< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (7. sayfa)
-
-
Sen onu Kur'an-ı Kerim'e hakaret eden İsveç'i NATO'ya alanlara söyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 29 Aralık 2023; 21:23:39 > -
TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray birazdan ortak açıklama yapacaklarmış. beklenti buymuş.
-
sana 10 kere yazdım bilerek anlamıyon denetimler lightsa içine miçine soktuysan çok bakmıyorsalar geçersin ama normalde yasak.
-
Hem disney tayfası hem de tff, bu millete ne kadar balık hafızalı dense de unutmaz. Gün gelir devran döner. İnşallah bugün yaşananlar birilerinin kulağına küpe olmuştur.
-
Forumun arap sevicileri nasıl doluşmuş konuya, tüm sosyal medyada arap seviciler suudi arabistanı desteklercesine açıklama yapıyor, haini dışarda aramaya gerek yok
-
kardeş anlatsana o zaman Atatürk hangi siyasi partinin ürünü?
en baştan saçmalıyorsun kero.
-
Boş adam organizasyonun bize ait olduğunu düşünemeyecek kadar boş o kafanın içi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye = Atatürkdür
Ne bekliyordunuz? Takımlarımızı tebrik ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bak senin arapların ağzında baklayı çıkarmışlar.
Türk müsün ile başlıyayım! Türk isen bunu kendine yedirebiliyor musun ile sonlandırayım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper kupa maçının ne işi var arabistan da, ülke futbolunu rezil etmeye doyamadınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Atatürk dünyaca tanınan bir peygamber herkes stadında dev posterlerle karşılamak zorunda siz bilerek anlamazsınız konuyu yani kapıyorum artık, o senin benim için değerli elin ingilizi arabına norveçlisine ne yahu ya sabır.
Benim için Ali Koç tiyatrosu dışardan sipariş değilsede ne olayım hadi iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 21:31:24 > -
sen devreleri tüttürmeye başladın. bence git yat uyu.
-
qatarlılara ne oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
halide edip adıvar sakarya savaşı öncesi Atatürkle tanıştırılğı anı şöyle anlatıyor
"O, o mütevazi odada bütün gençliğin, “bir millet yaşasın diye ölmeyi göze alan kararı”nı temsil ediyordu. Ne saray, ne şöhret, ne herhangi bir kudret, onun o odadaki büyüklüğüne yaklaşamaz. Gittim, elini öptüm."
-
Ülkede 12 şehit var. Yas ilan edilmesi ve kimse de çıkıp konuşmadılar medyadaki yalakalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin bu mantigini arap sevdalilar disinda kimse soylemiyor. Zaten kerimcem olmussun, daha ne olacaksin?
-
trt de atatürk ve bayrak var. star fox tv de de var.
kanal 7 de sadece bayrak var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 29 Aralık 2023; 21:42:8 > -
Galatasaray Ülkeye Dönüş Saati ve Yeri : 04:30 İstanbul Yeni Havalimanı
Fenerbahçe Ülkeye Dönüş Saati ve Yeri : 04:15 Sabiha Gökçen Havalimanı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X