İşte her şey hatalı. Orada maç niye niye ? Bir kurumun cebine gireceği parayı mı önemserdiniz yoksa herhangi bir ilimizde yapılıp oranın insanının kazanmasını mı tercih ederdiniz devlet olarak ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 29 Aralık 2023; 20:45:0 > |
Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (5. sayfa)
-
-
tamam da adam ters bişey yazmamış. hatta 3 defa daha okudum.
-
Hocam yanlış kişiye yazdın galiba 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
buraya yazdiklarindan sonra ceviremezsin. sonucta senin ne zihniyette oldugunu tum forum biliyor.
-
İki takımı da tebrik ediyorum. Trabzonspor lu olarak ATATÜRK yoksa bizde yokuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen de anlama özürü mü var? maç türk maçı diyorum. yabancı ülke ile maç yapmıyoruz. bizim kendi maçımız. fener stadında nasıl davranmak istiyorsan öyle bir maç bu. TFF nin rezilce aldığı bir karar yüzünden arabistanda oynatılmak istenmiş bir maç. gerçekten türk olsan takımların yanında dururdun. arapların değil...
-
Hülâgû hanımı buradan tekrar saygı ve minnet ile anıyorum. Ruhun şad olsun büyük komutan!
-
Kupa iptal değil orda değil de Ankara da oynanır ben işe futbol gözüyle bakarım. .yine oturur keyifle izlerim sizin gibi siyaset alet etmeden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilader bana ıspatla gel Avrupada sahada dev Atatürk yada Rte yada Ecevit posteri kim açmış sahada gel bana ıspatla, seyircinin cücük kadar kişisel açtığı denetimden kaçmış posteriyle değil okey, getir bana ben angutum diyecem okey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2023; 20:54:24 > -
TFF başkanının istifa etmesi lazım.
fenerbahçe ve galatasaray eşyalarını toplamaya başladılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TFF bunları maçtan önce konuşmadı mı rezillik TFF istifa etmeli artık
-
al riyad news kadar karakterli olamayan satılmış bir
türk medyası var!
-
Sen Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde böyle bir yasak olduğunu kanıtlasana emperyalizm yakalası
ıspat: Juventus'un töt korkusuna gelemeyip almanya'da oynattığı maça da bakabilirsin. stadta Atatürk posterleri de vardı.
he diğer türlü de arıyorsan kendi yaptığımız almanya organizasyonlarına bak. hala ıspat diyorsun.
-
Bazı yorumları okuyunca zeka seviyem düştü resmen .Ulan yurt dışında bir olay olsa elinizde tuzla koşuyorsunuz. Mesele Atatürk olunca aptala yatıp yav futbol yav diyorsunuz .Helal olsun iki takımada.
kardeş;
seninkiler burada deneme yapacaklardı.
bu maçtan sonra 10 yıl boyunca süper kupa finalleri arabistanda oynanacaktı. 100 milyon euroya.
ama 50 milyonunu bylockçu kendisine alacaktı.
artık patladı elinde :))))
-
Bırak stadda poster asılmasına 3gün yas ilan edildi Arap kralın vefatı nedeniyle . Ölen kral, Arabistani kuran ailenin son ferdi Ataturk'te Türkiyeyi kuranlardan önde geleni hatta kurucu lideri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X