Şimdi Ara

Son Bomba! Maradonda Ölüm Exp gitti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o akşam saat 1 gib tipiq 1ali nin başındayım bi baktım kws beni czde kesti lAN DEDİM NE YAPIYON ABİ DEDİ PARYA İHTİYACIM VAR SONRA CZ YE İNDİK BAKTIK EL MORAD KESİNCE NP GELİYOR HATTA KRALIN YÜZDE 5 İNİDE ALDIK :dd::d OALY BUNDAN İBARETTİR NASIL OLDUĞUNU BEDE ANLAMDIM AMA O COCUK HALA ONLİNE (TİPİQ1ALİDEN ALINTIDIR)
  • Ex gitmesi çok ilginç bu arada 330m ye ne sattın?

Koxpa ve Kospa

• bugün c1de czdeydim el moradlardan chıtın bow +6lı bi rogue +8raptorluları yatırıyodu koxpla karusların townunun orda gezip duruyodu bu arada oyun o kadar sıktıki bide punk bustere geçmein dionuz orası çok rahat da ordada failed verio giremedim 2gündüroyuna yaw
  • valla şaka gibi çok ilginç

• banada aynısı eslant ta oldu aynısımı bilemicem ama durduk yere öldüm ve exp gitti daha doğrusu ışınlandım eslanta tam oyuna girdiğinde yerde yatıyodu.Etrafta hiç canavar da yoktu zaten işinlanma yerine yakın olan hiç bi canavar beni tek alamıyo ama nasıl öldüm nasıl exp gitti anlamadm bu buga yada her neyse bi çare yok mudur?Bide bizm kaybettiğimiz expleri hiç bi şekilde geri kazanamazmıyz?
  • ALIRIM ARABANIN ANAHTARINI GM BOZUNTUSU
  • ko battı
  • Noolacak bu oyunun sonu...

--------------------------------
    bu arada cypherda bardish+6 satıyorum
    ilgilenenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalib -- 24 Haziran 2006; 9:27:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aville

iki topiğe birden yazmış olucam kusuruma bakmayın bu topiğ sonradan farkettim

kWs ile maradonda

http://img212.imageshack.us/img212/1760/kwssonnnn3bn.jpg

AVİLLE ORAAYA YANLIŞ YAZMIŞSIN.BU SİTEWWW.DONANİMHABER.COM DEĞİL FORUM.DONANİMHABER.COM YAZIKLAR OLSUN SANA.

• her zmn dedim gene diyorum cypher da herşey olur...
  • rezlere gün doğdu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 24 Haziran 2006; 10:24:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HollowKing

orda İMPLAND adlı vatandaşın " GM ABİİ NEDEN YAFFF KESTİN BENİ " diyişi yüreğimi burktu.
    benimde
  • ARKADAŞLAR BU OYUN OYNNAMAZ BİKERİSİNDE 61 LEVL BÜYÜCÜ BENİ KASIYODU ADAM BİR TEK BANA SÖLEDİ DEDİKİ BAK KİMSEYE SÖLEME AMA BENDE ÖLÜNCE EXP GİTMEZ DEDİ ZOMBİLERE2 3 KERE ÖLDÜ
    A.Q Bİ BOK OLMADI ADAMA ADAM GÖRÜNMEZLİK YAPIYO BÜYÜCÜ İSEN BU OYUNU GÖÇERTİLER
  • bu bi kere benim arkadaşıma da olmuşdu delos da sawaş wardı ark ım da oradaydı ama sawaş başlayınca atıldı
    sonra bi dağın tepesinde başladı town çekdim bi bakdım orc lar z ye takılıo ( ark ım da orc)
    r ile vuruyodu ama damage vurmuyodu yani sadece öle gözüküodu
  • Bu sitenin ana sayfası www.donanimhaber.com'dur ama forum sitesi forum.donanimhaber.com
    quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

quote:

Orjinalden alıntı: Aville

iki topiğe birden yazmış olucam kusuruma bakmayın bu topiğ sonradan farkettim

kWs ile maradonda

http://img212.imageshack.us/img212/1760/kwssonnnn3bn.jpg

AVİLLE ORAAYA YANLIŞ YAZMIŞSIN.BU SİTEWWW.DONANİMHABER.COM DEĞİL FORUM.DONANİMHABER.COM YAZIKLAR OLSUN SANA.

• ben bakim ölcekmiyim diye maradonda 1 saat bekledim ölmedim sora gıcık oldum gittim orc watcherların ortasında kendimi öldürdüm
  • ulan ne şerefsizler var yaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbaron 11 -- 24 Haziran 2006; 17:15:01 >

• evet banada oldu mageimle tam moradonda staff bakıyordum bi anda yattım giden expi tahmin edemezsiniz(lvl 65 mage)

• wallaha aklımermedi benim adam şuanda pazarda duruyo aman ölmesin bu arada gelin bi uğrayın +8 pike neyin satıyom biri çeksin şunları .nese bendde anlamadım gitti ama o adamı görürsem muhakkat soracam nasıl oluyo o iş die
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.