Şimdi Ara

Son çıkan virüsler hakkında bilgiler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum

• dostum senide aramızda görmek çok ii bu sitenin sana büyük faydası olacak goglede arat bulurusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 5 Aralık 2004, 18:05:19 >
  • sorunun ne bilmiyoruz ki.yeni çıkan virüsler diz boyu herbiri farklı şeyler yapıyo hangi birini anlatalım. bi antivirus programı kur makinayı koru nediyim.
  • :) tamam teşekkür ederimde virüs programı var zaten ben sadece belli başlı bilinen birüsler hakkında konusalım anlamında acmıstım topici genede saol dostum...
  • yardımlarınızı bekliyorum deyince bi sorunu var onu çözmende yardımcı olalım istiyosun anladım. w32. virüsleri ünlüdür.w95.cıh ya epey makina bozdu zamanında. çernobil diye isimlendirilir.w32 ler ise Blaster,Worm olarak bilinen windows sistemleri için yazılmışlardır.çoğu kilitlenmelere bilgisayarların resetlenmesine neden olur. makina kafayı yemiş gibi gelir insana ama arka planda çalışan bir virüs vardır aslında. symantec in sitesine bir göz gezdirirsen epey bilgi edinirsin, tabi ingilizcen varsa yoksa google da Türkçe sitelerde de epey bilgi var.
  • tşk ederim
  • virüslerin tipleri hakkında kafa yormaya gerek yok symantec karspersky labs. zati yeterince kafa yoruyor sen her hafta güncelle yeterli gerisini boşver
  • karspersky kullanıyorum zaten catır catır böcek gibi eziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.