Şimdi Ara

SON DAKİKA ! 5 takım Avrupa kupalarında mücadele edecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

ya bu forumdaki uyelerin iqlarindan suphe ediyorum ben vallahi. itiraz hakki bulunuyor besiktas ve bursanin onun icin yollanmis isimler. eger itirazda da birsey cikmazsa degisme hakkini sakli tutuyorlar. zor mu bunu anlamak.

Aynen. Bunu yazana Y.D'ciler diyor bazıları işte :)
  • Bugun liste verilmek zorundaydi o yuzden prosedur geregi bu liste verildi. Fb nin davasi suruyor, uefa kesin bir karar vermedi. Bjk ve Bursa'nin itiraz haklari var onlarda reddelililerse ancak siradaki takimlar icin tekrar liste gonderilir. Daha kesin bir sey yok, o yuzden gereksiz yere heyecan yapmayin.
  • reddelililerse ne yahu nasil becermisim reddedilirlerse olacakti.
  • Yahu fenerbahçe kuralardan sonra çekilmedi mi? Yerine Trabzon gönderilmedi mi? Nasılda yazıyorsunuz senaryoyu hemen akıl sır ermez size.
  • Sakin Olalım !!!

TFF ' nin BJK ve Bursa'nın ismini de UEFA'ya göndermesi normal bir prosedür imiş .

Şimdi BJK ve Bursa CAS'a gidecek . CAS'da cezaları onanırsa UEFA , TFF'den bu takımların yerine yeni takım isimleri isteyecek .

Ayrıca : Bugüne kadar UEFA tarafından mali konularda ceza alan kulüplerin CAS'a başvurduğu bütün davalar CAS tarafından onaylanmış . Kısaca UEFA mali davalarda CAS'a karşı hiç kaybetmemiş . ;) BJK ' nin başkanı başta olmak üzere birçok yöneticisi dahi CAS'tan umutsuz . BJK'nin CAS itirazı sonuçsuz kalacaktır . Ancak Bursa CAS'ta tedbir kararı koydurup bu sene Avrupa Ligine gidebilir .

Kısaca BJK'nin CAS'da işi çooook zor . Büyük ihtimalle biz 3. ön elemeden UEFA Avrupa Ligine gideceğiz . Ancak bu ne zaman açıklanır orasını bilmiyorum . Birkaç kişinin de dediği gibi en geç 20 hazirandan sonra açıklanır ;) EN GEÇ Kura çekiminden 1 gece önce öğreniriz ;)

• öyle bir başlık atmışsınki , ceza gelmedi sandım.
  • ceza almak için bu kadar bariz şeyler yapılmaz...muhtemelen erteleme falan söz konusudur ..yada başka birşey vardır....bu kadar aleni şekilde ceza alınırsa seneye beşiktaşlısı bursalısı fenerlisi trabzonlusu galatasaraylısı futbol izlemez olan lig tv ve tff ye olur...
  •  SON DAKİKA ! 5 takım Avrupa kupalarında mücadele edecek
  • Yahu ilk olarak yazan arkadaş neden yazıldıklarına dair bilgiyi ve cevabı vermiş halen herkes senaryo üretmiş..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.