Şimdi Ara

Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
3
Favori
18.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o arkadaş Türk de değil. bir defasında bu ırk muhabbeti olmuş ve Selçuklular için "yüzünü gözünü düzelliklerimiz" gibisinden birşey yazmıştı. ben bu lafı genelde pkk destekçilerinden yani kürdçüelerden duyardım. arkadaş sanırım tarikatlardan. Türkiye'de tüm tarikatlar da kürdi kökenlidir. kürdler bilirsin; saidlik üzerinden yürürler. nedense arabistan'da bir tane said yok ama bizim doğuda said oğlu said herkes.

• Colda kullanıcısına yanıt

Yok oyle bir özgürlük siyasi kurucu liderlerin (yada güncel liderlerin) büyük posterlerini stadlarda sergilemek ordada yasak, özgürlük var diye anadan üryan gezemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 23:42:33 >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

onu getiren zaten haşmetlimiz. Ali Koç kaç zamandır konuşamıyor. En son mayıs ayında florya ihalesi için kem küm etmişti. ama seçimi akp kazanınca konuşamadı. aslında bakarsan o ihale ile qatarlılardan alınacak para ile yapılacak proje de ekşici ve gs yönetiminden erden timur da var.

haşmetlimiz eğer gönderirse, ali koç lafla yiyecek o adamı :) tabi şu da var. adamı TFF den alıp THY başına geçirirlerse ali koç yine konuşamaz.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

O zaman niye gidiyorsun oraya. 100. Yıl kutlamaları sürerken Türkye süper kupasında Atatürk resmi açıklanacakken kareografi yapılacakken bunu bile ble TFFdeki liykatsizler neden maçı Arabstana götürdü.

İstanbul'da yapılsın o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Aralık 2023; 23:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunlara bak birbirlerini nasıl da pışpışlıyorlar  söylecek lafları yok ona buna dedikodu iftira yalan, o ondan alıntı yapıyor o ondan  cevap? cevap yok pışpış 

• krstarica kullanıcısına yanıt

olur... mabadımdan uydurdum sanki. gazete haber yapmış onu paylaştım.

• hacı yeri olur mu bilmiyorum ama bu suudilerden hayırlı birşey mi gelmez? yemeniler, israil'e füze atar bu suudiler füzeleri durdurur. kero, novagate, berk786 gibi hesapları kullananlar buna laf etmezler.

al bak şimdi. suudi yahudisi, israil ordusuna katılmış. müslümanlara karşı savaşıyor.

tekrar yazayım. bana ortadoğudan çıkan ne varsa uzak dursun. müslümanım. ama arapı sevmiyorum diye rabbim günah yazacaksa, yazsın. razıyım. mal sahibi mülk sahibi o. ama kudretinden olduğu kadar adaletinden de şüphe duymam.

@Novagate gel novacım. bak seninkilerden bahsediyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 29 Aralık 2023; 23:48:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beşiktaş taraftarı : "çarşı, araplara da karşı".

• beton yetmez BETTOONNNN !!!

Dursun başkana da selam olsun. ikisine de helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 29 Aralık 2023; 23:53:44 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ortada çok saçma bir durum var. Biz kendi yerli bir müsabakamızın finalini Arabistan'a yapıyoruz. Tamam para pul için onu anladık ancak bir ülkenin 100. Yılında o ülkenin taraftarının sevdiği kişileri milli değerlerini kutlaması vb yasaklanacaksa bu oksimoron bir duruma yol açıyor.

Takımlar Türk takımı, turnuva Türk turnuvası ancak milli değerler yasak böyle iş mi olur. Bu uluslarası müsabaka değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Aralık 2023; 23:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    hacı bak seninkilere sürprizler var

Suudları bende sevmem, dediğin gibi Yemen'in İsrail'e attığı füzeleri engelleyen yahudi soyundan gelen bir ailedir Suud ailesi.

Buradaki algı senin anladığın gibi değil, burada müslüman karşıtlığı yapanlara payını veriyorum ben, yoksa Suudi Arabistan islam devleti de değil zaten.

• Periah kullanıcısına yanıt

doğruya doğru demekte fayda var.

korkuları: Şimdi suudilerden birileri merak eder de okur da ingilizlere kafa tutar korkusundan bunu yapmaktalar.

verdiğim örnekten de anlayacağın üzre, yıllardır ingilizlerin eteleri altında geziniyor suudiler ama gocundukları ; Atatürk.

siyasi bir figür de değil. kurucu önder. yani deli pedro veya napolyon yazan cahilleri de görüyorum gülüyorum falan. la bu adam Atilla, Timur veya Beg Barlas gibi. Ülke kurulmada ön rol oynamış bir isim. Atilla batıda hunları yani bugün macaristana vesile oldu

Timur ise özbekistan ve orta asyanın Türk yurdu kalmasına vesile oldu. Ekleme: hatta azerbaycan'ın var olmasında da vesile oldu. Beg Bars ise bugünki mısırı var etti. Türk idi ama ordusu sonrasında araplaştı.

Atatürk ise direkt kurucu döneminde rol oynadı.

şimdi ben Türki futbolu turnuvası yapıcam ama Timur'u temsili gösteren resmi göğüsüme koyamıycam.

salak mı ya bunu savunanlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 29 Aralık 2023; 23:59:53 >

iran islam devleti diyorsun o vakit?

• Ali koç uçakta içtim şarabı dövdüm arabı açtırmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bilmiyorum, bazen bilmediğine bilmiyorum demek gerek sen de dene.

• İşin ilginci reisiniz neden ses çıkarmıyor partizanlar. Hadi onu geçtim ülkücü geçinen milliyetçiler sizin reisiniz neden söylenmiyor?

Duyamadık?

Bu enkazı bakalım nasıl temizleyecek ve mahallenizi nasıl rahatlatacaklar.

Büyük rezalettir bu durum!

• astegon kullanıcısına yanıt

ülkenin topraklarını bedevilere satan kişi neden sesini çıkarsın ki araplar Türklerin kapısında kuldu ne zaman bunlar baş olduda bizi ayaklar altına alabilir oldu onlara kim bu gücü veriyor malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 30 Aralık 2023; 0:5:40 >

eee kardeşim sen her konuda en bilir kişi gibi takılmıyor musun? ben de bu açık ve basit soruyu ki bu konularda bilirkişi davrandığın için sana sorayım dedim.

• Ali Koç Suudi Arabistan diye kendisi istedi şimdi artistlik yapıyor CHP başkanlığına oynayacak herhalde Özgür boş çıktı zaar. 

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.