quote:Orijinalden alıntı: GalifianakisHani Ospina gelecekti Beşiktaş transferde sağ gösterip sol vuruyor
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé SansBeşiktaş transferde sağ gösterip sol vuruyorAlıntıları Göster 2 side iyi kaleci ama Ospina daha iyi. Ospina'nın dezavantajı ülkesi
quote:Orijinalden alıntı: JessieJ2 side iyi kaleci ama Ospina daha iyi. Ospina'nın dezavantajı ülkesi Alıntıları Göster İyi beleşe gelmiş
quote:Orijinalden alıntı: JessieJ2 side iyi kaleci ama Ospina daha iyi. Ospina'nın dezavantajı ülkesi Alıntıları Göster Haydaa.
quote:Orijinalden alıntı: White ClusterHaydaa.Alıntıları Göster SON DAKİKA: Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor'e bonservis bedeli ödemeden 3 yıllık sözleşme imzaladı. ntvspor.net
quote:Orijinalden alıntı: White ClusterHaydaa.Alıntıları Göster Dünkü habere bak bir de buna. 2 haberi de aynı sitede gördüm ben de...
quote:Orijinalden alıntı: White ClusterHaydaa.Alıntıları Göster Lloris Tottenham'a giderse Lyon büyük ihtimalle Ospina'yı alacak. Onun için yatmış olabilir transfer.
quote:Orijinalden alıntı: yımahDünkü habere bak bir de buna. 2 haberi de aynı sitede gördüm ben de...Alıntıları Göster Ospina daha iyi olabilirdi ancak McGregor'da iyidir yapacak birşey yok, 2 sene oynar son sene ufak bi bonservis bedeli ile satılırsa daha iyi olur.
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans Beşiktaş transferde sağ gösterip sol vuruyor Vuramıyor desek daha dogru olur
quote:Orijinalden alıntı: RevivaLquote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans Beşiktaş transferde sağ gösterip sol vuruyor Vuramıyor desek daha dogru olur Alıntıları Göster Lakabı Ospina'ymış beyler öyle demeyin
quote:Orijinalden alıntı: waResurgeOspina daha iyi olabilirdi ancak McGregor'da iyidir yapacak birşey yok, 2 sene oynar son sene ufak bi bonservis bedeli ile satılırsa daha iyi olur.Alıntıları Göster Cenk'e yazık oldu .
belese gelmis, tecrubeli ve bana gore kaliteli. en onemlisi bonservis bedeli yok. bence ilk etapta iyi transfer
quote:Orijinalden alıntı: RévivaL quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans Beşiktaş transferde sağ gösterip sol vuruyor Vuramıyor desek daha dogru olur Yağmasada gürlüyor hakkını yememek lazım Herşey bir kenara ortam güzel kafa güzel
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orijinalden alıntı: RévivaL quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans Beşiktaş transferde sağ gösterip sol vuruyor Vuramıyor desek daha dogru olur Yağmasada gürlüyor hakkını yememek lazım Herşey bir kenara ortam güzel kafa güzel Gürlüyor da bakalım yagmur yagacak mı Koyverdık gidiyoruz. Ya tutarsa hesabi
quote:Orijinalden alıntı: Yggdrasil AsgardBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Kimse youtube videosu koymamış ben koyayım Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Yggdrasil AsgardBu mesaj silindi.Alıntıları Göster o degil de glasgow rangers ciddi ciddi kume duscek lan.