28 gun bence pskolojik olarakta cok mukemmel baslayan bir filim gercekten guzel dusunulmus enteresan ama sonlarina dogru o askerlerin oldugu sato gibi yere geldiklerinde film kopuyor gercekten cok sacmalamislar diyorum...ghostship ve below filmlerine deginecek olursakta bugune kadar hep perili evlerde satolarda birbirinin benzeri filmler yapildi yillar boyu! son ornekleri the house on the haunted hill ve haunting insanlar sikildi artik bunlarda hic diilse birinde gemi digerinde denizalti var bu tur filmlere yeni bir boyut geldigine inaniyorum :)
Matrix denen saçmalık.
Ghost ship filminin tamamı ve 28 gün sonra nın 2. bölümü gerçekten çok kötüydü.kolay kolay kötü film izlemezdim ama ghost ship filmine nasıl aldandım!! tü bana..hayalet geminin aynı konusunda olan bir televizyon filmi atv de yayınlandı bence o bile bi sinema filmi olan ghost shipten daha iyidi.en azından fazla bi şey beklemiyorsun fimden.....
bastaki kanli sahne inanilmaz etkileyiciydi onun hakkini vermek lazim ama onu gorunce tamam super film dedim sora bozdu yani bekledigim gibi cikmadi benimde acikcasi...ama yani hangi filmden cok korkarsin birde ovar ? korku filmlerine cok buyuk beklentilerle gitmemek lazim. zamaninda 6.his etkiliydi ardindan ring guzeldi senaryo olarak onlari etkileyici buldum.Ote yandan Resident Evil in bir alman ingiliz ortak yapim filmi oldugunu biliomuydunuz ? ayrica long time dead ve My little eye da, 28 days de ingiliz filmi yani hollywodla tabii ki boy olcuscek gibi degil bence sacmada ama bu sektorde yavas yavas avrupa sinemasininda bir yeri olmaya basladi umarim ileride dahada iyi olur.
matrix
matrix 3
asmalı konak ve swimming pool:)
Tears Of Sun
GEÇEN GÜNKİ BEYAZ SHOW BERBATTI PASO SAZ DİNLEDİK FİLİM DEĞİL AMA OLSUN
matrix 3
kesinlikle matrix 3.. bunu laf olsun diye demiyorum. yani tamam elbette bir emek var korkunc bir masraf var işte bunları bilerek karşınıza çok çok süper birşey gelecekmiş gibi beklediğiniz için matrix 3 diyorum..
Tabi ki "Korku kapanı" onu izlemek yerine bugs bunny i izlerim daha iyi. en azından gülerim bu tam bir facia...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASOT_XXL</i> <br />Tears Of Sun <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1
yaa 2-3 ay oLdu izLeyeLi sanırım.... aptaL sarışın diye bir fiLm[rntg][rntg] fiLmin yarısında aisnemadan kaçTım resmen... fiLmin konusu evLencek oLan aptaLın düğüne köpeğinin annesini de çağırmak için yaptığı hukuki mücadele filan.. gerçekten çok kötüydü yaa. dreram catcher 'da adamın siLahı kuLağına dayayıp ALO ALOOO demesi beni yıkmıştı waLLa:)
beyLer hangi sahnenin saçma oLduğunu da yazarsanız iyi oLur...
tabiki gothika beklenenden cok uzaktı...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by age</i> <br />They - Bucak bucak kaçın! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Kalıbımı basarım arkadaş doğru söylüyo geçenlerde verdi kuzen o ne rezil bir filmdi yaaa!! [wand][wand]