Şimdi Ara

Son 120 günde 100K sıralama yapılır mı? (SAY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun bir sayısal öğrencisiyim. Şimdiye kadar çok verimli ders çalışamadım. Günlük olarak 5-6 saat ders çalışmaya rahat zaman bulabiliyorum.
    TYT netlerim 55-65 (Çoğunluk Türkçe, Sosyal ve Matematik) arasında değişiyor. AYT netlerim ise 15-20 (Çoğunluk Matematik) arasında değişiyor.
    120 günde aksatmadan düzenli olarak ders çalışarak 100K sıralamaya çıkılabilir mi? Bana bu süreçte önerebileceğiniz şeyler var mı?

• İmkanı yok. 4 ay ne, 100k sıralama için rahat bi 3 yıllık çalışma gerekir. Bence sen seneye odaklan boşver bu seneyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapılır hocam emin olun sayısalda işler 60k sonrasında kızışıyor. Ayt ağırlıklı bir çalışma ile yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhenomenalOne P kullanıcısına yanıt
    Hocam toplam çalışmanın 5'te 3'ünü AYT geri kalanı TYT olarak devam etsem yeterli olur mu?
    Hemen hemen 1 ay içerisinde TYT bitecek sonra AYT olarak devam edebilirim.
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam, forumda yapamazsın falan diyecekler de emin olun yapılabilir, maalesef burada heves kırmaya meyilli insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence daha iyisi bile yapılır ayt yüklenmeliyiz bence bende o net civarlarındayım şu saatten sonra ayt çalışmalıyız ayt yi 45-50 çekersek tyt isterse 70 olsun rahat yapılır benim de hedefim 50-70 k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.