Şimdi Ara

Son 6 aylık Müşteri Hizmetleri Değerlendirmelerim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pek müşteri hizmetleri ile işim olmuyor ancak arkadaşımın yaşadıgı olayı aktarayım.

kendisi avea kullanıyor,fenercell tarifesindeydi şimdi başka bir tarifeye geçmeye çalışıyor.

yaklasık 15 gündür tarife degişmedi.hergün mh ni arıyor,yol üzerindeki avea ya ugruyor ama sonuç hala hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

pek müşteri hizmetleri ile işim olmuyor ancak arkadaşımın yaşadıgı olayı aktarayım.

kendisi avea kullanıyor,fenercell tarifesindeydi şimdi başka bir tarifeye geçmeye çalışıyor.

yaklasık 15 gündür tarife degişmedi.hergün mh ni arıyor,yol üzerindeki avea ya ugruyor ama sonuç hala hüsran

Avea maalesef öyle. Ben hattımı taşıdım 5 gün oldu, taşıma ile kazanmam gereken 250 dakikayı alamıyorum, çünkü kayıt mesajı yolladığımda olumsuz yanıt alıyorum. Hergün mail atıyorum ya da arıyorum, tamam hallettik tekrar yollayın diyor sonuç aynı. Bıktam artık, geri vodafone taşıyacağım.

• Setha dostum buyur vodafondan iyi deyip durduğun aveanın hali..avea haala turkcell ve vodafona rakip olabilecek durumda değil maalesef
  • Al birini vur ötekine..

Avea mh hep kötüydü zaten adamların düzeltmek istemedikleri belli.

Vodafone'a üzülüyorum açıkçası, yavaş yavaş mh kalitesi eridi bitti artık. Hepsi için diyemem ama öyle mh yetkilileri var ki özellikle sorun çözemesin diye işe alınmışlar sanki. Eski mesajlarımdan bir alıntı (olay birkaç ay önce yaşandı):

quote:

Hattımı Avea'ya taşıdım ve Vodafone kesilen son faturamı mailime göndermedi, vodafone müşterisi olmadığım için my vodafone'da girip bakamıyorum normal olarak. Bu durumu anlattıktan sonra telefondaki kadına (voda mh) faturamı mailime gönderin lütfen deyince bilmem ne yaz şu numaraya mesaj at fatura bilgin gelsin diyor. Kadına, "Avea şebekesinden Vodafone'a ait servis numarasına (xyzt gibi bir numara) mesaj atabileceğimi kanıtlayın, gsm sektöründe adınız tarihe geçsin" dedim. "Hımm anlıyorum.... mailinize gönderiyorum o zaman" dedi. Ya arkadaş madem mailime gönderebileceksin neden en başta göndermiyorsun?

• Avea MH'lerindeki operatörlerin hepsi de ağır sorunları olan kişilikler zaten bu konuda herkes mutabık. Turkcell'in durumu şuan Karamehmet'den dolayı çok kötü ve gidişhatı hiç iyi görünmüyor.
    Vodafone'un artı yönlerine bakacak olursak, en iyi çekim gücüne sahip olan Turkcell'i Vodafone 3 ay içerisinde geçecek Tüm Türkiye'de çünkü adamlar bütün şebekelerini yeniledi ve çekim sorunu gibi bir şey zaten yaşanmıyor.

Müşteri hizmetlerine gelince ben Red müşterisi olduğum için bana hep iyiler :) Çok aradım müşteri hizmetlerini ama başından savana hiç rastlamadım işin açığı
  • Avea MH'lerindeki operatörlerin hepsi de ağır sorunları olan kişilikler zaten bu konuda herkes mutabık. Turkcell'in durumu şuan Karamehmet'den dolayı çok kötü ve gidişhatı hiç iyi görünmüyor.
    Vodafone'un artı yönlerine bakacak olursak, en iyi çekim gücüne sahip olan Turkcell'i Vodafone 3 ay içerisinde geçecek Tüm Türkiye'de çünkü adamlar bütün şebekelerini yeniledi ve çekim sorunu gibi bir şey zaten yaşanmıyor.

Müşteri hizmetlerine gelince ben Red müşterisi olduğum için bana hep iyiler :) Çok aradım müşteri hizmetlerini ama başından savana hiç rastlamadım işin açığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Avea MH'lerindeki operatörlerin hepsi de ağır sorunları olan kişilikler zaten bu konuda herkes mutabık. Turkcell'in durumu şuan Karamehmet'den dolayı çok kötü ve gidişhatı hiç iyi görünmüyor.

şimdi avea mh. dekiler piskolojik sorunları olan kişiler mi benim deneyimlerimde sinirli olanlar hep denk geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Ben Turkcelli sevmem, beni az tanıyanlar bilir, ama sırf bu hizmetleri yüzünden vazgeçemiyorum. Şöyle bir değerlendirem daha yapayım.

Turkcell: Hızlı dönüş, güler yüz ve fazlasıyla ilgi (Arkadaş hal hatır sorduklarını hatırlamıyorum demiş, valla beni ne zaman arasalar, nasılsınız diye soruyorlar, nerdeyse çoluk çocuk nasıl muhabbetine bile girecez, o denli samimi yani :)

Vodafone: Bir zamanlar mail attığım zaman, 10 dk içinde döndüklerinide bilirim. Ama son 6 aydır, bir ay sonra ya dönüyorlar, ya hiç dönülmüyor bile. Ta geçen ay attığım mailler var, hala dönen yok, ben hattımı kapattırdım bile çoktan, artık dönmelerinede gerek yok.

Avea: MH yi ararsanız karşısınıza son derece bilgisiz ve artis biri çıkacaktır. En azından bana öyleleri rastladı hep. Yıllardır Avea hattım var, geçen facebooka yazmıştım, bir bayan aradı ama iş bitirecek bir tipe benzemiyordu. 4 gün oldu hala bahar kampanyası kayıt sorunumu çözemediler. Bugün son kez aradım, yapıyosanız yapın, yoksa hattımı taşıyorum diye, tınlamadılar bile :) Yarın geri vodafone taşıycam artık napalım.

Noxco, hocam sen hiç telefon kullanmamaya yemin ettin mi,sanırım birgün yapacaksın.Belki de gerek kalmaz,seneye Avea yı çok seversin.

Turkcell Müşteri Hizmetleri,hal hatır sorar ama iş asıl meseleye gelince dostluk başka ticaret başka der.

Vodafone az önce ak dediğine az sonra kara der,sabah yediğini unutur,bütün bildiği " pardon özür dileriz,sonra yine bekleriz.

Avea hakkında konuşmuyorum,savunacak bir iddiam yok,belki ben çok şanslıyım Avea hattımla,ama 2012 de Avea kimseye pabuç bırakmaz.İş dünyasını yakından takip ediyorum,yalancı yatırımlarla,günü kurtaran yatırımlarla geleceği değiştirecek yatırımlar ilerde anlaşılacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.