bu yüzsüzlüğün diğer türlü sebebi açıklanamazdı. adamlar siyasetten bu yüzsüzlüğü bulmuşlar ki hala daha "fenerbahçe istifıya dıvıt ıtmıyor" diyerek algı kasıyorlar. bunlarda olan akıl tutulması. ilk mesajda malum kulübün başkanının açıklaması mevcut. anlık tff destekleyenler mevcut. ama siyasette oldukları gibi futbolda bile deli taklidi yapıyorlar. |
Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arabistanda Atatürk Tshirtüne izin vermedi diyenlerin üzerinde dün Atatürk Tshirtü göremedik. Daha öncede söyledim Ali Koc icin mesele Atatürk degil, tüm boyasi erken dökülecek diye mümkün oldugunca Galatasarayin karsisina gec cikmak istiyor. Bunu ne kadar uzatirsa koltuktaki ömrüde o kadar uzun olur. Ligden cekilecekti, cekilemedi, Mactan cekilecekti onuda beceremedi üstelik cekilemeden Golüde yedi. Dün yaptigi konusmalarda agzindaki baklayi cikardi Baskanlik koltugunda oturmaya devam etmek, bunun icinde gerekirse Fenerbahceyi yakar bu adam, onun egosu herseyin üstündedir. Hicbir toplantida TFF istifa etsin deme cesaretinide gösteremedi bunu yapabilen tek kisi Istanbulspor Baskani oldu.
Kisacasi Ali Koc Futbolun AKP sidir zaten Parti kursa adinin ilk harflerinden olusan Parti adida AKP (Ali Koc Partisi) olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 8 Nisan 2024; 9:45:27 >
-
ali bey cebinden kaç tl harcamış sürekli şirket yönetir gibi dışardan ecnebi adamlar getir okadar masraf sonucu ortada başarı yok oysa tarafta aziz yıldırma neler söylemişti adam cebinden para harcadı lakin ali tek kuruş harcamadı. fener yanılmıyorsam galarasaraya sahasında kupa kaldırtmadı kimse masum değil.
alibey beceriksizliğini siyasete dökerek gizleme çabasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 8 Nisan 2024; 9:58:34 > -
Yahu bırak taraftarlığı TÜRK FUTBOLU dünyada rezil halde diyoruz sen o efendi bu efendi diyorsun.
Yahu ülke FUTBOLU rezil halde olduğunu kabullenemeyen HOLİGANLAR var diye içimizden geçenleri söyleyemeyeceksek işimiz iş valla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rezillik istersen gazzeye bak.
-
Fenerliyim, seni tanimiyorum, Ali Koc dogru mu yapti diye dusunuyordum ama
"skandal bir karar ile u19 u sahaya sürüp onu bile doğru düzgün çekemiyor eleman. 18 yaşındaki çocuklara icardinin tadına baktırıyor."
Bu kadar alcalabilecek insanlari kudurttuguna gore iyi yapmis Baskanim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenerbahceli olarak ben de anlam veremiyorum dünkü maça.
Arabistandaki maçtan çekilmeyi anlarım, içimizdeki araplar anlamasa da. Sonra Trabzon maçı rezaletine tepkiyi de anlarım, ki bu yıllardır trabzonda hep aynı rezalet sergileniyor. Trabzon bir şekilde kollanıyor.
U19 ile maça çıkıp sonra 2.dakikada sahadan çekilmek nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 8 Nisan 2024; 11:54:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız şimdi gördüm, Galatasaray'ın sevinç görüntüleri de ayrı bir eziklik. Zaten sana maç başlamadan verilmiş bir kupa var,bu neyin sevinci.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Kocun tam olarak ne istedigini anlayabilen var mi? Dün yaptigi konusmayi dinledim, orda 3 Temmuz sürecinden girdi, Otobüs kursunlanmasindan cikti, TS macindaki olaylara degindi. Dünkü konusmasinda tek olumlu buldugum sey Otobüs kursunlanmasi olayina deginmesi, bu olayin aciga cikarilmasi gerekir. Aziz Yildirim faillerin kim oldugunu iyi biliyor, belkide aciklamak ortaya cikmasi islerine gelmiyor. Aziz Bey o dönem Genc Fenerbahcelileri isaret etmisti. Onun satilmis köpekler diye bagirdigi bir video var, orda tepkisi Genc Fenerbahceliler taraftar grubuna.
