Şimdi Ara

Son Bomba! Maradonda Ölüm Exp gitti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

resimdeki archer la konustum eski clandan arkadasım o yüzden tanısıyoruz
    doğruladı moradonda koxpla atak yapabiliomus we np qeliomus
    5k kastım diyor
    yapcak bişi yok buda ayrı 1 bug..

• quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

resimdeki archer la konustum eski clandan arkadasım o yüzden tanısıyoruz
    doğruladı moradonda koxpla atak yapabiliomus we np qeliomus
    5k kastım diyor
    yapcak bişi yok buda ayrı 1 bug..

ya hergün bunları okudukça gm lerin sülaleleri hakkında daha da güzel şeyler düşünmeye başlıyorum
  • sadece moradonda değil zaten

lufersonra başladı dedi para kasıyomuş milleti yatırdıgını görünce moradona qeçmiş
    her an basımız belada yani
  • knight ölmek üzere
  • NP falan gelmio arkadaslar. olay çok basit. ki zaten bu ko networkun acizliği..net üzerinden oynanan bi oyun olduğu için bütün veri akışı internet üzerinden oluor.. misal biri size atak yaptımı "http://aykut/damge/faruk/100 hp" gibi bi adres server pc'ye ulaşıor daha sora faruktan 100 hp düşülüor.adam da işi bayaa bi çösmüş ha bire istediği zat-ı muhteremi öldürüo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

quote:

Orjinalden alıntı: HollowKing

iyi paranında yarısı gitmemiş

oha ya olaya bak gold premium alınca bu kadar ex gidiyosa...

onun ztn lvl dusuk bi de gold pre olunca ztn öle az xp gitmiş, bir de o adam bi rezzer anlaşmıştır o öldürüyor rezzer kaldırıyordur!!!
  • Ben işin merchant kısmına baktım 330m lik item satmışsın
    bide gerçekten ilginç exp gitmesi çok ilginç olan kısmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

Meydan okuyor MoLoToVPriesT :D Hosafa baq kws musti yatır beni zuhahaha

koptum ona hosafa baq yazmasına
  • dün gece 3/4 arası czdede bunun gibi bi okcu vardı
    towerlar bile bunu hedef alamıyor
    z ile secebiliom ama vuramıyorum o beni vuruyor tek tek milleti indirdi
    mageleri uyandırdık novaları caktılar ama hepimizi ipe dizmişti adam ara ara gelip bisi dagittı serefsiz
    bu arada bu adam ezikti bana 500 civarı koyabilior ac siz :D
  • knightonlineworld.com resmi forumundada bir arkadaş şikayette bulunmuş,umarım bu olayı en kısa zamanda çözerler.Eğer bu olay bana olursa anından ss alıp oyundan çıkarım ve k2networke bu olayı çözene kadar oyunla ilişkimi kestiğimi bildiririm.

NOT:Cz'de koxp'a eyvallah dedik,Koxpla kasıp çok kısa bir zamanda lvl 60 olanlara eyvallah dedik,dupe'ye eyvallah dedik,oyundaki bütün buglara eyvallah dedik ama bu olay kabul edilebilecek gibi değil!!
  • Bu kadar da olmaz.Bence gm sayısı bir an önce arttırılmalı ve 1-2 gm her serverda 24 sa. online olmalı yapıcak bişi yoq
  • cypher in gm si hacklendi diyorlar ama bence yalan.hacklense bile bunu gm ile ne alakası var.
  • TAMAMEN KOXP İŞİ BEN ABYSSTE POT KATINDAKİ SUNDİRESE SALDIRAN BİLE GÖRDÜM PEŞİNDEN GİDİYORDU SUNDİRES ADAMIN LFC TOWNDA GUARDA SALDIRAN ADAM DA GÖRDÜM ANCAK GUARDA İŞLEMİYORDU KOXP YADA KOSPUN BİR BUGU BU VE TEHLİKELİ ŞU PINK BLASTER GELSEDE RAHATLASAK
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 16 Nisan 2006; 17:16:03 >
  • iki topiğe birden yazmış olucam kusuruma bakmayın bu topiğ sonradan farkettim

kWs ile maradonda

http://img212.imageshack.us/img212/1760/kwssonnnn3bn.jpg
  • asLında böle bi durumda biz de vurabilsek ne güzel oLur adamı doğduğu an parti olarak keseriz :D green pearl mı bassam ne
  • bu hileler bugler v.s artık cok can sıkmaya baslamadımı sizcede yeter artık ama adam gibi oynuyosanız oyunu oynayın oynamıyosanız...................
  • cyper ın gm si çok hacklendi heheh ama gm le ilgisi olmaz belki bu adamda gm dir dicem ama olamaz
  • arada oluyo böyle gm in kafaya esiyo ceza veriyo
    5 ay önce bende aynı şekilde ölmüştüm moradonda. üstelik paramın yarısı gitmişti. ne paraydı be
  • ya bu ne böle o zmn pre siz 60 lıklar girmesin oyuna
    %5 gidecekse yni
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.