Şimdi Ara

Son 1 ayda seyrettiğiniz en kötü film hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söyleyinde yanlışlıkla izlemeyelim bari:)

• 28 days later ( 28 gün sonra ) film o kadar kötüydü ki sonuna kadar izlemedim bile ... çok sıkıcı ve bir maymun yüzünden dünya'nın yok oluşunu anlatıyor film .
  • olurmu yaw.zevklerimiz ters o zaman.
  • Kötü derken ne kastediyorsun bilmiyorum ama, Irréversible filmi benim için
    kötü bir film sayılır. Midem kaldırmadı. Bazı sahnelerinin etkisinden kurtulmak çok zor oldu.
  • kastim şöyle mesela independence day benim için çok salak bi filmdi
  • asmali konak mesela:) bilseydim gitmezdim
  • ömer chip iğrençti :P
  • bnyamin 28 days later'i her yerde kötülüyorsun ama o filme kötü diyen çok nadir insanlardan birisin bu senin fikrin ama o filmi izlemeyenleri yanlis yonlendirmene mani olmam boynumun borcu:)
  • Ghost Shipi sevmedim ben halkayı da sevmedim. Şöyle kült olabilecek bir korku gerilim filmi daha çıkmadı. Bir de Asmalı Konağa gidenleri bir türlü anlayamadım. Hatta dizisini seyredenleri bile. Tabii saygı duyuyorum. :)
  • Versus diye japonlarınmı çinlilerinmi yaptığı salak bi filmi izledim

"Kan"'dan başka bişi göremedim.. Samurai kılıçları falan güzel bi film zannetim ama.. bu kadar mı aptal sıkıcı bi film olabilir ayrıca insanın midesini bulandırıor...
  • Dumb And Dumberer -2 (2003) , yani Salak İle Avanak 2 , film tek kelime ile rezalet , komedi filmi diye çekilmiş ama , bırakın gülmeyi , filmde tebessüm edebileceğim bi sahne bile çıkmadı. İğrenç bi film sakın izlemeyin...
  • feardot.com (korku.com) cok salak bi korku filmiydi hic korkmadm
  • rose red konagi bu da cok ama cok salakdi, stephen king diye 4 saat bekledm bise olur diye ama filmin sonu o kadar salakki e konak niye kendi kendine büyüyor niye o güzelim hatun kocasini oldürüyor hiç bisey anlasilmiyor hersey havada:) komedi yaa
  • They - Bucak bucak kaçın!
  • Hollywood Homicide.Konusu bile çok klasik ama kötü yapılmış.
    28 Days Later da çok iyi başlayıp konusu sapıp(olmadık şekilde değişen) ve kötü biten bir film.
  • 28 Days aslında bazı sahnelerde cidden etkiledi beni ama şöyle bi film bittikten sora düşündümde aman aman diil yani..Bide şu Just Married açmadı beni..
  • Tek kelime ile asmalı konak.Berbat.
  • Olum bizi gozetliyor resmen igrenc
  • ghost ship..çok çok kötü...
  • Rose Red ROSE RED ROSE RED ROSE RED ROSE RED ROSE RED ROSE RED............. abi cok dandik hic heveslenemyin 3.cd sini izliym diye.. zaten 4 - 4bucuk saat suruyor vaktinize yazikkk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.