Birde modaya bizde uyduk galiba, batan geminin malları..Birde şu İskoç liginde Russell var, çok beğeniyorum 20 yaşında.Onu alsaydık aslında tam bizim lige göre, araya kaçıyor hızlı falan.Fifa'da bile aynı velet. Fm'yi bilemem tabi, hiç oynamadım daha önce.
Şahsen memnunum transferden, 1 e 1 de Cenk gibi çıkıp çıkmamakta tereddüt etmiyor, ancak rakipler fazladan korner kazanacak gibime geliyor ve her korner bir gol fırsatıdır bunu da unutmamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Videoda bütün toplar üstüne vurulmuş sanki.
iyi yer tutuyo diyelim
Ospina olsun isterim ancak bu transferde kötü diyemem. Cenk'in önünde iyi bir tecrübe olacaktır.
Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Bizim maçları hariç tutuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
bu adam ülkesinde efsane olarak tanımlanıyor.
yasayan efsane.. ibretlik kaleci
Bu parasızlıkta gayet makul bir transfer
kötü diyenler neye göre kötü diyor uefa kupası finali yaşamış cl maçlarında oynamış tecrübesiyle bile iş yapar
steven naismith e ne oldu bir de defansı vardı rangers ın adını hatırlayamadım kel bir adam uzun onları alsa ya beşiktaş hem de bedava
Naismith Everton'a gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Last Selection
steven naismith e ne oldu bir de defansı vardı rangers ın adını hatırlayamadım kel bir adam uzun onları alsa ya beşiktaş hem de bedava
O adam bir yere gittiydi bende hatırlayamadım adını cidden merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
quote:
Orijinalden alıntı: Last Selection
O adam bir yere gittiydi bende hatırlayamadım adını cidden merak ettim
Ya bu boş boş transfer yorumu yapan adamlardan gına geldi. Yönetim kimi alsa bir kulp buluyorsunuz. Yok o yaşlı, yok o çok genç yok bilmem ne. Kimi bekliyorsunuz yahu, unutun artık süper transferleri, daha adamlar oynamadan yok çok kötü yok bilmem ne. Kulüp ayakta kalmaya çalışıyor , ona rağmen transfer yapmaya çalışıyoruz hala eleştiri. Biraz yapıcı olun be kardeşim ayıp be, sanki binlerce forma alınıyor, kombineler çıktığı gibi bitiyor gibi bir de eleştiri yapmayı hak olarak görüyorsunuz. Göreceğiz ne kadar kombine , forma vs. satılacak. Kendinize gelin biraz.
+1
Katılıyorum.YD sayesinde artık adam beğenmiyolar.
Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun bugün Alan McGregor'ı borsaya bildirmesine rağmen yeni sezonda kaleyi, Ospina'ya teslim etmek için şartları zorlayacağı öğrenildi.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre, Kolombiyalı kalecinin Beşiktaş forması giyme ihtimalinin McGregor' dan daha fazla olduğu belirtildi. Yöneticilerden edindiğimiz bilgiye göre, Ospina'yla çok kısa bir süre içinde sözleşme imzalanacak.