Bulunduğun avrupada oturduğun binana dev özgür yada Atatürk posteri asabilcenmi şoyle 10 metrelik sana izin vericeklermi git bir dene okey? asarsan bana özelden yaz bir özür borcum olur. Kimse kimsenin kahramanını görmek zorunda değil bir ingilizin arabın kahramınını nasıl görmek istemem ülkemde metrelerce pankartla,onlar içinde doğal herkes için doğal yasaklar ondan var zaten keyiften değil fişekleme artniyet yapmış oluyorsun çünkü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 22:8:49 > |
Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (9. sayfa)
-
-
ya kero bilmiyorsun atıyorsun. yorulmadın mı? SEÇİM AFİŞİ OLARAK BİLE KULLANILDI KERRRROOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!! baydın ama artık. iyi niyetimle yaklaşmaya çalışıyorum...
-
ne alaka kel alaka siyasi broşür o kendi siyasi reklamanı yapıyor eleman.
-
Araplar postayı reyise koymuştur, Atatürk bahane. Biz ne istersek yaptırırız sana mesajı vermeye çalıştılar. Arımızı namusumuzu gs ve fb kurtardı. Arsız namussuzlar anlamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yahu resmini de asabiliyorsun kero! ben almanyadayım diyorum! stadta Atatürk porteri de açıldı diyorum bayrak da açıldı, adamları kendi stadlarında berlin'in göbeğinde ıslıkladık bile.
köyde falan mı yaşıyorsun? internetin var aç bak. böyle saçma sapan uydurup duruyorsun kaç saat oldu.
-
reisin başı ağrıyacak. tazminat vs koymuşlar galiba :) o kel ekşici ödesin. şirketlerini satsın ödesin.
-
Araplar uçuş yasağı koydu falan diyorlar. Var mıdır aslı astarı?
-
Hala aynı şeyleri yazıyon avrupada stad da dev bir poster gostersene bana ben angutum diyecem, çapı belki 1 m bile etmeyen kişisel sokulmuş şeylerden bahsediyorsun sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 22:17:25 > -
bir bilgi göremedim. öyle birşey olamaz. ortalık karışırı :) bu ülkede futbol, tayyibi de aşar.
-
dev posterden kastın ne bari onu soralım. belli sen kendini ifade edemiyorsun. bunu da bize yıkacan. senin dev posterden beklentin ne?
-
üsteki koyduğun alman siyasi borşürleride araştırdım e-broşür basılmış birşey bile değil elektronik dijital tabi msjının beğenini çok olur orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 22:20:18 > -
Öyle bir hata yapmalarını çok isterim.
-
beni bilen bilir. galatasarayı hiç sevmezdim. ama şu olaydan sonra memati takılıyorum. son nefretim, ikinci takımım oldu galatasaray. umarım yönetim değişir efendi gibi takılırlar da bu değişmez.
bu arada acayip KVP yapasım geldi. sırf bulut ve memati için izliyordum şu diziyi. (tabi çakırlı bölümler haricinde)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya kerim, bu foruma 10 yıldır üyeyim, 10 yıldır mesajlarını görürüm bi hasbinallah çeker yoluma bakarım ama artık yeter be kardeşim. Senin derdin ne? Cuma akşamı maç mı izleyememek? Yaşadığın ülkenin kurucusuna hitler muamelesi çekmişler(araplar peygamber değil de öcü gözüyle görmüş olmalı) hala yok şöyle olsaydı olmaz mıydı böyle olsa olmaz mıydı? Olmazdı kardeşim.
Hepi topu 2 saatliğine TFF ye tahsis edilen 3-4 dönüm alanda Erdoğan da olsa, Fahri Korutürk de olsa o kişinin fotoğrafını, posterini gösterebilmeliyiz ya o zaman niye çağırıyorlar neden gelin diyorlar? Ki olay sadece kocaman poster açmak değil Fenerbahçe'nin 100. yıl formasındaki Atatürk portresi nedeniyle giydikleri 100. Yıl forması çıkartılmış kişiler de var. Tepki olarak İstiklal Marşı okuyan taraftarlara karşılık stattaki müziğin sesini arttırıp bastırmaya çalışan araplar da var. Sosyal medyada videolarını görebilirsin. İlla kısas istiyorsan Erdoğan'ın fotoğrafı bulunan kitabının reklamı New York'ta koca koca kamyon ve elektronik bilboardlarda gezdi. Bunun için de söylesene bir şey? Ne farkı var senin gözünde o da siyasi figür bu da siyasi figür değil mi?
Sen ne kadar ıvırmaya kıvırmaya laf cambazlığı ile kaçınmaya çalışsan da yapılan muamele doğru değil. Yaşın muhtemelen benden büyük sana bir kardeş tavsiyesi, yaşadığın toprakların, sadece belirli değerlerini değil tüm değerlerini benimse. İyisini, kötüsünü, çirkinini, güzelini; çünkü bizi biz yapanlar bunlar ve yurtdışında bunların hiç bir ayrımı yok. Çünkü sen onlar için sadece Türk'sün. Umarım anlayabilirsin.
-
e broşür değil. Türk mahallerine asılmış. sonuçta asılıyor. seçim afişi olarak bile :)
-
A haberde teknik aksaklıklar yüzünden ertelendi yazıyor. Mevzu Türk düşmanlığı olunca araplarla bizdeki araptaparlar birbiriyle yarışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X