Şimdi Ara

SON 4,5 AY KALA ÇALIŞIP KAZANACAKLARINI SANANLAR GELSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
9
Favori
58.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu kadar cevap arasında tek mantıklı cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    karekök çalışarak mı yaptınız?

• İroniydi hocam
  • up
  • Ben 3 ayda 58kdan 21kya çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20D2C3EB3 -- 9 Şubat 2018; 20:14:49 >
  • Konunun açılma sebebi rakip elemekten başkalarının moralini bozmaktan başka birşey değil. Son aylarda ygs lys notlarını 2+2=5 gibisinden yanlış bilgileri yayanlardan farkın yok dostum. İnsanlar kendilerini böyle motive ediyorsa kendilerinin bileceği iş sadece kendilerini kandırırlar ama senin böyle kırıcı konu açman yanlış gibi geldi bana
  • Sen kimsin milletin adamlığını sınıyorsun birader?
  • Öncelikle seni hiç sevmedim birader. Muhtemelen aylardır ders çalışıyosun şimdi yeni başlayanları görünce kuduruyorsun, ahlaksızlığına veriyorum.

Şuanda tyt netlerim 80 civarı, eski adiyla lys için ise durum çok vahim. Sene sonu nereyi kazandığımın ve derecemin resmini buraya atacağım. Seni got etmek zevk olacak :)

Edit: Hedefim de tıp derecesi. Onu da belirteyim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skirmish4 -- 9 Şubat 2018; 23:54:3 >
  • Tam rakip eleme konusu yemeyiz

• Genelde bu arkadaş gibi rakip elemeye çalışan arkadaşlar tökezler sınavda. Bildiğini paylaşıp herkese yardımcı olan arkadaşlar ise istediği yerlere ulaşır. Bu böyle gelmiştir böyle gider. İlahi adalet diye bir şey var..
  • Asıl sınav son 4 ay kala kazanır bilmiyorsan söyleyim bunu
  • sınavı 4 ayda kazanma devirleri eskidendi.
  • İnsanların motivasyonunun içine ettin birader mutlu musun? Cerrahpaşa kazanınca atıyorum bir gün kalbin sizlayacaktir ben böyle bir kötülük yaptım diye. Neyse Allah akıl fikir versin.

• Sonuc aciklaninca burdayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle insanların kötülüğünü düşünenlere kıl oluyorum. Yollarda ilmik ilmik parçalanırlar inşallah.
  • Senin sonucunu forum olarak bekliyoruz muhtemelen sirita sirita gorseli inceleyecegiz.

• :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok gaza geldim bu adamla 4.5 ay sonra dalga geçmek için bu yazıyı güncellerim sınav gününden sonra :D
  • Düşündümde sana biraz hak veriyorum.Mesele 4.5 ayda yetişip yetişmemesi değil asıl mesele bu 4.5 ayda da diğer aylar gibi boş geçmek.

• Adam rakip elemek için konu açmış ama istemsizce ters psikoloji yaratmış herkeste
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.