Şimdi Ara

BOX ve TRAY islemci arasinda fark var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yoldash Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BOX ve Tray işlemciler arasında kalite ve performans yönünden bir fark var mı? işlemcinin hangisinden olduğunu nasıl anlarız?

Tray işlemcilerin kalite testlerinde ilk etapta geçemeyen ve sonradan düzeltilen işlemciler olduğu söylenmekte. Bunların bazılarının da Hindistan vs. malı olduğu savunuluyor.Bunlar ne kadar doğrudur?

Bir de 1.8A işlemcilerin tray olanları da var mı?

Aydınlatırsanız sevinirim.
    selamlar.[?]

• yav kimse ilgilenmedi deme yani ben p4 2 ghz aldım ne desem yalan olur hiç 2ghz box'ım olmadı ama performas iyi işlemciyi alırken dikkat et üzerinde üretim yeri yazar [:o)]
    2ghz 512 cache 169+kdv box ise 211 + kdv farkı fiyatımı desem
  • farkı fanı olabilir mi acaba
  • İlk seferde hatalı çıkanları Bursa'ya yollayıp düzeltiyorlar. XP görünümlü 850 Duron falan da yapıyorlar.

Dünyanın neredeyse tüm elektronik üretimi zaten Uzakdoğu'dadır, Amerika'da bir işçi kaça çalışıyor haberiniz var mı?
  • sululuga gerek yok. kasteddigim uretim bandındaki testlerde sorun cikaranlar.
    Sanıyorum kalite olarak arada fark olmasa tray'e 1 yıl diğerine 3 yıl garanti vermezler. Intel' in orjinal fanı 7-8 dolar civarında. Piyasada bol miktarda var. Bazı bilgisayarcilar fanin yapildigi malzemenin bile farklı olduğunu söylüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.