Şimdi Ara

Son Dakika: İsrail Duyurdu; Hizbullah Lideri Nasrallah Öldürüldü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dxdiag36

Şu israil destekleyen seküler milliyetçiler neyin kafasında anlamadım.Tamam islam düşmanı olabilirsin ama din,kimlik bakılmaksızın yavru kedilerin bile bombalarla parçalandığı filistinde yaşanan soykırımda bir insan nasıl israile sempati duyabilir aklım almıyor.Ben hitlerin yahudilere yaptığı soykırımı haksız ve yanlış buluyorum ama türkiyedeki çoğu seküler milliyetçi israili nasıl destekliyor anlamıyorum.

Hadi herşeyi geç, kürt milliyetçilerinin ve örgütlerin alayı israil sempatizanıdır.İsrail 1978 den beri abdullah öcalanla görüşüyor ve ortadoğudaki 4 devleti parçalamak için yıllardır destek veriyor.Lübnan ve iran bittikten sonra eninde sonunda sıra türkiyeye gelecek.Netanyahu gibi siyonist bir aile tevratta vadedilmiş topraklara hükmetmek için pkk yı kullanıyor.

Sizin desteklediğiniz Hamas ve Hizbullah israilden 1000 kat daha beter olmasina rağmen, islamci terör örgütleri olmalari nedeniyle yaptiklarini görmezden geliyorsunuz. Sorun bu. Hizbullah ve Hamasta güç olsa, israilde yahudi birakmazlar, soykirimin kralini yaparlar. Hizbullah Suriyede çocuk, kadin bebek demeden masumlari katletti. iranda muhalif masumlari çocuk kadin demeden katletti, gözlerini oydu. Daha birkaç hafta önce Golan Tepelerinde Durzi çocuk katliami yaptilar. Suriyede halk Nasrallahin öldürülmesinden sonra kutlama yapiyorlar. iranda halk ayni şekilde. Diaspora iran yine kutlamalarda. Hamas, bugüne bebek çocuk kadin demeden sayisiz katliam yapti. Terör yolunu seçip kendi halkina zulum ediyorlar senelerdir. İnsani yardimlari çalip karaborsada satiyorlar. Daha birkaç gün önce topladiği yardimlari kendilerine vermeyen HEAL Filistin müdürü olan Filisinli kadini katlettiler, arabasini taradilar 90 kurşunla. Kazayla oldu deyip kapatillar üstünü. Böyle sayisiz olay oluyor orada.

Yahu birakin soykirim palavralarini. Hamasin uluslarasi toplumun israile baski uygulamasi için kullandiği bir narrativ. 41 bin kişi öldü ama hiç Hamasli ölmedi? Böyle bir saçmalik mi olur? Kaç tane Hamasli öldü, kaç tane islamic cihad üyesi öldü? Kaç tane 7 Ekim katliamina katilan mafya ve çetelerden öldü? Bunlari neden açiklamiyorlar. Açiklasalar soykirim palavrasi ortaya çikacak çünkü. Birkaç ay önce, israil bir okulu bombaladi. iki tarafin kaynaklarina baktim, Hamasa yakin kaynaklar israil katliami, 100 sivil öldü diye verdiler haberi. israil ordusu Hamasin okuldaki kumanda merkezini bombaladiklarini ve öldürdükleri Hamaslilarin kimliklerini açikladi. Hamas, sonra 100ü 40 olarak revize etti. israil çikiyor Deifi Al Arouriyi Marwan İssayi vs öldürdük, 17-20 bin arasi Hamasli öldürdük diye açikliyor. CİA ve ABD kaynaklari da doğruluyor. Geriye kalanin ne kadari islamic cihad üyesi, ne kadari mafya ve çeteden? Ne kadar sivil? Kimse bilmiyor. Hamas kayiplari isim isim de açiklamiyor. Üstelik kendi halklarini kalkan olarak kullaniyorlar. Hamasa yakin kaynaklara bakiyorum, soykirim vs yaziyorlar, çocuk resimleri paylaşiyorlar, yarim saat geçmiyor, bir community note ve fotodaki çocuğun Suriye savaşinda öldüğü ortaya çikiyor.

