Şimdi Ara

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMIYOR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
9.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kimsenin umrumda olmaz. Bakarsanız, aynı tutumu Galatasaray'da takındı. Sonuç, korkular sahaya çıkmadılar. Bu olayda benzeri zihniyetin kurbanı olacak. Tarih, asıl hedefleneni yazmıyor, buda korktular çıkmadılar köşesinde ki yerini alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Beyler kimsenin umrumda olmaz. Bakarsanız, aynı tutumu Galatasaray'da takındı. Sonuç, korkular sahaya çıkmadılar. Bu olayda benzeri zihniyetin kurbanı olacak. Tarih, asıl hedefleneni yazmıyor, buda korktular çıkmadılar köşesinde ki yerini alacaktır.
    Kusra bakma korktular cikmadilar masalina 3 yasindaki cocuklar bile inanmaz. Ulan profesyonel futbolda yada sporda kim kimden korkup maca cikmiyor arkadas nasil bi kafa yapiniz var ne yiyip ne icip bu hale geliyosunuz ?

Ingiltere de gundem oldu Sky Sport muhabiri Besiktasi FA CUP a alin dedi sen tabi hukumet onayli haberleri 24 saat izlediginden neler oluyo bilmezsin.

Boyle seyler hep size denk geliyor nasilsa GS basket takimida cikmadi. Bunlar extreme olaylar kendinizi kandirmayin bir takim niye boyle bir tepki koyuyor dusunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Kusra bakma korktular cikmadilar masalina 3 yasindaki cocuklar bile inanmaz. Ulan profesyonel futbolda yada sporda kim kimden korkup maca cikmiyor arkadas nasil bi kafa yapiniz var ne yiyip ne icip bu hale geliyosunuz ?

Ingiltere de gundem oldu Sky Sport muhabiri Besiktasi FA CUP a alin dedi sen tabi hukumet onayli haberleri 24 saat izlediginden neler oluyo bilmezsin.

Boyle seyler hep size denk geliyor nasilsa GS basket takimida cikmadi. Bunlar extreme olaylar kendinizi kandirmayin bir takim niye boyle bir tepki koyuyor dusunun.

Alıntıları Göster
    Sokağa çık reis, bu zihniyet değişmedikçe ne yaparsak boş. Bu stadda Fatih TERİM ve yardımcısı Hasan ŞAŞ'ta benzeri saldırıya uğradı. O günler de çoğunlukla umursayan sadece Galatasaray'a taraftarı idi, şimdi sadece çogunlukla Beşiktaş taraftarı, yarın KOCAMAN'ın kafası yarılırsa, çoğunlukla umursayan Fenerbahçe taraftarı olacaktır.
    Ülkemizde ne yazık ki bu çirkinlikler ödüllendiriliyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor, yananda birşeyler anlatmak istiyor, birşeyleri dur demek, birşeyleri değiştirmek istiyor, ama işte değişmeyen tek şey zihniyet...
    Adama yazık günah, oraya gelmiş, olmuş yaşı 65, adamı uçan kuştan korumamız gerekirken, adamın başını yarıyoruz, üzerine ödül veriyorlar.
    Ülkemizde zihniyet değişmedikçe, 3 yaşını bırakalım, yeni doğmuş çocuk bile inanır.
    AYSAL'da çok uğraştı, maça çıkmadılar, adam birşeyler anlatmak, değiştirnek, birşeylere dur demek istedi. 2 gün sonra unutuldu, korktular çıkmadılar oldu...

