<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by muratk18</i> <br />Tabi ki "Korku kapanı" onu izlemek yerine bugs bunny i izlerim daha iyi. en azından gülerim bu tam bir facia... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Ahanda sana +1000000000000000000000 [wand][wand]
cani?????
kesinlikle 28 days later iğrenç bir film bünyamine katılıyom. birde arkadaşlar Matrix filmini herkes anlamayamaz o yüzden saçma gelir....
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by rodrigo</i> <br />birde arkadaşlar Matrix filmini herkes anlamayamaz o yüzden saçma gelir.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ba!Ba!Ba!Ba!Ba!Ba!Ba!Ba! [^][evlol][evlol]
Seyredip de beğenmediğim en son filmler. Daha kötüleri var elbette... Runaway Jury (film olacak konusu yok) Dark Water The Bone Snatcher A Clockwork Orange
matrix
bir aydan fazla oluyor ama ne diyeyim seyrettiğim en berbat film
matrix kötüMüüüü? matrixe kötü diyenler en beendikleri fiLmLeride bi yazabiLirLermi acaaBa:)
ARkadaşlar Wrong Turn'e ve Rose RED 'e kötü demiş. Katılmıyorum. Her ikisi de evde yalnız ve yükses sesle izlendiğinde çok gerici. Konusu da ilginç bunların. A Clockwork Orange ise zaten bir kült film. Sadece eski olduğundan sıkıcı gelmiş olabilir. 3'ü de izlenmeli. 28 gün sonra filmi merakla izlenebilir.
General's Daughter ve "coyote ugly" kaçılması gereken sıkıcı filmler.
kızıl ejder iğrenç bir filimdi
Son zamanlarda hiç türkçe film izlemedim onun için bilemicem.
son samuray berbattı sırf ahayatımda izledigim en kotu filmleden ilk 10 a girecek[ban]
wismaster 4, seri olarak irençtir her defas1nda izlemiycem diyorum, bir yerden ç1k1p beni buluyor.
vizontele
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın vizontele memosoz denen arkadaşa cevaptır yanlış anlasılmasın
Koray08 [frndsp][frndsp][frndsp]
germeyin ortamıı!! [clvr][sumo][sumo][sumo][sumo]
4- ortamı germedim:pPPp :))
beğenilen film yok heralde çamur atmadığınız film kalmamış
donnie darko son izlediğim gayet güzeldi SMG hastalarına cruel intentions tavsiye olunur Ice Age ,Walt Disney - Fantasia 1940, güzel animlerdir!