Şimdi Ara

SON DAKIKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hastaneye kaldırılan ünlü tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'ün tedavisi sürüyor. Kültür ve Turizm Bakanı Günay da akşam saatlerinde Uygur'u ziyaret edecek.

ANKARA (ANKA) - Geçirdiği rahatsızlık sonucu bu sabah yoğun bakıma alınan ünlü tiyatrocu Nejat Uygur'un tedavisi devam ediyor.

ANKA'ya açıklama yapan Prof. Dr. Zülküf Önal, 81 yaşındaki ünlü sanatçıya yüksek tansiyona bağlı inme teşhisi koyulduğunu ve tedavisinin uzmanların gözetiminde sürdüğünü bildirdi.

Öte yandan, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da Uygur'un sağlık durumu ile ilgili bilgi almak üzere akşam saatlerinde hastaneye gideceği belirtildi.

Dün gece Yenimahalle Bedelediyesi'nin etkinliği kapsamında Cibali Karakolu oyununu sahneye koyan Uygur, sabah saatlerinde karayolu ile İstanbul'a hareket etmişti. Yolda rahatsızlanan Uygur, Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'ne getirilmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. (ANKA)

• konu yanlıs yerde
  • Allah acil şifalar versin çok iyi insandı çok izlerdim tiyatro gösterilerini ( Hala izlerim gerçi )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=128837

Pencereyi kapa ?

• ollllleyyyyy çooookkk akıllıca
  • Geçmiş olsun çok severim kendisini çok komik bi insandı
  • umut bence sansını cok fazla zorladın ama bu sefer kesın banlıyacaklar la gecmıs olsun sana artık
  • bana ne arkadaşım burada ne işi var bu konunun ben buraya eğlenmeye geldim sen bana ne gösteriyon ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON DAKİKA DEPREM OLDU
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu yanlış yerde
    ölmemişki bunu dünde duyduk ölse söylerdin son dakika die
    kofti haber
    bayatladı dün verdiler bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: daniel archer

bana ne arkadaşım burada ne işi var bu konunun ben buraya eğlenmeye geldim sen bana ne gösteriyon ya

Ne eğlenmesi kardeş kendini Pavyondamı sanıyosun ?
  • yaşı baya ileri ama inş kurtulur
  • Ben o şikayet edeni var ya....

Acil şifalar acayip seviyorum nejat uygur'u...Esprileri biraz belden aşağıda olsa beni çok fazla güldürüyor tiyatrolarına hep giderdim hep gülerdim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.