Şimdi Ara

Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
3
Favori
18.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu karar Atatürk düşmanlarına çok ağır geldi.
    Bu ülke Türkiye Cumhuriyetidir.
    Aksini düşünen aklını başına alsın. O iki kıçı kırık bölücüye, haine güvenip Bu ülkeyi bölmeye, ayrıştırmaya çalışanların yanında olmanın maliyetini iyi düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Sen onu Kur'an-ı Kerim'e hakaret eden İsveç'i NATO'ya alanlara söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 29 Aralık 2023; 21:23:39 >
  • Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor.

TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray birazdan ortak açıklama yapacaklarmış. beklenti buymuş.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

sana 10 kere yazdım bilerek anlamıyon denetimler lightsa içine miçine soktuysan çok bakmıyorsalar geçersin ama normalde yasak.

• Hem disney tayfası hem de tff, bu millete ne kadar balık hafızalı dense de unutmaz. Gün gelir devran döner. İnşallah bugün yaşananlar birilerinin kulağına küpe olmuştur.

• Forumun arap sevicileri nasıl doluşmuş konuya, tüm sosyal medyada arap seviciler suudi arabistanı desteklercesine açıklama yapıyor, haini dışarda aramaya gerek yok

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

kardeş anlatsana o zaman Atatürk hangi siyasi partinin ürünü?

en baştan saçmalıyorsun kero.

Boş adam organizasyonun bize ait olduğunu düşünemeyecek kadar boş o kafanın içi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye = Atatürkdür

Ne bekliyordunuz? Takımlarımızı tebrik ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    bak senin arapların ağzında baklayı çıkarmışlar.

Türk müsün ile başlıyayım! Türk isen bunu kendine yedirebiliyor musun ile sonlandırayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper kupa maçının ne işi var arabistan da, ülke futbolunu rezil etmeye doyamadınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Evet Atatürk dünyaca tanınan bir peygamber herkes stadında dev posterlerle karşılamak zorunda siz bilerek anlamazsınız konuyu yani kapıyorum artık, o senin benim için değerli elin ingilizi arabına norveçlisine ne yahu ya sabır.

Benim için Ali Koç tiyatrosu dışardan sipariş değilsede ne olayım hadi iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 21:31:24 >

sen devreleri tüttürmeye başladın. bence git yat uyu.

• qatarlılara ne oluyor?

• halide edip adıvar sakarya savaşı öncesi Atatürkle tanıştırılğı anı şöyle anlatıyor

"O, o mütevazi odada bütün gençliğin, “bir millet yaşasın diye ölmeyi göze alan kararı”nı temsil ediyordu. Ne saray, ne şöhret, ne herhangi bir kudret, onun o odadaki büyüklüğüne yaklaşamaz. Gittim, elini öptüm."

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt
    Ülkede 12 şehit var. Yas ilan edilmesi ve kimse de çıkıp konuşmadılar medyadaki yalakalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Senin bu mantigini arap sevdalilar disinda kimse soylemiyor. Zaten kerimcem olmussun, daha ne olacaksin?

• trt de atatürk ve bayrak var. star fox tv de de var.

kanal 7 de sadece bayrak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 29 Aralık 2023; 21:42:8 >

• Galatasaray Ülkeye Dönüş Saati ve Yeri : 04:30 İstanbul Yeni Havalimanı

Fenerbahçe Ülkeye Dönüş Saati ve Yeri : 04:15 Sabiha Gökçen Havalimanı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.