Şimdi Ara

Son aylar eşit ağırlık derece öğrencilerinin net aralığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçen sene eşit ağırlıktan ilk 5 bin civarına gireniniz varsa net aralıklarınızı ve bu ayki ders başı net aralıklarınızı atabilir misiniz?

Ayriyeten 90 civarı tyt ve 65 ayt aralığındayım, son aylar konusunda tavsiyeniz olursa çok müteşekkir olurum.

• Ben girmedim ama giren tanıdıklarım adına şunu söyleyebilirim hepsi sayisaldi ayt mat netleri 30+ydı bu dönem hiçbirinin edebiyat sos1 netleri 20 nin üstünde değildi. Mayıs itibariyle edebiyat sosyale günde 2 saat falan bakarak 65 ayt ile çok rahat 2k-3k girdiler. Bence 5kya%99 girersin. Tüm vaktini ayt de en kötü 5-10 arası net yükseltmek için ayır bence. Eaların geometri falan eksik olur genelde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aspinall kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkürler cevabın için. Ayt matematik netlerim genelde 30 üstünde geliyor edebiyat ve sosyalim de fena değil 25 üzerinde yapıyorum çoğu zaman; edebiyata fazlasıyla çalıştığımı düşündüğüm için biraz ayt'yi boşlamayı düşünüyordum bu aralar, insan ister istemez kendini sayısalların tyt neti ile kıyasladığı için kendini tyt'ye kaptırabiliyor. Dediğin gibi bir süre ayt'den olabildiğince net arttırmaya çalışacağım, tekrardan teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşit ağırlık İLK 100???
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.