Bildirim
Somayı Bahane Edip Kendini Acındırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Onlar işte okul çocuğu :)) ne diyim ki anla işte öylelerini sallandırıcan dicemde işte bazıları başkasından görüyor ondan yapıyor çocuk falan olunca lafta etmek istemiyorum çocuk sonuçta ne anlar çocuk aklıyla hayatı tozpembe görüyorlar herhalde yada ailesi terbiye edememiş yazık yaa biz çocukken böylemiydik acaba la :S -
Az önce 0/21 giden Jinx'e küfür ettim haliyle o da üstüme gelme Soma da babamı kaybettim ne olur mutlu olsam dedi çok canım sıkıldı, yapmayayım dedim ama sen yanlış biliyorsun baban öldüyse şu an kimle yazışıyorsun dedim nedense sustu.. -
Bu kadarda olmaz iyiki TR de oynamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Troubled Joe
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: GeyikSebastian
Bu kadarda olmaz iyiki TR de oynamıyorum
ya onu bunu geçtim,üstteki mesajda laugh atan adamın imzasına bakın.türk olduğum için utandım -
quote:
Orijinalden alıntı: Karate Kyle
quote:
Orijinalden alıntı: GeyikSebastian
Bu kadarda olmaz iyiki TR de oynamıyorum
ya onu bunu geçtim,üstteki mesajda laugh atan adamın imzasına bakın.türk olduğum için utandım
adam mı?? ben göremedim
bilmiyorum çocuk olsa bile böyle düşünmesi çok normal mi düşünemiyorum yani 4-5 yaşındaki bir çocuk bile birileri üzüldümü birilerinin başına birşey geldimi üzülür birşey olur ama bu foruma yazacak kadar büyümüş olmasına rağmen nasılda böyle yapailir 1 gram vicdan varsa o vicdanı da satın alayım ağırlık yapıyodur onda -
yas ortalamasini acikca gösteren bi olay -
yaş ortalaması ile alakalı olsa keşke yaşı büyük olupta bu şekilde akıldan yoksun insanlarda çokquote:
Orijinalden alıntı: pgdnBREAK
yas ortalamasini acikca gösteren bi olay -
yaş ortalamasıyla falan alakası yok.Yeni nesil böyle 1993 sonrası doğanların %70 i aynı kafada elemanlar.Çöpler yani.Çocuk yapmayı bir halt sanıp sorumluluklarını üstlenemeyecek kafadaki insanların hatası.Umarım aynı hatayı çok fazla tekrarlamazlar.quote:
Orijinalden alıntı: soprano4029
yaş ortalaması ile alakalı olsa keşke yaşı büyük olupta bu şekilde akıldan yoksun insanlarda çok
Alıntıları Göster -
Klasik tr serveri. -
Yeni nesil boyle iste ne yaparsin, fazla simarik yetistiriyorlar, aileleri terbiyeden yoksun yetistiriyor bir de ustune bunlar cocuk olunca zaten bu islerden hic anlamazlar. -
Oha ya ciddimisin? -
onun bunun evlatları -
Bizde onların yaşlarından geçtik ama memlekette bi şehit haberi olduğunda üzülürdük içimiz buruk dolaşırdık yetiştirilme çok önemli.quote:
Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper
onun bunun evlatları -
O nasıl bir elodur kardeşquote:
Orijinalden alıntı: TheSaffron
Bizde onların yaşlarından geçtik ama memlekette bi şehit haberi olduğunda üzülürdük içimiz buruk dolaşırdık yetiştirilme çok önemli.
Alıntıları Göster -
Bana niye hiç denk gelmiyo bunlarquote:
Orijinalden alıntı: Cheddar Bob
O nasıl bir elodur kardeş
Alıntıları Göster -
Elohell ? -
işte çocuklar silver ve bronz böyle bir yer -
quote:
Orijinalden alıntı: Laurie
Elohell ?
elo değil normal matchmaking.ranked girdiğim filan yok sadece deneme amaçlı girdim oyuna arkadaşın hesabıyla be bunlarla karşılaştım.arkadaşın hesabı unranked -
Hayattan banlanması gereken insanlar. Yeni nesil çok değişik ya ne ara bu kadar kötüye gittik anlamadımğ
Benzer içerikler
- lol herkesi susturmak
- işaretçi hassasiyetini arttır
- valorant pre isimleri
- troll nickler
- 1 milyon shaco ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X