Şimdi Ara

son 69 ayt fen bitirme günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 69 gün kaldı yani 2 ay 9 gün ayt kimyam sıfır tyt kimyadan ise asit bazlara kadar biliyorum , ayt biyo'da ise dolaşımdayım. belki motive olurum diye günlük açtım , ayt biyo iyi gidiyor ama sorun yok

forumdaki üstadlarım gibi çok büyük hedefim yok naçizane say'dan 150-200k arasına girsem yeterli olur , eem istiyorum . inşallah olursa daha iyisi 100k.

tyt 73-80 arası geliyor ayt mat'ım ise 15 civarında. kalan sürede ayt biyo kimyayı bitirirsem çok iyi olur.

ayt mat eksiğim yok deneme çözmem lazım konu olarak sadece log dizi eksik. geoyu geçen yaz bitirdim

bu zamana kadar boş geçirmedim genellikle hep mat geo çalıştım fene bakmadım , deprem falan oldu dalgınlığıma geldi herhalde unuttum başlamayı.

9 günde kalan ayt biyo konularını bitirmeyi kalan 2 ayı full ayt biyo mat denemesi + ayt kimya konu çalışması yapmayı düşünüyorum inşallah planladığım gibi giderse , ayt kimyaya da hafiften ön yargılıyım ama bakacağız :D

sınava göre değişir ama 70 tyt 30 ayt yapsam yeterli olur gibi , yapamasak da sağlık olsun , keşke ayt fene daha önce başlasaydım :D bu zamana kadar da hep çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 8 Nisan 2023; 20:22:1 >

• ayt kimya hallolur. Geçen sene sadece aktif kimya çözerek 10 tane yaptim. gözünde büyütme özellikle kimyayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messi de ankaragücüne geliyormuş arkadaşım dedi 

• inşallah hocam 5 net çıkarsam yeterli olur ya da kaç net çıkarırsam çıkarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 8 Nisan 2023; 20:12:13 >
  • La olm masa başına otur. 2 hafta önce de böyle yazıyodun çalışmadıpın belli. Çalışsan düşündüğün kadar zor olmadığını görürsün. Çalışmazsan böyle konular açarsın. Nerden bildiğimi sormayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam o konuyu açtığım zaman tyt fenim bile yoktu , tyt biyo kimya bitti + biyoda dolaşıma kadar geldim :D 8 9 saat çalışıyorum valla + ayt mat geo sb çözüyorum , o zamandan bu zamana ayt kimya bakmadım ki hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 8 Nisan 2023; 20:41:57 >
  • La Pulga kullanıcısına yanıt

Adam haklı. Geçen sene arkadaş 1.5 ayda sadece çıkmışlar + 1-2 paket deneme ile 13 te 13 yaptı.

Kimyayı sınavda 8 filan yaparsam utanırım ama bu söylediğimden sonra. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 25 Günlüğü
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üriner sisteme başladım , detaylı kaç test çözdüm bilmiyorum ama 2 saat ayt orijinal mat geo sb karışık çözüyorum , biraz paragraf problem , geri kalan tüm zamanımı ayt biyo veriyorum , ilk sb olarak ayt biyo paraf sb kullanıyorum 2.sb'ye ayt kimyaya başladığımda geçeceğim tekrar olsun diye , cila gibi.

o2li solunum fotosentezde falan patlamayız inş hallederiz onları da.

son 67 gün 7 güne ayt biyo bitirme , 1 ay ayt kimya , 1 ay deneme - konu eksikleri falan gibi planım var bu tutarsa çok iyi olur :D hatta son 1 ay denemelerle birlikte ayt fizik bakarız :D

hedefleri de yükselttim , ayt biyo 10 , ayt kimya 10 şeklinde , bu saatten sonra alayına gider ayt mat 20 geliyo onu da 30 yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 10 Nisan 2023; 15:42:37 >
  • Yetişmez mezuna kal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 günde biyoloji

biyoloji  

• bugün en az 8 saat mol , mol karışımı hesaplamalar falan cart curt çözdüm , palme miray aydın youtube soru çözümleri falan ne var ne yok hepsini temizledim , yarın ya da en kötü salı günü ayt kimya başlıyorum , ayt biyo bitti sayılır.

1 saat falan da ayt mat bakmışımdır herhalde öylesine.

buraya sürekli yazmıcam forumu kirletmeyelim öne çıkmasın , 10-12 konu falan var her konuya 2 gün versem 24 güne falan bitiyor ama belli olmaz , bu mesajımdan 30 gün sonra yazıcam inşallah ayt kimya bitmiş olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 17 Nisan 2023; 1:5:0 >
  • dostlar 30 gün bekleyemedim çünkü patlak verdik gibi ...

ayt mat konu eksiklerini kapatıp denemeye geçtikten sonra ayt kimya başlayacağım, ayt biyo bitti konu tekrarı + sb falan takılıyorum ayt kimyada başlangıç yapmıştım modern atom teorisi bitti testlerini de çözdüm , zaten tyt kimyadan asit baz hesaplama karışımlar cart curt gibi ayt'yle bağlantılı konular bitti bayağı da üstünde durdum 2 3 sbden çözmüşümdür

yapılacaklar :

ayt mat orijinal sb eksik konular çözülüp denemeye hazır hale gelinecek , aynı şekilde ayt biyo sb'den de her konudan 2şer 3er test çözerim , tekrarı her gün yapıyorum zaten el kitabı var.

ayt geo'dan da 1er 2şer test patlatırım herhalde az konu var zaten , ayt geo günlük rutin olarak çalışıyorum

ama ayt fene ağırlık verirken ayt matı geri plana attık gibi ... o eksikliği kapatacağım

çok uzun sürmez 58 gün var tahmini 55 gün kala bunlar biter diye düşünüyorum aksilik çıkmazsa :D

allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 20 Nisan 2023; 20:7:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.