• Sizin kupanızada sizede dedi Beşiktaş helal olsun. Önümüzdeki sene kupadan men edilmeyi bile göze alıp maçtan çekilerek en doğrusunu yaptı hatta sezonun en güzel hareketiydi. Öyle bir hareketki federasyonuda Fenerbahçeyide madara etti. Zaten Fenerbahçe bu saatten sonra bu kupayı alsa ne olur almasa ne olur. İnşallah Fikret Orman ı bu kararından döndürmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 28 Nisan 2018; 20:3:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://halkweb.com/erdogandan-besiktas-baskanina-maca-cik-telefonu/

Ne kadar doğru bilmiyorum.Ancak iyice çığrından çıkardı siyasi otorite bu işi.Fikret Orman bu kararın arkasında duracağına inanıyorum.Muhtemelen aba altından "puan silme" hatta "Küme düşürme" ile bile tehdit edebilirler. Asla geri adım atılmamalıdır.Unutulmamalıdırki artık bu sadece Beşiktaş'ın değil tüm futbolseverlerin davası olmuştur

Bir Galatasaraylı olarak sizi bu duruşunuzdan dolayı destekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Nisan 2018; 15:52:17 >
  • pepe ve negredo da sakatmış, hayatta çıkmaz bjk sahaya. kim ararsa arasın
  • Olaya siyasiler de el atmış. Sen siyasetin kucağında gezersen senin iç işine karışırlar. Fikret başkanın istifası konuşuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Arkadaş çıkın sahada oynayın kazanın diyorlar ne diye masa başında hükmen galibiyet için uğraşıyorsunuz.
    Saha yolu mücadele yolu açık hükmen galip gelmesi gereken taraf fenerbahçe üstelik ama işte öyle güzel algı yapıyorsunuz ki sanki il5 defa sadece size karşı olaylar olmuş aman Allahım.
    Hem haram mal durmazmış caner pepe ilk maçtan sakatlandı negredo da bonusu oldu.
    Bir de klasikleşti artık olaya siyasiler müdahale ediyor yok hükümet yandaşı medya vs yahu daha ilk dakika dan Aspor beşiktaşın hükmen 3 0 alması için elinden geleni yaptılar Beşiktaşa şenol güneşe tolgaya tek bir laf yok fenerbahçe taraftarı şunu yaptı fenerbahçe taraftarı bunu yaptı tribünü provoke eden tolgayı konuşmadılar. Tek damla kan akmayan kafa yarılmasını sorgulamadılar dahi.
    Gerçi kime ne anlatıyoruz siz bile 5 dikiş atılan kafa yarılmasından tek damla kan akmamasını sorgulamıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CNNTürk de bir haber var. Şenol Güneş'in yerine başkasının geleceği yazılmış. Haber içerisin de dün oynanan maçta çekilen fotoğraflar var. Şenol Güneş'e ait ve kafasında ne gariptir dikiş ve dikiş izi gözükmüyor.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMIYOR

Ama Bjk geçtim medya bile bunu neden sorgulamıyor ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Nisan 2018; 17:56:15 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Sırtıma ufak bir operasyon geöirdim 3 dikiş 15 gün kaldı hergün pansumana gittim

Kafasında 5 dikiş olan birnin kafasında gazlı bez bike olmaz mı daha 10 gün anca olmuşken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Medya beşiktaşlı mı galatasaraylı mi bilmem ama fenerbahçe düşmanı olduğu kesin.
    Milletin aklı ile dalga geçiyorlar resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    Edit: Bu fotoğrafın dün çekildiğini düşünürsek geçen hafta 5 dikiş atılan birinin kafasının bu kadar kısa süre sonra sapa sağlam görünmesi tuhaf oluyor.

Çocuk iken ben ayağım kayıp yere düşmüştüm kafama dikiş atılmış ve 20 günden fazla kalmıştı. Şenol Güneş'e atılan dikiş çok derin olmasa bile en azından daha uzun süre kalması gerekirdi. Onu geçtim yara izi olması gerekir en azından.

Kafasına bir madde gelmiştir ama kesinlikle dikişlik bir şey olmadığı bu fotoğraftan anlaşılmakta. O ana ait video defalarca izledim. Çok yakın mesafe den bir madde geliyor. O kadar yakın mesafeden gelen bir madde can acıtabilir ama kesinlikle dikiş lazım olacak kadar yaralanmaya yol açmaz. Daha gecen gün Annem kafasını çok sert şekilde dolap kapağına çarptı ve çaptığı kısmı kafada ciddi yaralanmaya yol açabilecek bir kısım ama ne kanama oldu ne de dikiş gerektirecek bir yaralanmaya yol açtı.

