bncede pek sanmiorm nasi olduuna dair bi yorumumda yoq ala ala
Aha bi bu kalmıştı napcaz şimdi??
ben cypher da oynuyodum... artık yeni server a geçcem
CYPHER BİTTİ
Katılıyorum cyper bitti oynanmaz artık tam dedim koxp dupe vs bitti şimdi bu başladı!
eski koya dönelim
bana biraz ps gibi geldi yada elmoradda olmustur sonrasındamoradona tp etmistir ama gunahini almak istemem...
yuh be daha devenin nikesi iice tozuttu cılkını cıkardılar bu ne yauw durdurmanın yokmudur bi yolu
Cypherden hersey beklenir bi resimde adam kendi partisindeki adamdan dmg yemisti aposlarda
bende bişi sandım o kadar expten bişi olmaz bea :D
Beyler siteden bana mail geldi 1 saat önce bu olayı sormuştum bende cvpta Bu olayın bir virüs olduu databaselerin hackerlar tarafından ele geçirildii we bu işin de onlar sebeiyle olduu nu sölediler kosp ile alakası yokmuş Bu arada bunun üzerine cyphera sadece chypera iki gm atanmış Birisi 'EsanaMono' dieri de 'CadetOfCollege' bu isimlere dikkat edin süreklli online olacaklarmış ona göre koxper ler dursun ok??
bide adamı görseydik 2.80 şeklinde
yine iyimiş 48 bin gitmiş 62 de olsaydı
cok ılgınc bısı artıkknıghtında tadı kactı!
<Merak Etme Büyü Unutursun De Morodan da ölmemk için 1 haftadır Morodan a uğramıyom
Ewet beyler
Kws_Musti Hakkında bilgi weriyorum
Kendisi araştırmalarım sonucu Mersinde Dumlupınar lisesinde okuyor we rastgele gittgim bir cafeye takılıyormuşş
olay sole olmuşş...
Eslantta kospu açmış ama hep faild weriyormuş....
Zaten lag war mış bir sure laga girmiş sonra sıkılmış morodona gitmiş ordada girer girmez laga girmiş sonra kosp kendi kendine çalışmaya başlamış..
banlanacam diye korktum 5k kastım cıktım diyor oyundan
İnanmayan olursa beklerim Mersine..
Bu arada adam butun liseyi hacklemiş suan beramusda human bir charla oynuyor
İtemler.:
+ 8 toto + 8 impact + 8 shell set + 8 raptor we unıq itemler.. (ring earring pendant belt vsvs...)
en usttekı damın 330 m s gıtmıs bakın bı
ya beyler imdatttttttttttt el morad castlede adamın biri bana takmış kafayı adam z r yapabiliyo nerden buluyosa buluyo beni town atıyom karşımda buffer galiba 57 57 dmg vuruyo.....
POLİS YOKMU POLİS
İÇİMDEN SADCE GÜLMEK GELİYORR
quote:
Orjinalden alıntı: katalfree
POLİS YOKMU POLİS
İÇİMDEN SADCE GÜLMEK GELİYORR
Sana boyle bir sey olsaydi bakalim gulebilirmiydin...
quote:
Orjinalden alıntı: bolsoru
bide adamı görseydik 2.80 şeklinde
Bir de seni 2.80 yatırsalar hiç fena olmazdı. Mesajda bu kadar boş enter basıp mesajı ve sayfayı aşağı doğru uzatmak sana np mi kazadnırıyor.