ewt beyler 4 gun kaldı sadece gaia ıcın biz bir gaia server ı ıcın oLusum olusturmayı hedeflıoruz tukler oLarak vede ilk guıld olarak MaVZeR guıldını kurucaz Allahın İzniyle eger anca sozde dıorsanız yerımız belli mekanımız belli www.raffineri.net girin bakın orda da konumuz vardır hiç bir turlu yamuk oLmuycak ve kaLe Allahın iziniyle ep turklerde olucak bunun ıcın gaia serverında oynuycak arkdaslar lutfenn
Hersey turKler ıcın guıld ıcınde ehr turlu yardımlasma olucaktır
Her server açlışında bizim türkler böyle galeyana gelir kaleyi alacağız union olacağız iyi güzel yapın edinde Allah ın izni ile demekte neyin nesi altı üstü bir oyun için Allah ın adını anmanın manası nedir bu kadar büyütmeyin. Dışarı çıkın bir hava alın güneş yüzü görün.
Ark. ne diyo ciddiyiz,sitesine gir bi baq kaç kişi gelcekmiş Şahsen bn giricem gaida açanlarda gelsnler baya ciddiler..
hadi hayırlısı olsun umarım saman alevi gibi olmaz
fosssss üye olduğum tarihten beri böyle konular açılıyor...yok servera hakim olacağız , yok kale hep bizde olacak vs...
Hayırlısı olsun ne diyelim. İnş bundan öncekilere benzemez sonunuz
bence siz ilk önce pot paranızı toplayın sonra 90 olup farmınızı bitirip gıral olun
bence siz ilk önce pot paranızı toplayın sonra 90 olup farmınızı bitirip gıral olun
quote:
Orjinalden alıntı: EmmO
Her server açlışında bizim türkler böyle galeyana gelir kaleyi alacağız union olacağız iyi güzel yapın edinde Allah ın izni ile demekte neyin nesi altı üstü bir oyun için Allah ın adını anmanın manası nedir bu kadar büyütmeyin. Dışarı çıkın bir hava alın güneş yüzü görün.
+1 +1
bu yorumlar nıe bu kadar acayıp adamlar yapmak ıstedıklerını anlatmıs yapabılırlermı orası hıc bellı olmaz ama saygı duymak lasım
salı günü serverin açılacağı kesin mi?
quote:
Orjinalden alıntı: KAMPURATU
quote:
+1 +1
Düşün bakalım Allah izin vermezse olabilecek mi?Ama bir oyun için bana görede saçma.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: slipknott_38
+1 haklıısn fakat genede saygı duymak lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: CaptainIvy
ben serevr açılır açılmaz oyun açıldığında(yetişebilirsem) giriyorum 2 lvl yapyıorum oo serverin gıralı benim diyip çıkıyorum bidahada girmiyorum
2 Charımıda satabilirsem geliyorum inş. ama daha Legend 3 ü indirmedim kotalı olunca
+83701
quote:
Onu bunu boşverinde bu server iyi oldu legend 3 öncesi aksi takdirde legend 3 ü lag ve dc gölgeleyecekti bş nebze nefes alabileceğiz oyunda . . .
Hera açılırkende böle konular açılmıştı
Şimdi tarih odular
beyler peki bu serverin salı günü büyük update ile acılacagı kesin mi?