Şimdi Ara

Son Birkaç Gündür Oyunda Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2-3 gündür TR sunucusunda oyunuma sürekli ilginç insanlar geliyor her oyun ayrı bir aksyon oluyor. Bahsettiğimin kötü oynamakla alakası yok adamlar fb verildiği anda gg report yazmaya başlıyor karşılıklı ana bacı. Bronz falan da değil yüksek olduğundan demilyorum ama Gold-Plat elosunda bunlar olmamalı. Okullar kapanmaya yaklaştığından mı bilemiyorum ama dikkatimi çekti paylaşayım dedim

• duo girin taşıyın oyunu qq konuları açmayı kesin artık
  • Abi gerçekten bende aynı dertten yakınıyorum konuda açtım hatta kimse birşey yazmamıs bende dıyorum sadece banamı gelıyor böyle insanlar kalite gerçekten inanılmaz derecede düştü botlarla oynuyormuşum gibi hissetmeye başladım bronze bitirmiş adamlar plat a cıkmıs lp yüksek gelmesi nedeniyle oyun berbat bi durumda şuanda yemin ederim oyundan soğudum
  • Kardeş adamın interneti 20 saniyeliğine gidiyor bağlantı koptuğu anda adam ff atıyor all da report yazıyor adam 20 saniye sonra geliyor hiç mi sabır yok anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gündüz vakti oynamayın
  • Dünki oyunda ezreal ejderi almak icin baSeden ulti atti ama yanlis atti bottaki minyonlara dogru atti3 kisi gulduk bu eZreal oyun bitene kadar kufur etmeye basladi.sonra muted all yazdi 10 dk sonra sur verelim dedi hayir dedik gene kufur.oyundaki elise'te onun arkadasiydi galiba.ezreal bize kufur edince elise'te cok kotu oynuyorsunuz oynamayi bilmiyorsunuz ezreal sende olmasan yazdi.ezreal oyun boyunca toplam 3 kill 20 olum 6 asist yapmis.

• Bir oyunda da karşı takım invade yapınca 2 kill vermiştik.Ardından bot lane gg falan filan.Sonrasında bir kişi 15-20 dakika kadar afk kaldı 4 kişi devam ettik.yine gg sur verelim falan filan.Düzgün bir ulti combosuyla direniyorduk tflerde.Jungla beraber bir süre taşıdık oyunu.Afk geri döndü.Ardından ben afk kaldım.Kısa sürdü ama 5 dakika kadar.Neyseki kazandık.

Sejuani oynamıştı jung.Hatırlamıyorun ismini ama çok iyi birisi çıktı kendisi.4 kişi kalınca yılmadı.Küfür falan yoktu adamda.Oyununa baktı.Afk dönünce kazanırız beyler salmayın maçı falan diyordu.Bot lane ardından buna küfürleri saydırıyordu tabi.

• Çünkü elo patlaması ile tüm silverlar gold hatta plat oldu. Tüm gold 3-4ler şu an platta
  • Az önce bizim Alistar bilerek feedleyip dalga geçti 30 dk boyunca küfür ettim+oyun bitince 5 dk daha. Buradaysa hatırlar beni gelsin bir şey sorucam

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Çünkü elo patlaması ile tüm silverlar gold hatta plat oldu. Tüm gold 3-4ler şu an platta

Bir silverlar plat oldu, bi ben gold1 den plat olamadım Oyunuma gelenler hep silver çerçeveli gold 1-2 oyuncuları, lanet riot
  • elo patlaması tabii ki. neden oldu bilmiyorum ama tüm silverlar bir anda gold-plat oldu ve oyunlarımızın içine etmeye başladılar. ya çalıya giren rengarı gören adam çalı dibinde 50 canla farm yapar mı ya ?
  • abi bu türler beni kızdırmıyorda yalnız nicki FakeTroll olan birisinin jungle or lose yazıp Ziggsle jungle denemesi ve bunun gayet normal bişeymiş gibi söylemesi ve küfür etmememiz için bize akıl verişi beni deli ediyor. çünkü adam okadar rhatki sanki biz yanlışız kendisi doğru niye küfür ediyorsunuz flame yapmayın diyor :S adamın nick FakeTroll. bu maymun zihniyetli adam yüzünden 6-7 win lik streakimi bozdum ıjdar keyfim kaçtıki oyunu kapatım dahada girmedim şu saate kadar. denk gelen olursa direk dodge atsın direk aten geçmşine bakınca görüdmkü full lose adam zigs oynamasını bile bilmediği halde jungle deniyor... hani bir championla gece gunduz oynar aşarsın olayı onla heryerde oynarsın ama 3-5 kere oynadıgın şampiyonla jungle denemek hemde bunu plat seviyesinde şerevsizlikden başka bişi değil.
  • Bazi universitelerin finalleri bitti ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.