Şimdi Ara

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
9.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıkladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Atılan yorumlara bakıyorumda halkın zeka, ahlak ve kültür seviyesi gördükce dehşete düsüyorum. Neredeyse düzgün cümleyle derdini anlatabilen bir kişi yok. Hadi yaşları küçük diyeceğim!! öyle çoçuklar tanıyorum ki!! o kadar mantıklı konuşuyorlar ki? cevap vermekte zorlanırsın. Ama anne, babadan düzgün terbiye almamış, okulda yarım yamalak eğitimle hele hiç kitap okumayan, belli bir dünya görüşü olmayan tipler takım tutunca ne yazıkki böyle oluyor. Hayatta hiç bir başarı yakalayamayan tipler, maçla ilgili çıkan sonuçlar da kendi zaferleriymiş gibi seviniyorlar.. Benim için futbolun, tiyatrodan, sinemadan çok farklı bir tarafı yok. Çünkü hayatıma bir getirisi yok. Takımımı seviyormuyum? deplasman maçlarına gidecek kadar seviyorum. Yenilince üzülüyormuyum? Tabiki de.. Ama hepsi bu.. Neyse ne kadar yazsamda belli bir seviye yazdıklarımı anlar.. IQ ortalaması düşük olanlar neden bahsettiğimden bile haberi olmayacaklar Maça çıkmama kararı son derece doğru bir karar. Bundan sonra yüreği olan takımlarda haksızlığa uğradıklarını düşündüklerinde oynamak yerine bu kararı alabilirse, yıllardır uygulanmayan kurallar belki o zaman uygulanmaya başlayabilir. Öyle ya her takım mağdur edildiğini düşünüyor ama kimse elini taşın altına koymuyor. Birinin dur demesi gerekiyordu.. Beşiktaş yönetimi bunu yaptı. Ha kupadan men edeceklermiş ?? Etsinler kardeşim.. Bu kupa zaten bu saatten sonra kimse için bir önem arzetmiyor.
    En doğru karar fenerliler hak, hukuk kavramlarını daha önce duymadıkları için anlayamayazlar bu kararı.

helal olsun beşiktaş yönetimine.

fener camiası bence iktidara ve tff'ye bir teşekkür ziyaretine gitsin, ellerinde çiçekler flamalar falan. artık kimin takımı olduğunuz tescillendi. ataturkumuz sizin neyinize.
    Olayın üzerinden henüz bir saat geçmiş veya geçmemiş çıkıyo ve diyoki "bu iş provokasyon kokuyor" . Hemen ardından cinali de aynı şeyi diyor her zamanki malum

yala..lanma vasfından dolayı . Yani anlayan anlasın diyo . Fb yi hükmen mağlup saymak doğru değildir ; demeye getiriyor . Biraz daha akıllı olanlar bunun emir olduğunu pekala anlarlar .

Hakem maçı niye tatil etti ? Kurallar böyle bişey yaşandığında ne olması gerektiğini söylüyor ? Geçmişte emsali yok mu ? Ne karar verilmiş ?

Evet bjk y.k ve başkanını tebrik etmek lazım fakat ben f. Ormanın asıl başçalanın bu provokasyon lafına direkt cevap vermesini beklerdim bir GS li olarak .

Bi iki çift lafım da Aziz Yıldırıma olacak . Eğer fethullahçı akpli kavgası çıkmasaydı bugün fb başkanlığı mı yoksa koğuş ağalığı mı yapacaktın çok merak ediyorum ?

Bu arada bahçeli çıkmış bişeyler söylemiş . Kendi partisini satanın bjkliliğini napacağını bi düşünün derim .
  • helal olsun.

Fikret Başkan Türk sporunun gururudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşlı olmaktan gurur duydum.

• Bu dur işte budur, helal Beşiktaşım helal sana.
  • Şaşırttı.

• Olması gereken buydu.

• Erken konuşmayın, daha maça 1 hafta var ve herkes biliyor ki o kararın değişmesi 1 telefona bakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaraylı olarak sizi tebrik ediyorum. En doğrusu buydu. Helal olsun.

• Bir Galatasaray'lı olarak kocaman alkış.

• Acaba neler olacak şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzümüzü yere baktırmayan ve Şenol Hoca'yı ezdirmeyen BJK yönetimine helal olsun.
    Daha da TFF başkanı bjk'li diyene burada ağzına kürekle vururum Allama.
  • Helal olsun sana başkan

• adamsın başkan. keşke ihtimal dahilinde olsa da süt kupasına bi daha hiç katılmasak. ne para getirisi var ne başka bişey.
    uefaya kalacak değiliz kupadan medet umup. kalcaksak ligden kalırız zaten. akşam akşam yüzümüzü güldürdü Şanlı Beşiktaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Acaba neler olacak şimdi
    hiçbir şey olmayacak.
    Bir daha BJK'yi ezemeyeceklerini anlayacaklar.
    kupayı fb alırsa, şaibe ile tarihlerine ekleyecekler.
    gelecek yıl kupaya katılamayacağız, hiç önemli değil.
    Şimdi artık FB düşünsün, bakalım bizim stada nasıl gelecekler, ne halde çıkacaklar.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgiler için teşekkürler

• Tebrik ederim Beşiktaş'ı. Fener Akhisar'ı yenip sahada tur atabilir şimdi.

• beşiktaş bir semt adı değildir bir duruşdur
  • Onurlu ve güzel bir duruş. Biz de Fener basket maçında yapmıştık ama bir şey değişmedi önce insanların zihniyeti değişmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

hiçbir şey olmayacak.
    Bir daha BJK'yi ezemeyeceklerini anlayacaklar.
    kupayı fb alırsa, şaibe ile tarihlerine ekleyecekler.
    gelecek yıl kupaya katılamayacağız, hiç önemli değil.
    Şimdi artık FB düşünsün, bakalım bizim stada nasıl gelecekler, ne halde çıkacaklar.

Alıntıları Göster
    Biz bu olayların kat ve kat fazlasının yaşandığı Avni Aker'den Ali Samiyen'den futbolcularımıza koltukların hatta rakı şişesinin bile atıldığı maçlardan sahanın içinde kalarak maçı bitirip çıkmış takımız. Biz sizin sahadan da çıkarız her türlü hocam o konuda rahat ol.

• Herşey tamam.

Şenol Güneş'in kafası yarıldı yarılmadı dikiş atıldı atılmadı tiyatro oynandı oynanmadı.

Fenerbahçe haklı, Beşiktaş haklı.

Hepsine eyvallah.

Ama ben şu Süt Kupası demeniz gerçekten çok garip.

Tamam bende sevmiyorum Türkiye Kupasını ama böyle yapıp böyle demeniz gerçekten ilginç.

BÖYLE YAPIP > BURAYA TIKLA
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.