Şimdi Ara

son bir haftada oyun fiyatlarındaki artış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarla call of duty mw2 almak için plan yaptık.
    yılbaşından önce baktığımızda oyun teknosa, vatan, bimeks gibi yerlerde 40 tl civarındaydı. şimdi bakıyorum 55-60 tl olmuş.
    ne oldu da bu oyunun fiyatı bir haftada yüzde elli arttı. sebebini bilen var mı.
    birde dikkatimi çeken son yıllarda bilgisayar fiyatları pek düşmüyor. mesela bir buçuk yıl önce masaüstü sistem topladım. amd fx 6300 işlemciyi vatandan 286 tl ye aldım.
    aradan geçen onca zamana rağmen aynı işlemci bugün vatanda 306 tl.

• oyun tekrardan 40 tl oldu.
  • Haline sukret ben 90 a aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce dolar 1.80 idi . Şu an 2.45 üstüne bir de enflasyon bindi . Ne bekliyorsun ki hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dediğim sadece bu oyuna özel yüzde 50 fiyat artışı olması. her oyunda fiyatlar böyle artsa tamam dolardan derim ama 1 hafta da hemde 5-6 yıllık bir oyun 40 tl den 60 tl ye çıkması tuhaf geldi. arkadaşlarla 4 tane alacaktık. fiyat birden ucunca almaktan vazgeçtik. fiyatlarda tekrar bir yükseliş olmazsa yds sınavından sonra yine almak istiyoruz.
  • steam'de indirimleri beklemeni tavsiye ederim. Bahar indirimlerinde fiyatı düşer.
  • Call of serisi öyle zaten arada ucuzlayıp tekrar eski fiyatına dönüyor. İşlemcinin fiyatı büyük ihtimalle düşmüştür ama TL dolar karşısında %40 falan değer kaybedince böyle oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.