir. Burda kuzu kurdun onune atilmis yasayla birlikte.

Devlet yasasiyka sokaga biraktirdifi kopekten sorunludur ve cok buyuk tazminat odemelidir. Ya yasayi duzeltir yada öder durur. Kopege kupe takip sokaga geri birakin diyen yasadan ne olur? Sokaklar kopeklerin yasama alanimi? Top belediyelere atiliyor, binlerce belediye farkli uygulamalar yapabilir. Bu is yasayla cozulur ve cozumude aciktir. Her medeni ulkede oldugu gibi 3 ay bakip sahiplenen yoksa uyutmak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kaza tam olarak nasıl oluyor. Videodan anlaşılmıyor. Motorcu yolda yavaşlıyor ve duruyor. Arkadan gelen araba yavaşça vuruyor. O vurmayla motorcu nasıl ölüyor anlamadım. Motorcu ekipmanlı gözüküyor. Motorcu niye orada durdu. Onu da anlamadım. Arabanın altında mı kalıyor acaba.

• Arkadan çarpmalarda arkadan çarpan suçludur. Araç kullanıyorsan dikkatini trafiğe verip takip mesafesini koruyacaksın bu kadar net. Konuyu bulandırmayın ortada tam bir felaket var.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

"Adli kontrol koruma tedbiri CMK’nın 109 ila 115’inci maddeleri arasında düzenlenmiştir. 109’uncu maddeye göre, bir suç sebebiyle yürütülen soruşturma ya da kovuşturmada, 100’üncü maddede belirtilen tutuklama sebeplerinin varlığı halinde, şüphelinin tutuklanması yerine adlî kontrol altına alınmasına karar verilebilir. Adli kontrol tedbirine karar vermek hâkim veya mahkemenin takdirinde olmakla birlikte, tutuklamanın şartları gerçekleştiğinde, tutuklama ile ulaşılmak istenen amacın adli kontrol ile sağlanması mümkünse adli kontrol kararı verilmesi zorunludur (CMK.m.101/1) [4]. Adlî kontrol, şüphelinin Kanun’da belirtilen bir veya birden fazla yükümlülüğe tabi tutulmasını içerir." Kusura bakmayın ama nden doğru olmayan açıklama yapma gereğini hissetiniz. Savcılığın basın açıklamasında yazanları arzu ederseniz bir daha okuyunuz.

• serkanugur S kullanıcısına yanıt
    Gülşen tutuklandı ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Benim saygıdeğer arkadaşıma söylemek istediğim şey vermiş olduğu bilginin yanlış olmasıydı. Yoksa bir üst mesajımda tutuklama veya en azından şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulması gerektiğini naçizane açıkça ifade ettim. Sanatçının tutuklanması parantez içinde söylüyorum hukuka aykırı değil ise mahkemenin kararıdır. Ve Yüce Türk Mahkemeleri bağımsızdır. Hiçbir makam adalete emir veremez Aksi takdirde Hukukun gücü güçlülerin hukuna döner ki çaresiz kalan kamu kendi adaletini sağlamaya başlar. Ben bu hayatta tek başımayım Arkamda beni kollayacak ne dostum ne de aşiretim var. Ben hukuksuzluğa uğrarsam gideceğim tek yer adalet makamı Adı üstünde adalet Eğer bu dalı da elimizden alırlarsa benim gibi nicelerinin sığınacak dalı kalmayacak O zaman ne yapacağız.

• serkanugur S kullanıcısına yanıt
    Bende o maddeye istinaden yazdım zaten. Topluma mal olmuş birisi yargılansa ceza alsa yatarı olmayan suç için tutuklandı. Yani tutuklama bir seçenek bile değildi. Konudaki olayla kıyaslayınca durumun vehameti daha iyi anlaşılıyor.

• Somali ye ne kadar yardım yapıldı?
    “SOMALİ'YE HER ALANDA DESTEK VERDİK”

Son 10 yılda Somali'ye yaptığımız insani ve kalkınma yardımlarının tutarı 1 milyar doları aştı.Jul 6, 2022

www.google.com
    somali'ye yardım - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=somali%27ye+yard%C4%B1m

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı çıkış yasağını erken çıkarmışlar ya, 50-60 yıl bekleyip öyle çıkarsalardı !!!1!!1!!1!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 9 Aralık 2023; 16:52:34 >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Çiğnediği eğer Arap olsaydı çooooktan Silivri nin soğuğu türküsünü söylemeye başlardı.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

videoyu şimdi izledim, vuran araç kadraja girdiğinde vururken olduğundan daha hızlı, motorcu yavaşlayınca o da bir tık yavaşlıyor ama durmayıp ezip geçiyor gibi. Motorcuyla öncesinden aralarında sürtüşme olmuş olabilir mi? muhtemelen öncesi var ama bakalım.. hoş bilinse de bizimle paylaşılmaz

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Yazılımcı arkadaşlar yapay zekaya hesaplattırsın. Bide olayı çarpışma diye haber yapıyorlar ya. Ne çarpışması bildiğin adam çiğneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 9 Aralık 2023; 17:2:46 >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

ben artık hükümetin değil halkın değişmesini istiyorum.

en az 2 nesil ölçeli bu ilkede değişim için.

diğer adamda gelmiş somaliliyi savunuyor ya. beter olsunlar onun oğluna kızına anasına bacısına çarparlar inşallah.

• T24 (@t24comtr) on Xtwitter
    Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu kuryenin eşi: Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi! https://t.co/C5ZIDRUA9Q
    https://twitter.com/t24comtr/status/1733725731790671991
  • MRTFR kullanıcısına yanıt

Hem sizin bahsettiğiniz iddia konusunda hem de çarpan şüpheli hakkında kusursuzluk tutanağı tutan görevliler hakkında savcılık tarafından re'sen soruşturma başlatılmış. Daha önce ifade ettiğim gibi görüntüler çıkınca ortalık karıştı. Dikkat ettiniz mi acaba kazaya ilişkin görüntüler uzak mesafeden geniş açılı görüntüler. Sanki başka bir birime ait Sonuç olarak kim ne şekilde buldu çıkardı merak etmiyor değilim Eğer iddialar doğru ise ki merhumun eşinin bu durumda yalan söyleyeceğini düşünmüyorum olay çok farklı mecralara kayabilir. Olaya müdahale eden kolluk görevlileri tanımadıkları Somali Cumhurbaşkanının oğlunu korumak adına neden risk alsınlar. Tek ümidimiz olaya karışan talimat veren her kim veya kimlerse hesapları ahirete havale edilmez. Yetimlerin boyunları bükük kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.