< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (34. sayfa)
-
-
Bu gs taraftari kendini nasil avutuyor ben hayretler icerisindeyim hocam. Hakemlerden yakinirken yabanci hakem getirelim dendiginde nasil kabul etmeyip ustune bir de her sey normalmis gibi konusabiliyorlar insan akil erdiremiyor. Taraftari gectim kulubun oyunculari nasil bu kafaya ve karaktere burunebiliyor, nasil bu hale getirilebiliyor sasirdim. O Muslera'nin sevinci ozellikle. Gs takiminda bazi futbolcular vardir alkislarsin, karakterli oyuncudur dersin, dumenden aldiklari bir kupadan sonra nasil oyle yalandan sevinebildiklerine hayret ettim. Sanki 90 dk ter dokmus hak etmis gibi yalandan hareketler. Sadece ortamin objektif olduguna inanmayan ve bunu talep eden bir rakibe karsi, madem oyle dusunuyorlar yabanci hakem gelsin nolacak biz kendimize guveniyoruz, Fenerbahce'yi yenebiliriz demek yerine cikip tiyatro yapacak karaktere nasil gelebiliyorlar.
Gs takiminda 2 tane adami karakterli diye nitelendiriyordum birj Muslera digeri Kerem. Artik sadece Kerem. İzleyin gs maclarini Kerem hic bir pozisyonda kendini yere atmiyor, dusunce faul yoksa hemen kalkiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Delüzyonel Fenerbahçe tarihini farklı yorumlarla türlü türlü mecralarda okuyup kendilerini de ölesiye bunlara ikna etmesi apayrı haz veriyor ne yalan söyleyeyim.
-
Spor bölümünde hakaretten dolayı banlanan troller buraya dadanmış.
İşleri güçleri hikaye...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suudi Arabistan olayında olayın öncesi hiç umurumda olmadan Ali Koç'un taktir etnitğm çünkü büyük ihtimalle Ali Koç reddettiği için o maç oynanmadı. O maç niye Suudiler de oynandı? Bu fikir kimden geldi gibi sorular o zaman için geçersizdi. Bir tepki koyulması gerekti yalnızca. O kısa dönemde de Galatasaray taraftarı ile Fenerbahçe taraftarı ortak bir noktada buluşabildi fakat işte kısa, çok kısa bir dönemdi.
Ali Koç Galatasaray Fenerbahçe rekabetinin suyunu çıkardı. Bunda Galatasaray yönetiminin de payı var tabii fakat özellikle bu adam hemen her gün demeç vererek ortamı sürekli gergin tutmanın derdinde. Bunu yalnızca Fenerbahçe 'nin başında kalmak için de yaptığını sanmıyorum. Galatasaray' a karşı holiganxa bir tutumu var. Bu Fenerbahçe taraftarına da yansıyor. Sanki aramızda ırksal, mezhepsel, siyasal bir fark varmış gibi iki klübün taraftarını nefretle doldurdu Ali Koç ve onun paralı basını.
Bundan daha da beteri en aklı başında Fenerbahçe taraftarının bile Galatasaray 'ı ve Galatasaraylıları terörle itham etmesi. Bunda bir beis de görmüyorlar. Sonra futbol ortamı niye bu kadar yozlaşmış deniliyor. Nefret her yeri yozlaşturur. Febervahöe 10 yıllık başarısızlığını Galatasaray nefretiyle garmankadıpı için bügün Galatasaray : Terör örgütü onlar için. Bu kafadaki bir güruha ne anlatabilirsin ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum mantik yanlis. Yozgatsporla galatasaray macini karsilastiramazsin. Yozgati yedeklerle.bilr yenerler. Galata maci kupa maci hatta uzatmaya gitse futbolcularin bir sonraki maca dermani kalmaz. Sakatlikta cikabilir. Ve sureklu uzun mesafe deplasman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam haklısınız. Türk Ordusunun en üst rütbelilerini, Orgeneralini hapse atarken bile devrede olan bir savcının yaptıkları karşısında, bu bir kurmacadır, orduya darbe yapıyorlar dediğimizde de bir tarafımızdan uyduruyorduk. Sizin gibi üstün zekalı değiliz mazur görün, kendi çapımızda, kendi zekamızla bir şeyler uyduruyoruz devamlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 9 Nisan 2024; 21:59:34 > -
ülkede 68 milyon neyin ne olduğunu biliyorlar da bunlar hala kendilerini nasıl böyke vuruyorlar merak ediyorum :)
Krampon Sports (@KramponSport) on Xtwitter🗣️ Erman Toroğlu: “Bu TFF, Galatasaray ağırlıklı. İstediği kararı çıkartıyor. O gözüküyor. Bunu görmemek için aptal olmak lazım hocam. Her türlü kararı lehine çıkartıyor. Fener de ona gıcık alıyor. O kadar basit ya. Ana fikir bu. Onun için de bu hale geldi iş.” (Sky Spor)https://twitter.com/KramponSport/status/1777747439929176128Futbolda da, hala siyasetimide olduğu gibi bazı güçler hala etkin.
-
Adamlar biz Galatasaray'ız, kendimize güveniyoruz, başarılarımızın arkasında şaibe olduğunu iddia ediyorlarsa ve bu şaibeyi kaldıracak yöntemler daha objektif bir yönetim ile daha objektif olacağına inanılan yabancı hakemler ise biz buna varız, kimse bizim başarılarımıza şaibe diyemez yine şampiyon oluruz diyeceğine lafı ağızlarında eveleyip geveleyip başka yönlere çevirip duruyorlar. Bunu da gayet normalmiş gibi güle, oynaya dile getiriyorlar.
Bir tane Galatasaraylı gitsin takımının maçını izlesin de 5 hücum oyuncusundan en az 3'ü her pozisyonda kendini yere atmıyor desin. Zaha bile yerden kalkmıyor be. Dünyanın en sert liginden gelmiş adam her pozisyonda yerde.
-
Fener bu sezon hakemler sayesinde onlarca puan aldı, son dakika pentaltılarını ne ara unuttunuz? eğer adil bir durumda GS şu an şampiyonluğunu ilan etmişti. Tam olarak neyden memnun değilsiniz fenerliler?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X