Şimdi Ara

tray mi box mı ( işlemci )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tray işlemci ne demek sade fanı mı yok yoksa sakat bi durum söz konusu olabilirmi arada 30 dolar fark var hangisini almalıyım tray e güvenebilirmiyim

• tray işlemciler 1yıl garantilidir box lar 3yıl bide traylerde fan çıkmıyor kutusuz geliyor
  • benim tercihim herzaman box tan yana olmuştur ama yinede sen bilirsin..
  • o/c için kaliteli bir cpu soğutucu düşünüyorsan 30$ boşa verme tray al.
  • fubo ve tr ye +1
    gerçi ben box alıp sonrada headsink fan falan şettirdim ama
  • box alırım her zaman psikolojik bendeki :D
  • box tabi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mad +1 nedense bi türlü bi eksiği olan şeyleri alamam :) bi çeşit takıntı buda işte
  • box alman daha iyi ama güzel bir bakır tabalı fan kullancam dersen tray al
  • box al çünkü fanı hazır geliyor. eğer tray alırsan fanını ayrı alırsın iyi bir amd fanı 30$ 40$ civarı
  • Tray al. Kafana göre, Heatsink alırsın artan parayla güseelce. Nasılolsa O/C yapacan en kısa zamanda. Doğru dürüst bi heatsink her zaman lazım olacak. Box'tan çıkacak cooler'ı asla $30.-'a satamazsın. Ayrıca, zaten 1 yıl'a kalmaz yeni bir işlemci alacan. Hız devrindeyiz abi, hız..[frndsp]
  • yok öyle her sene değiştirme taraftarı değilim toplayacağım sistemi insalah 3 sene falan kullanırım asıl soru bi sakatlık olurmu ayrıca intel p4 3 ghz alacam yani bi arıza falan olurmu
  • herkes olaya soğutucu+fan şeklinde bakıo,
    ama ben +2 sene garanti olayına bakarım.
    ve box alırım.
  • eee traylerin 512 değilde 256 değilmi önbellek yahu yoksa benmi yanlış biliom
  • eee traylerin 512 değilde 256 değilmi önbellek yahu yoksa benmi yanlış biliom amd için
  • yok durukan öyle bir şey yok sen 2400 ün filan trayine bakmışsındır 2500+ ların hepsi barton box olsun tray olsun hep 512 önbellekli
  • bencede box zaten bunu konusu oem,box olayı nedir topicindede baya tartısıldı.bence herseyi box alacan.
  • box +1
  • 2 yıl garanti için +1 box
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.