Şimdi Ara

Son Adım İŞLEMCİ VE ANAKART seçimi TAVSİYE BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum önceki sistemim amd idi şimdi birazda intelin tadına bakmak istiyorum işlemci olarak
    i7 4770k ve i7 4820k arasında çok gittim geldim 4770k performansı cezbetti 4820k ise yeni mimarisi teknik özelliklerin üstün olması kafamı karıştırdı ama formda bu konu hakkında araştırma yaptım genelde 4770k tavsiye ediliyor fikrim değişmezse bunu alıcam

Şimdi en önemli seçim anakart kalıyor piyasada birçok anakart var bütçe sınırım yok ama gidipte 1000tl ye birçok özelliğini kullanmıyacağım anakartı almak istemiyorum SLİ yapmayacağım benim için en önemli nokta anakartın çipseti ve ses kalitesi harici ses kartı almayı düşünmüyorum bunun için ses kalitesinin çok iyi olmasını istiyorum kulaklık kullanıyorum

pc de fazla oyun oynamıyorum fifa 14 crysis 3 felan ama ileride çıkacak populer oyunları kaldırmasını istiyorum
    pc nin diğer bileşenleri ssd 128gb 560okuma 535 yazma Ekran kartı R9 290X Ram 12gb gskill 1600mhz psu corsairgs700w ekran olarak 120 led tv kullanıyorum

İŞLEMCİ VE ANAKART ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Z97 gibi ileriye dönük fiyat olarakda ilerleyen zamanlarda çok fazla sizi hırpalayamacak bir yapı varken lga2011 çipsete yatırım yapmak bana tek mantıklı gelmiyor.

i7 4790k varken 4770 de alınmaz. i7 4790k nın 4820k karşısında bir tık önde olduğuda aşikar. Acaba 4790k nın çıktığınızdan haberiniz yok mudur :)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-I7-4820k-vs-Intel-4790K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Temmuz 2014; 20:13:36 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Haberim vardı ama fiyatı çok yüksekti şimdi baktımda 4770k ile arasında 32tl oynuyor :) peki anakart olarak ne tavsiye edersin
  • semihks kullanıcısına yanıt
    İşlemci kesinlikle 4790k al.
    Anakart:Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI
    Gaming anakartlar ses kalitesine önem verdiklerini iddia ediyorlar.Gerekli bilgiyi şuradan alabilirsin.:http://tr.msi.com/product/mb/Z97_GAMING_3.html#hero-overview
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihks

Haberim vardı ama fiyatı çok yüksekti şimdi baktımda 4770k ile arasında 32tl oynuyor :) peki anakart olarak ne tavsiye edersin

Yukardaki arkadaşın önerdiği gibi msi ın Z97 gaming anakartları gayet kalitelidir çok oc yapmayacaksanız gaming 3, daha fazla yapacaksanız 5 veya 7 serisi alınabilir.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    İşlemci 4790k kesin

anakart olarakta şimdi inceledim z97z GAMMING 7 serisi çok güzel ama aynı segmentte birde ASUS MAXIMUS VII HERO var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.