Şenol Güneş'in kafasına sivri bir cisim gelse zaten çok daha ciddi bir yaralanmaya yol açardı. O kadar yakın mesafeden atılan plastik bir çakmak en fazla can acıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Nisan 2018; 20:36:26 >

• önemli olan karar almak değil arkasında durmak.
    taraftarın gazını aldılar. ceza etik ketik diyip konu değişebilir.
    1 telefona bakar yani.
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    o ikisi zaten sahada olmayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

CNNTürk de bir haber var. Şenol Güneş'in yerine başkasının geleceği yazılmış. Haber içerisin de dün oynanan maçta çekilen fotoğraflar var. Şenol Güneş'e ait ve kafasında ne gariptir dikiş ve dikiş izi gözükmüyor.

Ama Bjk geçtim medya bile bunu neden sorgulamıyor ayrı konu.
    nasıl yok kafada beyaz çizgi var saçların olmadığı yere bak.

• quote:

Edit: Bu fotoğrafın dün çekildiğini düşünürsek geçen hafta 5 dikiş atılan birinin kafasının bu kadar kısa süre sonra sapa sağlam görünmesi tuhaf oluyor.

Çocuk iken ben ayağım kayıp yere düşmüştüm kafama dikiş atılmış ve 20 günden fazla kalmıştı. Şenol Güneş'e atılan dikiş çok derin olmasa bile en azından daha uzun süre kalması gerekirdi. Onu geçtim yara izi olması gerekir en azından.

Kafasına bir madde gelmiştir ama kesinlikle dikişlik bir şey olmadığı bu fotoğraftan anlaşılmakta. O ana ait video defalarca izledim. Çok yakın mesafe den bir madde geliyor. O kadar yakın mesafeden gelen bir madde can acıtabilir ama kesinlikle dikiş lazım olacak kadar yaralanmaya yol açmaz. Daha gecen gün Annem kafasını çok sert şekilde dolap kapağına çarptı ve çaptığı kısmı kafada ciddi yaralanmaya yol açabilecek bir kısım ama ne kanama oldu ne de dikiş gerektirecek bir yaralanmaya yol açtı.

Şenol Güneş'in kafasına sivri bir cisim gelse zaten çok daha ciddi bir yaralanmaya yol açardı. O kadar yakın mesafeden atılan plastik bir çakmak en fazla can acıtır.
    Abartıldığı kesin.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Beyaz çizgi dediğin saç arkadaşım. Fotoğrafa defalarca baktım ve inceledim bu fotoğrafta kesinlikle dikiş filan yok. Mesleğim fotoğrafçılık o sebeple en ince ayrıntısına kadar baktım ve kesinlikle öyle bir şey yok. Ayrıca dikiş öyle ince çizgi şeklinde olmaz. Beyaz renkte bir malzeme ile dikilmez insan derisi. İnsan derisi dikerken genel olarak siyah renk malzeme kullanılır. Hayatınız da hiç bir yerine dikiş atılmış insan görmediniz sanırım. Ben kaç defa gördüm. Siyah renktir dikiş malzemesi çünkü kolayca görülüp sökülmesi kolay olsun diye bu renk tercih edilir. Kendi kendine zamanla atan dikişler bile siyah renk tercih edilir.
  • quote:

Beyaz çizgi dediğin saç arkadaşım. Fotoğrafa defalarca baktım ve inceledim bu fotoğrafta kesinlikle dikiş filan yok. Mesleğim fotoğrafçılık o sebeple en ince ayrıntısına kadar baktım ve kesinlikle öyle bir şey yok. Ayrıca dikiş öyle ince çizgi şeklinde olmaz. Beyaz renkte bir malzeme ile dikilmez insan derisi. İnsan derisi dikerken genel olarak siyah renk malzeme kullanılır. Hayatınız da hiç bir yerine dikiş atılmış insan görmediniz sanırım. Ben kaç defa gördüm. Siyah renktir dikiş malzemesi çünkü kolayca görülüp sökülmesi kolay olsun diye bu renk tercih edilir. Kendi kendine zamanla atan dikişler bile siyah renk tercih edilir.
    başından beri o beyaz çizgi işte problem. Herkes kan bekledi ama deri soyuldu orada ve dikiş atıldı.

