Şimdi Ara

son askerlik yoklamasına çağarılıyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2006 yazında 4 senelik bi üniversiteden mezun oldum hiç de askerlik şubesine gitmedim sadece bi kere babamı göndermiştim mezun olduktan bir sene otomatikman tecili var demişler bende tamam dedim bu akşam eve bir geldim mektubu gördüm son yoklama için çağarıyorlar şu andan sonra diplomamla gidip askerliğimi tecillettirebilir miyim? işim dolayısıyla 2008 yazından önce gitmeyi istemiyorum yardım lütfen bilgilerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler

• Bir an önce askerlik şubene gitmeni öneririm yalnız gitmeden önce şubeyi ara ve durumun hakkında bilgi al
    ondan sonra ne yapacağına karar ver ve kendini herşeye hazırla sonra süprizlerle karşılaşma
    Zira tecil hakkın kalmamış olabilir ve en yakın zamanda askere alınmak üzere olabilirsin
    tabii senin önce sınava falan girmen lazım...
  • arkadaşım bende seninle aynı zamanda 2006 yazında mezun oldum fakat 2 yıllık meslek yüksekokulundan...bende hiç gitmedim askerlik şubesine ta ki geçtiğimiz kasım ayına kadar...gittim derdimi anlattım yoklama kaçağı görünüyomuşuşm gerekli evraklarla (diploma falan ) gittiğim taktirde 31 aralık 2008 tarihine kadar askerliğimi tecil edeceklerini söylediler ocak ayındayız ve ben kısmetse yarın gidip yaptırcam herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum şubeye gitmekten çekinmeyin
  • askerlik şubesine diplomalarını alarak git... orda mezuniyet tarihin yazıyor... en doğal hakkın olan tecil hakkını kullanabilirsin... telefonda adam akıllı bilgi vermiyorlar, ben neler çektim bi Allah bi ben biliyorum...
  • peki universiteye devam ederken tecil ettirme nasıl oluyor?

ben bu haziranda mezun olucam ama yazın hemen basında mezun olur olmaz yurtdısı staja gidiyorum + 2 yıl masterdayım.. dondugumde havaalanında fln tutuklanmak istemiyorum haliyle :) ogrenci belgesi mi alıp gitmeliyim askerlik subesine? yardımcı olacaklara cok tesekkurler
  • Üniversite okuyorsun senin o işlere karışmana gerek yok okulun zaten tecil etcek askerliğini onlar belge yollicaklar Askerlik şubene...Ayrıca 21 Şubattan önce gidip başvuru yapsan bile askere gitmek için 2008 Kasımda alırlar askere...
  • cok tesekkurler EyVaH_LaZ, o zmn diploma kagıdı (gecici) ladıkan sonra mı gitmek gerekiyor subeye? yani yazın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: San Andreas Citizen

peki universiteye devam ederken tecil ettirme nasıl oluyor?

ben bu haziranda mezun olucam ama yazın hemen basında mezun olur olmaz yurtdısı staja gidiyorum + 2 yıl masterdayım.. dondugumde havaalanında fln tutuklanmak istemiyorum haliyle :) ogrenci belgesi mi alıp gitmeliyim askerlik subesine? yardımcı olacaklara cok tesekkurler

okulun bittikten sonra askerlik şubenle görüş... tecil işlemlerini kendin yaptırman gerekecek... okurken (bi aksilik olmazsa) okul hallediyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.