Gelgelelim Süper Kupa macina. Agustosta oynanacak mac her iki kulübün istekleri dogrultusunda ertelendi, bana göre asil yanlis burda yapildi, bu mac Aguatista oynanmaliydi. Her iki takimda Avrupa elemeleri icin ertelenmesini istedi. Sonra Ali Kocun yardimcisi ticaret yaptigi Arabistanda yapilmasini tavsiye etti, kabul gördü. Tufanda orda koptu, ben o dönem Atatürk bahane Ali Koc kaciyor dedim diye linc edildim. Nitekim Arabistanda Atatürk Tishortünü bahane edenlerin dün üzerinde macin Türkiyede oynanmasina karsin Atatürk Tishortü göremedik. Maca U19 ile ciktilar, öglen mac yapmis cocuklari Giresundan ucakla Urfaya getirip oyunlarina alet ettiler. Baska bir skandalda 1 dakika süren macta 50 saniyede gol yemeleriydi, bu bana göre skandal cunku bu senaryoya bile hazir degillerdi. Cok kaybeden insan gördüm ama Ali Koc gibi bir kaybedeni görmedim.
Iste tüm Türkiye Fenerbahce Sampiyon olamasin diye komplo teorlileri anlatti. Onun dün söylediklerinden anladigim ben Sampiyon yapmadan kulubun basindan ayrilmam beni Sampiyon yapin artik idi. Hakemlerin Ligde yaptigi hatalar genellile FB lehine oldugu halde ve TS olaylarinda bile oyuncukarina minimum ceza verilmesine ragmen herseyi istiyor.
Dün Süper Kupada Galatasarayin sevincini elestirenler, Galatasarayi sizin protestonuz ilgilendirmiyor. Galatasaray oraya mac yapip Kupa almaya geldi, Urfada deprem yasamis insanlar sevinsin maddi destek olunsun istedi. Tutupta Urfa stadinin yollarinin faturasini bize kilitlerler demediler. 100. Yil Süper Kupa kazanan bir takim tabikide sevinecek, bundan dogal birsey olamaz. Asil ironik olan 50 saniyede gol yemeleri, topu taca atamadan Golü yediler. Sanirim bu golle Icardi birileri daha rahat iyi uyusun diye bir mesaj verdi. Ali Kocun söylemleri gerginlikten baska birseye yaramiyor, Urfada sayesinde Fenerbahceli sayisinda önemli bir azalma olmustur. Reklamin iyisi kötüsü olmaz her yaptigi Galatasaraya yariyor, dün elleriyle Kupa takdim etti.
-
Fenerbahçeliler adına utandım. Böyle kepazelik görülmedi.
Neyin isyanıymış bu ?
Haksızlığa böyle mi tavır takınıyorsun sahadan kaçarak ?
Haksızlığa tavır sahadan kaçmaksa Galatasaray ın hiç maçlara çıkmaması lazım.
Delikanlı gibi çıkar savaşırsın, yenersin yenilirsin ama dimdik de sahadan onurunla çıkarsın !
-
Bilirsin seni daha önceden bloklamistim sonra neden blogu kaldirdim bilmiyorum ama yine cok yazip bos yazmissin. Sanirim bu blok isini tekrardan gözden gecirmem gerekecek, blok listemdeki kisi sayisi 3ü gecmez, yani öyle kolay kimseyi bloklamam, cok calismasi lazim bunu haketmesi icin.
Fener haftalardir ite kaka ilerliyor ligde bunu kimse inkar edemez. Ali Kocu tutan yok Fifaya gitsin, gitsin bakalim kim bundan zararli cikar? Bu sefer 90+ da gelen Penaltilarda yatirilir masaya. Hakemler diye agliyorsunuz ama diger yandan hakemler en cok sizin lehinize hatali kararlar veriyor her ne isse? Hem hakem destegini ardina alip hemde buna ragmen yetmiyorsa o zaman biraz Hocaniza ve birazda oyunculariniza odaklanin, demekki Futbolunuzda is yok.
Bu topu taca atacaktilar masalini cikaran Ahmet Ercanlar adli troll, bu adamin agir troll oldugunu sagir sultan bile duydu. Ali Koc protesto etmeyi bile eline yuzune bulastirdi, delikanli olsa hic sahaya cikmazdi. Sen ligden cekilecegiz deyip sonra Süper Kupa macina bile sahaya U19 ile cikarsan böyle golu yer oturursun asagiya.
Ali Koc dün konusma yapti, konusmanin özeti su idi: Eskiden Askerlerden Hakemlerin mac yönettigi dönemler Genelkurmay Baskanini Stada oturtur maci alirdik, simdi bu dönemler bitti. ben 5 Yildir Sampiyon olamadim ve bu sene Sampiyon olup Baskanligi birakmak istiyorum onca para harcadim beni Baskan yapmalisiniz! Özetle bilincaltina verdigi mesajlar bu idi.