Adam ligi bıraktı lan hala tiyatro diyonuz gerçekten yazıklar olsun ayrıca bu sağlık konusu şakaya gelmez. Bende 10 seneye önceye yakın kaleciyle çarpışıp hafızamı kaybetmiştim 1 2 saat. Ondan sonra röntgene falan gitmiştik millet dalga geçmişti hep. Sağlık konusu şakaya gelmez boş yapmayın. Kimse durup dururken aman kendimi yere atayım hastanelere gideyim demez. A

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Şaka yapan yok ayrıca önceki yazılarımı dikkatli okumadığınız belli. Kafasına bir şey geldiğini ama bunun dikiş atılmasına sebep olacak bir şey olmadığını yazdım. Ayrıca bu fotoğraf bir yana medya da pek yayınlanmayan 2-3 video var bazı siteler de. O videoları bulup izlemenizi öneririm. 5 dikişlik yara ufak bir yara değildir. Kıyafet dikişleriyle karıştırmayın. 5 dikiş atıldığında o dikişler çok net belli olur ve görünür. Görünmemesi mümkün değil.

Kaç tane yakınım ameliyat oldu ve dikişlerini gördüm. Kendim de bir ameliyat geçirdim ve dikişlerim bakıldığında görünüyordu. Sağlık söz konusu olduğunda hayatım boyunca kimseyle dalga geçmedim ve geçmem de. Bu konuda şaka bile yapmam. Düşmanımın başına bile gelse.

Ben gördüğüme bakıp yorum yaparım.

Son olarak yarım kalan maç sonunda Bjk tarafından yayınlanan fotoğrafta baya ciddi görünen dikişlerin 1 hafta sonra filan oynayan Gs maçı sonunda çekilen fotoğrafta çok bariz şekilde gözükmesi gerekirdi. Gözükmemesi mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Nisan 2018; 20:37:13 >

• quote:

Şaka yapan yok ayrıca önceki yazılarımı dikkatli okumadığınız belli. Kafasına bir şey geldiğini ama bunun dikiş atılmasına sebep olacak bir şey olmadığını yazdım. Ayrıca bu fotoğraf bir yana medya da pek yayınlanmayan 2-3 video var bazı siteler de. O videoları bulup izlemenizi öneririm. 5 dikişlik yara ufak bir yara değildir. Kıyafet dikişleriyle karıştırmayın. 5 dikiş atıldığında o dikişler çok net belli olur ve görünür. Görünmemesi mümkün değil.

Kaç tane yakınım ameliyat oldu ve dikişlerini gördüm. Kendim de bir ameliyat geçirdim ve dikişlerim bakıldığında görünüyordu. Sağlık söz konusu olduğunda hayatım boyunca kimseyle dalga geçmedim ve geçmem de. Bu konuda şaka bile yapmam. Düşmanımın başına bile gelse.

Ben gördüğüme bakıp yorum yaparım.

Son olarak yarım kalan maç sonunda Bjk tarafından yayınlanan fotoğrafta baya ciddi görünen dikişlerin 1 hafta sonra filan oynayan Gs maçı sonunda çekilen fotoğrafta çok bariz şekilde gözükmesi gerekirdi. Gözükmemesi mümkün değil.
    Beyin ameliyatı yapmadılar sadece ufak bir sıyırık var ki bunda da adamın devam etmemesi gayet normal. Ama işte burada ki en büyük problem hakemin maçı tatil etmesi adam maçı zaten tatil etti. Ama siyaset ayağıyla aldınız maçı tebrik etmek lazım 4 koldan bedava kupa sahibi oldunuz buda başarı. Demek ki sadece sahada ki futbol yetmiyor bazen.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.