Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (15. sayfa)
-
-
la hala yasak diyor bir yerinden element uydurma stadın ortasında açılıyor git bedevilerinin yanına o zaman çok seviyorsan
-
Üç beş cızırtı dışında kriz anında dışarıya karşı birlik olmamızı seviyorum.
-
Bir arap sevici arkadaş daha arkadaşım deve sidiği içiyormuşunuz doğrumu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir taneyi numanelik buldun koydun oda milyonlarca türkün yaşadığı almanyada diğerleri nerde? hepsinde açmamız lazım çünkü tek oynadığımız maç omu dışarda? 100 ce oynadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2023; 0:19:55 > -
yani senin fikrine göre örnek islam ülkesi afganistan. peki afganistanda neden yaşamayı düşünmüyorsun? yaşar mısın sormadım dikkat edersen.
-
O günkü şartları bugünkü gelişmiş ilaç sektörü gibi değerlendirip "al deve sidiği iç" demek yanlış olur takdir edersiniz ki. Birşeylerden bir ağrı kesici vs elde edilmeye çalışılıyor deve sidiği de birkaç hastalığa o dönem çare olabilir, olaylara hiç 1400 seene evvelden bakmıyorsunuz.
-
ya kero ciddi olamazsın
-
o yediği kapağın psikolojisi ile toplayamaz kendi haline bırakın bedeviyi
-
Ben örnek Afganistan dediğimi hatırlamıyorum. Afganistan'da el kesmek olabilir ama diğer hükümleri gitmeden görmeden bilemem dedim. Bence yazılanları iki defa oku
-
bence erken konuştun :) keroyu tanımıyorsun da ...
-
UEFA Başkanı Alexandre Ceferin:
Türk futbol takımlarının bu onurlu duruşu için iki kulübüde tebrik ediyorum . Bu kabul edilemez bir skandal . Araplar futbola büyük zarar veriyor.
Böyle bir şey dolaşıyor twitterda teyidi var mı ?
-
eee tamam o zaman işte bana bir tane islam ülkesi ismi vermeni istemekteyim hacım 20 dakika oldu. bir tane islam ülkesi ismi vermeni arz etmiştim.
-
Yooo arkadaş çok aramış bulmuş tebrikederim ,cidden numunelik olabilir o maç, yani karşılıklı izin alınıldı demmeki birşey diyemem almanyada milyonlarca türk yaşıyor sonuçta.
Tek bir tane bul angutum diyicem dedim sözümü tutarım angutum.
Ama bununda numunelik olduğuna almanyayla özel birşey olduğuna ,taviz verildiğine adım gibi eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2023; 0:32:3 > -
Ben sana dedim islam kurallarını dünyada uygulamak istemiyor olabilirler dedim zaten, sen bana zorla isim ver diyorsun anlamadım amacını?
Sen çok kişiye yazıyorsun, bu yüzden yazdıklarımı tam anlamıyorsun bence.
-
Dünyada uygulamayacaklarda Mars'ta mı uygulayacaklar?
Dünyada niye uygulamıyorlar? Atmosfer mi uygun değil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun da cevabını yazmıştım kendilerine dokunacaklarını bildikleri için uygulamıyor olabilirler demiştim.
Beyler yazdıklarımı iyi okuyun birşeyi üç defa yazmak istemiyorum takdir edersiniz ki.
-
Senin neyini takdir edelim?
Bir şey mi başardın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X