Futbol sahada oynanir, Ali Koc ise masada puan toplamaya alismis. Urfa Stadini tanimayan Türkiyenin en zengin ailesinin ufak cocugu Urfa Stadinin Asfaltinin faturasini bize kilitlerler diye korkuyor. galatasarayin Fabrikalari veya Yalisi yok ama bunlari dert etmiyor. Allah basinizdan Ali Kocu eksik etmesin derim senelerdir zaten bize kupalari veriyordu dün bizzat takdim etti, biz buna alistik artik. Taraftara saldiran Futbolculari bile en ufak ceza ile yirtarken halen daha TFF ve PFDK nin sizin lehinize calismadigini iddia edemezsiniz. Spor Bakaniyla yapilan toplantida TFF Baskaninin istifasini kim istiyor aorusunada ses cikaramamis, sadece Istanbulspor Baskani ben istiyorum diyebilmis.
Ali Koc sadece Fenerbahceye veya Türk Futboluna zarar verebilir ama bize veremez. FIFA ya yapacagi sikayet sadece bize zarar vermez, FIFA belkide Süperligi FIFA dan atar neden yillar önce ülkenizde ceza verdigimiz Kulubu TFF ligden dusurmedi diye. Zaten TFF nin hatasi yillar öncesine dayaniyor o dönem herkes hakettigi cezayi alsa is buraya gelmezdi. Besiktas ile Süper Kupa macini oynamaktan bahsediyorlar FIFA ya gidecek adamlar, asil bu olursa Trabzonspor sizleri FIFA ya sikayet eder, bizim icin her türlü hava hos.
1 Nisani bilmem ama Mayislar bizimdir. 2028 dede Ali Kocun Fenerbahcenin basinda olmasi dilegiyle, bizde 13 yil Sampiyon olamadik ama hicbirzaman Ali Koc gibi simarmadik. bu adam artik sadece FB icin degil artik hem Türk Futbolu hemde Milli Güvenlik icin zararli olmaya baslamistir. Hakemleri hedef gösterdi, Hakeme saldiri oldu. Simdide Timur Erden Baskana takmis onu mafyalara hedef gösteriyor ama ne savcilar harekete geciyor ne birsey, hak hukuk hersey arkasinda ama yetmiyor, Icardi bir sahaya cikiyor ve 50 saniyede tüm söylediklerini yalan ediyor ve Galatasaraylilarda rahat bir uyku cekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 8 Nisan 2024; 13:23:39 >
-
istediğin kadar gaipten uydur. 2 sene önce küçük kardeşin yürütülürken sen neredeydin mayıslarda? mayıslar kasımlara mı döndü derler?
istediğin kadar gaipten uydur. burada bile h-immet yazamıyorsun.
-
Cumhuriyetin 100. Yilinda oynanacak bir TR Super Kupa finali. Bu kupanin oynanacagi yer ancak ve ancak Ankara'dir. Tum dunyaya, ve icimizdeki hainlere yapilacak en buyuk kapaktir. Hadi olsun olsun Samsun olsun.
Bir sonraki sene de Sanliurfa'da oynarsin, gerekirse Diyarbakir'da, gerekirse Hakkari'de, nasil tum ulkenin vatan topragi oldugunu boluculere kapak yaparsin. Ama 100.yil finali Ankara'da olur.
Sen gidiyorsun bunu bize 1.dunya savasi'nda en buyuk kazigi atmis olan, ve hala atmakta olan Suudlarin ulkesinde oynatmaya kalkiyorsun 3 kurus paraya.
Bu zihniyet "Canakkale gecilmez demislerdi, gecildi" zihniyeti. Bu zihniyet "ben bu ulkeyi pazarlamakla mukellefim" zihniyeti.
Ustune Trabzon'da yasanan olaylar, Trabzon'un ulke icinde gelmis oldugu vaziyet. Tarihi bir Avrupa mucadelesi verecek bir takima yasatilacak abuk subuk bir yorgunluk, yasanacak bir gerginlik, sakatlik ihtimali.
Helal olsun baskanima, ben bir Turk vatandasi olarak Ali Koc baskanimdan raziyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
bunların nefretinin kaynağı, malum takıma destek sebepleri bellidir. Ali Koç bunları bile kudurtuyorsa, doğru yolda demektir. Lakin bu nefretlerinden Türk futbolunu bitirdiler.
31 martta bu camia ve halk tepkisini gösterdi. darısı 2028 dönemine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X