daha önce de yazdım. araplarda o yürek (!) yok :) yemez yani. anca pislik çıkartabilirlerdi ki pes etmişler. |
Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (12. sayfa)
-
-
Kerimcem yalnız kalmış, özkan reis nerde, arşiv açıklamalı yazısını ben mi göremedim, yoksa yazmadımı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Senin gibi arapcilar disinda butun Turkiye'nin ayni dusunmesini algilasan sorun cozuluyor. Senin bayildigin rte istedi, sen de pesinden gittin ama simdi saf arapcilarla kaldin.
Sen bugun yazdiklarini da gelecekte inkar edecegin icin ciddiye alinacak tarafin yok.
-
bilmiyorum hocam. inşallah yalandır. ortada çok fazla durum var.
-
Furandor ve diger arapcilar disinda bunun kafada olan yok. Bu kafadaki diger uyeler korkusundan yazamiyor galiba.
-
ister kızın ister kızmayın şu yunanlılar bile bana bu arap adasındakilerden daha samimi daha sıcak daha delikanlı geliyorlar. ahlak değerleri v.s. hiç girmiyorum bile.
-
Geçenlerde oturduğum sitede çalışan yaşlı kat görevlisi geri geri yürüyüp yerleri silerken Arap bir ev sahibine çarptı.
Ev sahibi, çalışana sen benim kim olduğumu biliyor musun? Benim yanımda senin gibi kaç kişi çalışıyor seni buradan attırırım şeklinde bağırınca çalışan yaşlı başlı adamın gözleri doldu.
Olay zoruma gittiği için müdahale ettim ve adamla kısa bir tartışma yaşadık. Lavuk bir ara bana "Allah biz peygamber soyundan gelenleri diğer milletler hizmet etsin diye petrol ile zengin etti." benzeri bir cümle kurdu.
-Bu tiplerin kafa yapısı bu.
Bizi kendilerinden aşağıda görüyorlar.
Bu coğrafyada küllerinden doğmuş ve parlayan Atatürk Türkiye'sinden de Atatürk'ten de nefret ediyorlar.
Umarım bugün yaşananlardan sonra, parası olmasa yüzüne dahi bakmayacakları Arapları kardeş diye yutturmaya çalışanlar aymazlık uykularından uyanırlar.
Karakterli duruş sergileyen klüp başkanlarını da tebrik ederim.
#Ataturk
Efe Bulduk (@TheBullduck) on XtwitterEfe Bulduk (@TheBullduck) on Xhttps://twitter.com/TheBullduck/status/1740812003910754550
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben cevabımı alamadım,araplara meraklı olup orda ısrarla oynamak isteyen ali koç,sen git ali koçuna arapçı de.
Ben olsam kızardım seküler ,laik, modern,çağdaş halinle ne işin var şeriat ülkesinde diye kızardım yani, sizde bir paradox var şu an .
Parisde Londonda koca Atatürk posteri sallandırmak varken yobaz şeriatçı ülkede ne işi var bu adamın yahu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 23:35:41 > -
FlighTRecordsyoutubeİSTANBUL HAVA TRAFİĞİ CANLI TELSİZ KONUŞMALARINI DİNLİYORSUNUZ. Yayının amacı pilot ve hava trafik kontrolörü olmak isteyenlere ilham olabilmek, konuşmaları anlamasına yardımcı olmaktır. Aynı zamanda havacılık gönüllülerinin güzel vakit geçirmesini sağlamaktır. Havaalanı görüntüsü gerçek uçuş verilerine göre simülasyondan elde edilmektedir. Gecikmeler ve hatalar olması normaldir. RADIO COMMUNICATIONS BETWEEN AIR TRAFFIC CONTROLLERS AND PILOTS AT ISTANBUL AIRPORT (LTFM) ISTANBUL (TURKEY) and LTFJ SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI (LTFJ) CANLI KULE PİLOT KONUŞMALARI Nasıl dinliyoruz? | How to listen? : https://youtu.be/OpWDPZRZCSg/ TURKISH AIRLINES PEGASUS AIRLINES ANADOLUJET AIRLINES AIR TRAFFIC CONTROLLER AVIATION ► e-mail: theflightrecords@gmail.com ► Instagram: instagram.com/theflightrecords/ Destek olmak ve ayrıcalıklardan yararlanmak için KATIL butonundan veya bu linkten üye olup aramızda yer alabilirsin: https://www.youtube.com/channel/UCFwg0CiixWp0ulsvK6buUTA/join/ Telsiz konuşmaları: https://www.liveatc.net/https://www.youtube.com/watch?v=m-9G6yCzhAg
kalktı uçaklar geliyorlar.
-
Soru şu neden İstanbul'da yapmıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nova var. benden çekiniyor
-
Ali kocun kankasi oldugunu unutmusum pardon. Aslinda sen ve diger arapcilar hic arapci degil. Hele rte falan hic araplari sevmez, bunlari 20 yildir biz uydurduk. Anladim.
-
her habere itibar etmeyin. Insan alikoymak ciddi suç, savaş bile çikartir. Kim demis nasil.boyle bir haber yapilmiş hicbir delil yok. Paylasip galeyana getirmeyin
Devlet başkanı olsaydım eğer, tff başkanına deveyle döneceksin diye emir verirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O da ayri kafa zaten. Duz dunyaci, demokrasi dusmani mesajlari falan var.
-
Oralarda özgürlük ve anlayış var, olmadığı yere gidiyor, olsun diye.
Aynen öyle. Sabaha baeşiktaştaki konsolosluğun tozunu dahi bulamayız polis engel olamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
futbolun içinden tepkiler de gelmeye devam ediyor :)
sanırım Atatürk'e Türk üzerinden dokunmaya kalkma mesajı vermek istemiş :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olay en cok kime yaradi ona bakarim, tff baskani istifa ya da kovulmazsa bu olayin bir tiyatro oldugu asikardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X