< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüzümüzü yere baktırmayan ve Şenol Hoca'yı ezdirmeyen BJK yönetimine helal olsun.
Daha da TFF başkanı bjk'li diyene burada ağzına kürekle vururum Allama. |
hiçbir şey olmayacak.
Bir daha BJK'yi ezemeyeceklerini anlayacaklar. kupayı fb alırsa, şaibe ile tarihlerine ekleyecekler. gelecek yıl kupaya katılamayacağız, hiç önemli değil. Şimdi artık FB düşünsün, bakalım bizim stada nasıl gelecekler, ne halde çıkacaklar. |
Tebrik ederim Beşiktaş'ı. Fener Akhisar'ı yenip sahada tur atabilir şimdi.
|
adamsın başkan. keşke ihtimal dahilinde olsa da süt kupasına bi daha hiç katılmasak. ne para getirisi var ne başka bişey.
uefaya kalacak değiliz kupadan medet umup. kalcaksak ligden kalırız zaten. akşam akşam yüzümüzü güldürdü Şanlı Beşiktaş. |
Bu dur işte budur, helal Beşiktaşım helal sana.
|
Atılan yorumlara bakıyorumda halkın zeka, ahlak ve kültür seviyesi gördükce dehşete düsüyorum. Neredeyse düzgün cümleyle derdini anlatabilen bir kişi yok. Hadi yaşları küçük diyeceğim!! öyle çoçuklar tanıyorum ki!! o kadar mantıklı konuşuyorlar ki? cevap vermekte zorlanırsın. Ama anne, babadan düzgün terbiye almamış, okulda yarım yamalak eğitimle hele hiç kitap okumayan, belli bir dünya görüşü olmayan tipler takım tutunca ne yazıkki böyle oluyor. Hayatta hiç bir başarı yakalayamayan tipler, maçla ilgili çıkan sonuçlar da kendi zaferleriymiş gibi seviniyorlar.. Benim için futbolun, tiyatrodan, sinemadan çok farklı bir tarafı yok. Çünkü hayatıma bir getirisi yok. Takımımı seviyormuyum? deplasman maçlarına gidecek kadar seviyorum. Yenilince üzülüyormuyum? Tabiki de.. Ama hepsi bu.. Neyse ne kadar yazsamda belli bir seviye yazdıklarımı anlar.. IQ ortalaması düşük olanlar neden bahsettiğimden bile haberi olmayacaklar
![]() |
En doğru karar fenerliler hak, hukuk kavramlarını daha önce duymadıkları için anlayamayazlar bu kararı.
helal olsun beşiktaş yönetimine. fener camiası bence iktidara ve tff'ye bir teşekkür ziyaretine gitsin, ellerinde çiçekler flamalar falan. artık kimin takımı olduğunuz tescillendi. ataturkumuz sizin neyinize. |
Olayın üzerinden henüz bir saat geçmiş veya geçmemiş çıkıyo ve diyoki "bu iş provokasyon kokuyor" . Hemen ardından cinali de aynı şeyi diyor her zamanki malum
yala..lanma vasfından dolayı . Yani anlayan anlasın diyo . Fb yi hükmen mağlup saymak doğru değildir ; demeye getiriyor . Biraz daha akıllı olanlar bunun emir olduğunu pekala anlarlar . Hakem maçı niye tatil etti ? Kurallar böyle bişey yaşandığında ne olması gerektiğini söylüyor ? Geçmişte emsali yok mu ? Ne karar verilmiş ? Evet bjk y.k ve başkanını tebrik etmek lazım fakat ben f. Ormanın asıl başçalanın bu provokasyon lafına direkt cevap vermesini beklerdim bir GS li olarak . Bi iki çift lafım da Aziz Yıldırıma olacak . Eğer fethullahçı akpli kavgası çıkmasaydı bugün fb başkanlığı mı yoksa koğuş ağalığı mı yapacaktın çok merak ediyorum ? Bu arada bahçeli çıkmış bişeyler söylemiş . Kendi partisini satanın bjkliliğini napacağını bi düşünün derim . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|