Şimdi Ara

Son 15 dakikada neden çıkılmaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün il çapında bir deneme sınavı olduk. Sınavın ÖSS gibi olacağını söylediler.
    İlk 45 dakika çıkmak yok dediler. Ama son 15 dakikada çıkmak yokmuş.

Son 15 dakikada çıkarmamalarındaki amaç nedir ?

• O kalan 15 dk. içerisinde sınıfta tutuyorlar çünkü senin canını sıkıp, çözmüş olduğun sorulara tekrar bak belki hatalarını düzeltirsin demek istiyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

O kalan 15 dk. içerisinde sınıfta tutuyorlar çünkü senin canını sıkıp, çözmüş olduğun sorulara tekrar bak belki hatalarını düzeltirsin demek istiyorlar..

güzel bi açıklama olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

O kalan 15 dk. içerisinde sınıfta tutuyorlar çünkü senin canını sıkıp, çözmüş olduğun sorulara tekrar bak belki hatalarını düzeltirsin demek istiyorlar..

Sanmıyorum, senin iyiliğini isteseler sınav diye bir şey olmaz ; liseyi bitiren herkesi okutacak kadar üniversite olurdu. Sonuçta bu bir eleme sınavı, iyi olanı seçecekler.

Daha mantıklı bir açıklaması olmalı.
  • Sen şimdi çıkacaksın dışarı belki arkadasına hatırladığın soruların cvplarını msg çekeceksin
  • ondan daha da onemlisi son 15 dakika da herkes hemen hemen bitirmiş oluyor ve herkes aynı anda bitrmedigi icin 30 saniyede bir biri cıkıyor sınıftan boylece son 15 dakika habire ses oluo

son 15 dakkadan once cıkan az olcagından izin veriolar bi kişi 2 kişi cıkar ztn...herkes aynı anda cıksın ses olmasın die kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 23 Mayıs 2007; 18:13:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

ondan daha da onemlisi son 15 dakika da herkes hemen hemen bitirmiş oluyor ve herkes aynı anda bitrmedigi icin 30 saniyede bir biri cıkıyor sınıftan boylece son 15 dakika habire ses oluo

son 15 dakkadan once cıkan az olcagından izin veriolar bi kişi 2 kişi cıkar ztn...herkes aynı anda cıksın ses olmasın die kısacası

Evet aynen bu.
    Sınav gözetmenliği yapanlar biliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hapishane değilse eğer hiç bir yerde durmak zorunda değilsin,
    sadece tavsiye edebilirler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

hapishane değilse eğer hiç bir yerde durmak zorunda değilsin,

evet soruları kontrol edin die sadece tavsiye edebilrler ama baskalarını rahatsız etmemek icin oturtuolarsa ki ole yapıolar haklılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

hapishane değilse eğer hiç bir yerde durmak zorunda değilsin,

Tavsiyeye uymayanların sınav kağıdına güzel bir işaret atabilirler ama
  • size zaman vermişler ve bu hayatınız..

ne kadar aptalca erken çıkmak..son saniyeye kadar kontrol edin ölmezsiniz..
  • Eğer son 15 dakika çıkış yapılırsa sınavda tek kişi kalma ihtimali yükselir.Bu da o kişeye içerideki gözetmenlerden yardım yapılabileceği anlamına geliyor bu olayı önlemek için son 15 dakika çıkış yapılamıyor.
  • yaa birde öss ye girdiğim gün aklıma geldi.

sınıfa girdim..

gözetmen sayısalcı varmı dedi.

ben varım hocam dedim elimi kaldırırak arakama baktım başka kimse yok.neden sordunuz hocam dedim.allah yardımcın olsun dedi

yaa dakka bir gol bir ben hani seviyemi biliyorumda ne kadar özgüvende olsa biraz tırstım.sonra ilk 100 geldi.eğer kötü sınav olsaydı vallahi şikayet edecektim adamı yaw.herşeyi yılda birkez olan 3 saatlik bir sınava girecek olan bir örenciye sınavdan önce böyle birşey denirmi

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

yaa birde öss ye girdiğim gün aklıma geldi.

sınıfa girdim..

gözetmen sayısalcı varmı dedi.

ben varım hocam dedim elimi kaldırırak arakama baktım başka kimse yok.neden sordunuz hocam dedim.allah yardımcın olsun dedi

yaa dakka bir gol bir ben hani seviyemi biliyorumda ne kadar özgüvende olsa biraz tırstım.sonra ilk 100 geldi.eğer kötü sınav olsaydı vallahi şikayet edecektim adamı yaw.herşeyi yılda birkez olan 3 saatlik bir sınava girecek olan bir örenciye sınavdan önce böyle birşey denirmi

Geçmiş olsun dememiş iyi ki

• Üniversitelerde anfilerde 200 kişilik falan sınıflar oluyor. Son dakkalarda isteyen çıkmak isteseydi görevliler çıkanların belgelerini falan almaktan kopya çekeni vs. göremez ve ehliyet sınavına dönerdi iş

quote:

Orjinalden alıntı: makhan

Eğer son 15 dakika çıkış yapılırsa sınavda tek kişi kalma ihtimali yükselir.Bu da o kişeye içerideki gözetmenlerden yardım yapılabileceği anlamına geliyor bu olayı önlemek için son 15 dakika çıkış yapılamıyor.

Ona da izin vermiyorlar hocam. Aynı sınıfta sınava giren 2 kişi kalmışsa, isteseniz de çıkamıyorsunuz,diğer elemanın sınavını bitirmesini bekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood -- 23 Mayıs 2007; 19:57:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.