SON ANKET!Oylarınızı bekliyorum,şimdiden Teşekkürler...
(En Son Oy Tarihi: 16.10.2015)
Giriş
Arkadaşlar tercihlerin bitmesine 2 gün kala son anketimi yapıyorum katılımın fazla olmasını çok isterim hepinize teşekkürler
up
quote:
Orijinalden alıntı: chnhrtmc
up
up
quote:
up
Alıntıları Göster
up
up
up
quote:
up
up
quote:
Arkadaşlar tercihlerin bitmesine 2 gün kala son anketimi yapıyorum katılımın fazla olmasını çok isterim hepinize teşekkürler
Kardeş neyin kafasi itü ee var orada gir kendine güzelce yurdunuda ayarla hem geleceğin güzel olsun hemde üniversite hayatın güzel olsun ha eğer uzay tutarsa no panic nasa ya gidersin ben gecen sene uniyi gezdim tanittilar bize oralari kardeş valla çok mutlu olursun oraya gidince şimdiden hayırlı olsun
Dostum bende elektrik ya da kontrole daha sıcak bakıyorum.Kontrolde 1. etmen İTÜ olması 2. etmen Türkiye'de az mezun vermesi 3. etmen geleceğin mesleği olması 4. etmen konuları daha çok ilgimi çekiyor fakat bi yanda da elektrik var ona da hayır diyemiyorum.Kontrol biraz Türkiye'de sıkıntılı meslek diyenler var iş açısından kararsızım hala son gün karar verecem galiba
quote:
Dostum bende elektrik ya da kontrole daha sıcak bakıyorum.Kontrolde 1. etmen İTÜ olması 2. etmen Türkiye'de az mezun vermesi 3. etmen geleceğin mesleği olması 4. etmen konuları daha çok ilgimi çekiyor fakat bi yanda da elektrik var ona da hayır diyemiyorum.Kontrol biraz Türkiye'de sıkıntılı meslek diyenler var iş açısından kararsızım hala son gün karar verecem galiba
Şimdi sana ee hakkında belki biliyorsundur ama şöyle diyim 200k ile de alan var ama bura yanılmıyorsam 4 5k civarı idi mesela 2000 lerde 1995 lerde molekuler biyoloji vs. Geleceğin mesleği dediler ama yil oldu 2016 ne var ortada tercih edilen birşey mi bu yuzden sana önerim boyle laflara pek takılma yok geleceğin mesleği falan ama ee hep bi istek vardır açık vardır şimdi saat bile elektrik tabanlı birşey ayrıca itü yani bura garanti gibi bişey olmadı garantiliyip ee ye git sonra çift anadal yan dal vb. Bir sürü avantajı var itü nün o zaman da diğer muhendisliklerden ilerlersin istediğinden ortam şahane olanaklar çok ama baştan işi garantiye almak daha mantıklı
Hocam ee deyince elektrik elektronik kastetmiyorsunuz dimi?Bir de kontrol geleceğin mesleği demelerinin sebebi galiba isminin değişmesi yoksa kontrol İTÜ'de baya köklü bir tabanı var diye biliyorum.Ama bazı söylentilerde aklımı çeliyor.İşte kontrolün açığını elektrik ve makina mühendislikleriyle dolduruyorlarmış falan diyorlar o yüzden elektriği öne alabilirim.
Bende işte o söylentiler doğru olabilir demek istedim şimdiden hayırlı olsun
Hocam siz ne istiyordunuz?
Diş hekimliği yaz dostum 7-8 yıl sonra dua edersin
chnhrtmcC
kullanıcısına yanıt
Boun pc ama bu sene maalesef olmadı mezuna kaldım onumuzdeki sene boun ee zorlayacam gelmezse pc ye gidecem
Hedefiniz baya yüksek kaç bin geldi bu sene?
Bu sene 20 k civarı geldi bende anlamadım tuhaf oldum ama kendime geldim deli gibi kitap sipariş veriyorum seneye garantilemek için
İnşallah herkes sevdiği ve istediği bölümü kazanır.