Şimdi Ara

Son 51 gün kampı Niğde (tempolar artsın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
6
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen nesin necisin netlerin kaç diye merak ediyorsanız 3. sayfada bir uzuun yazı var kendimi netlerimi falan anlattığım. Ama yok napıcam ben seni diyorsanız ki %100 haklısınız buyrun direkt çalışma günlüğüm
    bundan önceki 2 haftanın çalışma günlüğü:4. sayfada ya da bu linkte
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137997189

22 NİSAN PAZARTESİ
    Toplam Süre:8 saat
    Toplam Soru:313

23 NİSAN SALI
    Toplam süre:4 saat
    Toplam soru:110

ilerleyememekten b ı k t ı m.

24 NİSAN ÇARŞAMBA
    ✅00.50-01.50
    ✅11.30-12.30
    ✅12.40-13.40
    ✅13.50-14.50
    ✅16.10-17.10
    ✅17.20-18.20
    ✅21.30-22.30
    ✅22.40-23.40
    Toplam süre:8 saat
    Bugün konu günü yaptım belirsiz integral destek ve hareket sistemini bitirdim. sorularını saymadım ama 200 civarı vardır.Mutluyum.

25 NİSAN PERŞEMBE
    ✅00.10-01.10
    ✅01.15-02.15
    ⭕15.00-16.00
    ⭕16.05-17.05
    ⭕17.10-18.10
    ⭕18.15-19.15
    ⭕19.20-20.20
    ⭕20.30-21.30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hessent -- 25 Nisan 2019; 15:16:22 >

• 19 NİSAN CUMA

Eveet napıyoduk bir gün çok çalışıp ertesi gün bırakıyorduk demi zaten bu başlığı da o yüzden açmıştık.Bugün 0 ders çalışma isteğiyle uyandım kendime çok kızdım ama olmadı. dedim kısmet.
    evin içinde yapılacak işlerim dışarda yapılacak işlerim vardı onları hallettim.Ha bir de zahmet edip 2 tane fen denemesi çözdüm.
    biten konu:yoook
    soru sayısı:80
    süre:tutmadım ama 1 saati geçmez :(
    bir de geçenlerde tam beni özetleyen bir söz gördüm bugüne özel

HALİM İTTEN BETER KEYFİM PAŞADA YOK.:D
  • hocam limit yayınlarının vip konu anlatımlısını mı aldınız? ben o kitapları hiç beğenmemiştim evde duruyor öyle keşke kaynak almadan önce burada sorsaydınız.ayt de ki eksiklerinizi bitirirseniz eğer 15k dan çok daha iyi bir sıralamaya girebilirsiniz. biyoloji ve kimyada palme b konu anlatım almanızı tavsiye ederim. tyt den de son bir ay tekrar + bilgi sarmal tyt son tekrar yaparsanız gayet güzel bir sınav geçirirsiniz. (nasıl bu kadar bilgili konuşuyor derseniz durumumuz yüzde yüz aynı sayılır kendi planım neyse size de onu anlattım)
  • bir de limit ayt fkb 7 gün nasıl bir kitap içeriği ne memnun musunuz
  • yok hocam vip değil bu el kitabı diye geçiyor mini boy olanlardan ama içeriğini gayet iyi buldum fizik ve kimya adına aldım zaten o kadar da eksiğim olmadığı için. Biyoloji adına da 11 biyoloji palmem var.İçinde bir tek nükleik asit ve bitki bio yok.Dediğiniz gibi palmeden çalışacağım 11 biyolojisi sizce fark eder mi b'sini almama gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecegindoktoru44

bir de limit ayt fkb 7 gün nasıl bir kitap içeriği ne memnun musunuz
    https://i.hizliresim.com/y6k4g0.jpg

hocam içerik bu şekilde konuları 7ye bölmüşler. Her gün içeriğinde 4'de test var fena değil ama elimde bilgi sarmal ayt kamp var onu daha kapsamlı ve güzel buldum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hessent -- 9 Nisan 2019; 17:33:18 >
  • ikiz falan mıyız :DD ben de başta biyoloji palme 11 den bakacaktım geçen seneden kalan sonra dan video ile gitmeye karar verdim. palme iyidir ama fotosentez solunumu sakın o kitaptan çalışma boşuna çalışmış olursun döngülerin hepsi kalktı müfredattan
  • bitkiyi falan nereden çalışacaksın eğer elinde başka kaynak da varsa bitkiyi ondan sistemleri palmeden çalış ama bitki için zaten bir kaynak alacaksan alacağın kaynak palme b olsun derim (not: palme b de sinir sistemi falan yok duyu organlarından başlatmışlar b yi alan a yı da alsın diye)
  • bilmiyorum hocam ikiz de olabiliriz :D
    şöyle mebin kitabında bu seneki konular bitki ,hücresel solunum fotosentez falan var zaten.Biraz inceledim güzel duruyor.Video eşliğinde onları çalışırım.Sistemlerde de çok değişiklik yok 11 palmeden devam ederim diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hessent

bilmiyorum hocam ikiz de olabiliriz :D
    şöyle mebin kitabında bu seneki konular bitki ,hücresel solunum fotosentez falan var zaten.Biraz inceledim güzel duruyor.Video eşliğinde onları çalışırım.Sistemlerde de çok değişiklik yok 11 palmeden devam ederim diye düşündüm
    mebin kitabında protein sentezini iğrenç anlatmıştı kitaptan bir soru bile çözemedim. diğerleri de öyledir diye bir kenara attım meb kitabını. video olarak selin hoca çok iyi anlatmış ayt oynatma listesinde. ben bugün selin hocadan fotosentezin konusunu bitirdim şimdi limit + sarmal yapıcam bakalım nasıl olacak :))
  • bitkiyi nasıl hallederiz hocam o nasıl meb kitabı güzel anlatmış mı?
  • Düzenli ders çalışma alışkanlığınız olmamasına rağmen netlerniz güzel bence iyi de lise de okumuşsunuz şaşırdım biraz
  • O kadar kaldı mı ya
  • Ben de fen lisesinde okuyorum ve yazdıklarını okurken kendimi gördüm. Ben de kendime bu yolda arkadaş arıyordum netlerimiz ve yaşadığımız sorunlar birebir aynı olabilir. Tanışıp birbirimize destek olmak isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecatre -- 9 Nisan 2019; 23:57:15 >
  • Budray kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle hocam 2 saat de çalışsam eksiklerime yönelik çalışıyordum o yüzden böyle sanırım
  • Ecatre kullanıcısına yanıt
    olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmohikan oturanboğa

O kadar kaldı mı ya
    hatta 65 oldu bile hocam
  • *9 nisan*
    bugün akşama doğru çalışmaya başladığım için fazla bir şey yapamadım.

biten konu:fotosentez solunum
    çözülen soru sayısı:110
    süre:200 dk
  • Hessent H kullanıcısına yanıt
    Bitkiye hiç bakmadım benim meb kitabına fobim var biraz :d selin hocadan not çıkarma+soru iş görür bence
  • *10 nisan*

bugün çok verimli geçti

biten konular: 1)bitki biyolojisi 2)atom fiziği ve radyoaktivite
    toplam soru: 381
    süre:9saat 30dk
  • Oo helal olsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.