Büyük israil? israil Güney Lübnana küçük çapli kara harekati yaptiktan sonra ne yapacak? Bölgeyi Lübnan ordusuna teslim edecek. Hamasi bitirdikten sonra, Gazzeyi ilimli bir müslümanin yönetmesini istiyorlar. Yani, israilin o topraklari almak gibi bir amaci yok. Geçmişte feth ettikleri Gazze ve Misir topraklarini geri verdiler, değil mi? Madem Büyük israili kuracaklar neden böyle bir şey yapsinlar ki? Büyük israil palavralari iranin ortaya attiği bir argüman. İran ve kollari senelerdir yayilmaci bir politika izliyorlar, israil değil. Nedense büyük israili kuracaklar sira bize gelecek diyenlerden iran büyük irani kuracak, sira bize gelecek dediklerini hiç duymadik. Hizbullah gidip 1701 sayili BM kararini takmayip, israil halkina 9 binden fazla roket ve drone saldirisi yaparsa israilin Hizbullahi bitirmek istemesi doğal.

Öcalanla 1978den beri görüştüklerini iddia ediyorsunuz, kaynak nedir? DEMin Nasrallah açiklamasini okudunuz mu?

Sonuç olarak bu savaş bizim savaşim değil ve bizi ilgilendirmez. Suudi Arabistanda MBS de aynisini söyledi. Misir sinirini Filistinlilere açmak yerine güçlendiriyorlar. Onlari da ilgilendirmiyor. Araplari ilgilendirmeyen bir savaş beni neden ilgilendirsin? Size de tavsiyem, A haber izlemeyi biraz azaltmaniz. insanlarin israili nasil desteklediklerini anlamadiğinizi söylüyorsunuz ama siz israilden 1000 kat beter Hamasi destekliyorsunuz, farkinda değilsiniz.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Eee o kadar olur artık, öyle seyler hep olur.. Özellikle zencilere yaparlar.. ona bakarsan, x'de afro Türk diye bir kadın Türk milliyetciligi yapıyordu, kadını bir linclediler, sen bir zencisin, herkes Türk olur senden Türk olmaz zenciden Türk mü olur diye hakaretler esliginde yerlere vurdular..

Bayağı bir oluyor ama arastırırsan bulursun belki üstelik kadın Türk milliyetcisi olarak Kürtlere sallamıstı bir de üste Kürtler bunu lincledi..

Türk Kürt birlikte linclediler hahaha..

Türk diyor ki, senden Türk olmaz, Kürt diyor ki, sen Türk degilsin sen kimsin ki bize sallıyorsun zenci diyor hahahaha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Eylül 2024; 18:28:50 >
  • KyouKai kullanıcısına yanıt
    Filistin yahudilerin işgali altında. Orada Yahudi olmaması gerekiyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KyouKai kullanıcısına yanıt

Birader ne yazmışsın sen be.Sadece ilk satırları okudum hamasıda hizbullahıda desteklemiyorum.İsrail bu savaşı 1970 lerde başlattı filistin toplum hafızası savaş ve acıyla dolu bu yapılan hiçbir şeyi haklı çıkarmaz.Ayrıca abdullah öcalanın kendisi 1978 den beri israil istihbaratıyla görüştüğünü söylüyor.Bende bir kürt olarak o zaman banane çinde zulum gören uygur türklerinden derim.Konyada yaşayan sunni de banane madımakta yanan alevilerden der senin mantığınla.Kafa yapına bak kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun sen?Senin derdin yahudiler değil islam nefretin suçsuz ve günahsız yere ölen filistinli sivillerin önüne geçiyor bütün problemin bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.