Şu israil destekleyen seküler milliyetçiler neyin kafasında anlamadım.Tamam islam düşmanı olabilirsin ama din,kimlik bakılmaksızın yavru kedilerin bile bombalarla parçalandığı filistinde yaşanan soykırımda bir insan nasıl israile sempati duyabilir aklım almıyor.Ben hitlerin yahudilere yaptığı soykırımı haksız ve yanlış buluyorum ama türkiyedeki çoğu seküler milliyetçi israili nasıl destekliyor anlamıyorum. Hadi herşeyi geç, kürt milliyetçilerinin ve örgütlerin alayı israil sempatizanıdır.İsrail 1978 den beri abdullah öcalanla görüşüyor ve ortadoğudaki 4 devleti parçalamak için yıllardır destek veriyor.Lübnan ve iran bittikten sonra eninde sonunda sıra türkiyeye gelecek.Netanyahu gibi siyonist bir aile tevratta vadedilmiş topraklara hükmetmek için pkk yı kullanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 30 Eylül 2024; 10:34:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son Dakika: İsrail Duyurdu; Hizbullah Lideri Nasrallah Öldürüldü (4. sayfa)
-
-
Abd işgale gelsin bu ülkeye içlerinde önlerine kırmızı halı serip çiçek verip bizi kurtar medeniyet ve demokrasi ver diye yalvaracak tipte olanları dolu.
onlara Atatürkçü denemez zaten 1940+ ingiliz projesi sömürge dejenere beyinler bir ruh ikizleri singapurlular ve hong konglular.
ingiltrenin mandası olalımmı,al yaldızlı bayrağın yanına bir kraliyet arması çaktırmamız yeterli, çok zengin olucaz üstümüze sterlin yağacak diye referandum yapılsa ülkede koşa koşa evet diyecek kesimin profili bellidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2024; 12:26:40 > -
Sevinç protestosudur?
doğrusu budur yani. Adamlar çevredeki tüm teröristleri yok etmeye başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın kanka;
-
ilk önce namaz nasıl kılınır diye git video izle, biri anyada biri konyada bazısı oturur kimisi ayakta biçimde bazısının yüzü dönük namaz şekli nerede icad olmuş hayatım.?
ben orada bebek caminden çıkan piknik modunda dinlenen boğaz manzarası izleyen cemaat görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2024; 12:33:12 > -
Vaktizamanında Müslümanların hamisi olan, Halifeyi koruyan İngiltere elbette siyasal islamcilar tarafından sevilir, sayılır.
MiLLiYETCi TuRKyoutubeNuray Bezirgan :"Ülkeyi İngilizler alsaydı, benim haklarım daha geniş olacaktı zaten"https://www.youtube.com/watch?si=yZ6IPxww6W03-t9r&v=JhX2Fxa7KhE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 30 Eylül 2024; 12:40:1 >
ben her akp ye oy atmayan,dindar olmayan öyledir gibi bir şey demedim bu ülkede 1980 cia darbesine kadar gerçek solcularda vardı severim bir kısmını,yaş ortalamları artık büyük olsada mesala ulusal tv de sevdiğim bir sürü isim var ,batıyı kim tanrı görüp kıble edindiyse,kendi halkından üstün görüyorsa proje bazlı paraya tapıyorsa ben onlara dedim onlar üstüne çeksin yazdığımı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2024; 12:44:54 > -
Doğru saf saf oturup kadraja zor sığan uçak gemisine doğru piknik modu :)
Amerika işgal etse kimlerin ön safta kırmızı hali sereceği belli, birde bunları keşke yunan galip gelse diyen versiyonlarıda var.
Devam et kanka daha neler üretebiliyorsun görelim.
-
gözünde problemmi var senin kimisi ayakta kimisinin yüzü kadraja dönük elini yüzüne koymuş dinleniyor, kimisi bağdaş kurmuş yayıla yayıla oturuyor hangi mezhebin namazı bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2024; 12:55:41 > -
Batıda corporate takılırken çevredeki insanlara "siz aslında bizlere hizmet ederken gözümüze hoş görünün diye insan formunda yaratılmış hayvanlarsınız" demelerini mi bekliyorsun?
Hayat tarzı farkından dolayı senle selamı sabahı kesmiş ya araplar, senin kaç tane ortodoks Müslüman olarak tanımlanabilecek arkadaşın var? Daha basit gidelim; sempati duyuyor musun namaz kılan oruç tutan falan insanlara? Sokakta sakallı, bol pantolonlu, çarşaflı insanlar falan gördüğünde neler geçiyor içinden? İki insan arasında seçim yapacak olsan mesela saat sormak için, kendin gibi giyinen mi tercih edersin yoksa Müslüman olduğu kıyafetlerinin belli olanı mi?
Ben olayları kişiselleştirmemeye çalışıyorum zaten senin gibi insanlarla. İletişimi sürdürüyor veya en başta kuruyor olmamın yegane sebebi okuyan başka insanların doğruyu ve yanlışı görebilmesi. Yoksa sana herhangi bir şey anlatmaya çalışmanın beyhude bir uğraş olduğunun farkındayım, ki bunda da bir sıkıntı yok Allah herkese hür irade vermiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dertleri Yahudi seviciliği değil, İslam nefreti. Aklın alamayacağı bir şey yok burada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam ama senin onlara karsı seni de muslim sayıp öldürürler argümanın bence hatalı cünkü goyimler mutlaka öldürülür diye bir sey yok.. Nazi Almanyasında bile Zenci SS askerleri vardı.. Düsün adamlar aryan diyor fakat zencilerle birlikte yunanistanı isgal ettiler.. Bence yahudiler isbirlikci goyimleri her sekilde kabul ederler..
-
İslam nefreti olsa bile yavru kedilen çocukların sivillerin bombayla havaya uçtuğu bir soykırımı nasıl destekliyorlar ya islam nefreti bu kadar mı büyük bunlarda?Bir soykırım yapıldığına dinine kimliğine mezhebine bakılmaksızın insan olduğu için soykırıma uğrayan halkın savunulması lazım
Bayraklar niye yarıya inmedi, protestolar konsolosluk önünde sürüyor, bayrakta hareket yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Etiyopyalı yahudileri bile aralarına almıyorlar israil vatandaşlığı verdikleri halde. IDFde bir sürü zenci terörist var ya, işte onlar kendilerini ben-i israil olarak kabul ettirmeye çalışan Etiyopyalı yahudiler.
Kullanabilecekleri yere kadar kullanacaklar tabii. Yoksa bütün gentilelar onların gözünde aynı.
Evet, o kadar buyuk.
itrail bugün hritiyan bir beldeyi yok etmeye çalışmış ve onbinlerce hristiyanı katletmiş olsaydı bunlar sabah akşam insanlık nerede diye nara atardı. Katledilen Müslüman ya gerisi önemsiz.
-
Adamlar Hamas liderini yatağında öldürdü.
Hizbullahın cephane depolarını bir kaç saatte yerle bir etti liderini öldürdü. Tüm savaş kabiliyetini bir kaç saatte yerle bir etti.
Çağrı cihazlarını kucaklarında patlattı.
İsrail'in düşmanı olmak gerçekten çok zor.
Çok uyanık olmak, ensende ayna taşıman gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 30 Eylül 2024; 17:10:44 > -
Forumdaki dinciler gene milleti kafalarına göre yargılıyorlar, bol bol iftira atıyorlar. Gene hiç şaşırtmadılar.
Müslümanlarının katlediliyor olmasının spesifik olarak önemi olduğunu düşünüyorum ben bunlar için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X