< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Son Dakika: İsrail Duyurdu; Hizbullah Lideri Nasrallah Öldürüldü (3. sayfa)
-
-
Değilim ama İsrail’i destekliyorum. Bir sıkıntın mı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onların gözünde benden hiçbir farkının olmadığının farkındasın değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 29 Eylül 2024; 13:41:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Istanbulda Hizbullah Lideri olduruldu diye protesto varmis, bize ne Hizbullah Liderinden? Lubnan bombalaniyor diye yapilan protestoyu anlarimda Hizbullah Lideri icin yapilana anlam veremem.
Senin aksine ben gerçekten de İsraillilerle İsrailli olmayan Yahudilerle tanıştım, yurtdışında aynı şirkette aynı departmanda mesai yaptım ve onları gayet yakından tanıma şansı buldum. Senin gibilerinin palavralarına karnım tok.
Asıl kimlerin gözünde senin hiçbir değerin yok biliyor musun? arapların. Nasıl mı? Çünkü bunu bizzat kendim tecrübe ettim.
Arabın zengin olanı beni tınlamadı, fakir olanı ilk onca yakınlık gösterdi ama sonra yaşam tarzımın farklı olduğunu anlayınca vebalıymışım gibi benden uzaklaştılar. Beni alkol alırken, kulübe giderken görmüşler..adamlar bir anda selamı sabahı kestiler..senin kardeşlerin bunlar işte..muhtemelen sen de öylesindir..amma velakin hiçbir batılı, hristiyan, hindu, budist veya Yahudi beni bu şekilde yargılamadı. Yani evet, senin kardeşlerinden hazzetmiyorum..olayı kişiselleştirirsen şikayet edilirsin uyarayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Eylül 2024; 13:48:40 >
ülkede şia caferi nüfusuda var küçük bir azınlık onlardır.
alevide doludur.
protestoda özgür bir ülkeyiz yapacak bir şey yok,türkiye resmi hükümetin bir başsağlığı msjı bile gelmedi,rte adını bile anmadı yönetimlik birşey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Eylül 2024; 13:52:18 > -
senin düşündüğün tayfalara uymuyoruz zoruna mı gitti israil sonuna kadar haklı
bak nasrallah nasıl da havaya uçurulup yerin kat kat yerin dibine girmiş git dua oku rabbim kabul etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 29 Eylül 2024; 14:48:40 > -
Siz akıllanana kadar siyonistin biri gelip 50 parçaya ayıracak sizi . İslam düşmanlığınız o seviye ki siyonist seviciliğe başlıyorsunuz Türk toprağında. Şu zihniyetin kurşuna dizildiği bir Türkiye lazım mesela. Sizin gibi gayr-i Türki gâvurların bu topraklarda yeri yok. Eninde sonunda elimine olacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yüzüğün anlamı çok büyük büyülü bir bilinmeyen özelliği var
-
Tarsus kazısında ne buldularsa artık İsrail’ in karşısında kimse duramaz…
Alevilikle Siilik cok farkli seyler. Tek bir alevi bulamazsin orda.
farklılar ama aynı koldan 12 imam yolundalar sempatileri empatileri var.
mobile.intizar.web.trAntakyalı Arap Alevi Gençler Konuştu | intizar - ORTADOĞU HABERLERİ - SON DAKİKA HABERLER - İSLAM COĞRAFYASI HABERLERİ - ORTADOĞU HABERhttp://mobile.intizar.web.tr/subpage.aspx?hid=788
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Eylül 2024; 16:49:14 > -
Kozmik odalar bomboş diye duydum bi ara
Corap kokusu ta buraya geldi takunyali. Sanli Israil’i kutlu davasinda destekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 29 Eylül 2024; 18:59:21 >
Türkçe konuşmayı bilen sosyal medyadaki Siyonistler
Demek ki
Dua , yalvarma , tapinma <<<< BİLİM , AKIL , TEKNOLOJİ
ABD sahibi İsrail’de bunların hepsi var ilave olarak vahşi bir saldırganlıkla beraber
Ayrıca şu 19ncü yüzyıldan kalma , Batı’da bile çoktan terk edilen küflü ve gerici pozitivist ideolojiyi savunmayı marifet zannetmen çok gülünç gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 29 Eylül 2024; 21:38:29 >
Bizi niye ayırsın onlar size düşman.
Türk toprağı dediğin müslümanlardan oluşmuyor camilerin sinek avlıyor.
Türk olmayanların yeri yok diye komik birşey söylemişin 15 sene sonra azınlık olacaksın dikkat et seni göndermesinler. Zaten en güzel bölgeleri çoktan gavur dediklerin almış sana kalan dandik bozkırları istemedikleri için sende duruyor.
aynen tepeden bomba atarken sana dini kimlik sorucak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Eylül 2024; 22:34:53 > -
Hem Türk diyorsun hem de elimine falan gibi ithal sözcükler kullanıyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X