Şimdi Ara

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMIYOR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
9.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Maçı hakem tatil etmiyor. O koca bir yalan arkadaşım. Nette videosu var ve aratırsan bulursun. Şenol Güneş yedek kulübesin de otururken hakem eliyle Bjk oyuncuları oyun alanına çağırıyor. Şenol Güneş kalkıp olması gereken o yeri terk ediyor ve soyunma odasına gitmek için sahanın çıkış tüneline doğru gidiyor. Hakem arkasından koşup geri dön hocam diye sesleniyor ama o dönmeyip devam ediyor o sırada bir plastik su bardağı kıyafetine temas ediyor o temas dan 5-6 saniye sonra Şenol Güneş kendisini korumaya çalışıyor gibi davranıp bir anda yere bırakıyor. Başka bir şey isabet etmemesine rağmen. Hakemin raporun da tünel de yere düştüğünü görünce iptal ettim demiş.

Sen hakem seni maça davet etmesine rağmen oyun alanını bırakıp soyunma odasına gidiyorsan bu maçtan çekilmektir. Hakem kılıfına uysun diye bariz ben iptal ettim diyor. Görüntüler çok açık. Bul izle. Zor bir şey değil bulup izlemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Nisan 2018; 20:46:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Maçı hakem tatil etmiyor. O koca bir yalan arkadaşım. Nette videosu var ve aratırsan bulursun. Şenol Güneş yedek kulübesin de otururken hakem eliyle Bjk oyuncuları oyun alanına çağırıyor. Şenol Güneş kalkıp olması gereken o yeri terk ediyor ve soyunma odasına gitmek için sahanın çıkış tüneline doğru gidiyor. Hakem arkasından koşup geri dön hocam diye sesleniyor ama o dönmeyip devam ediyor o sırada bir plastik su bardağı kıyafetine temas ediyor o temas dan 5-6 saniye sonra Şenol Güneş kendisini korumaya çalışıyor gibi davranıp bir anda yere bırakıyor. Başka bir şey isabet etmemesine rağmen. Hakemin raporun da tünel de yere düştüğünü görünce iptal ettim demiş.

Sen hakem seni maça davet etmesine rağmen oyun alanını bırakıp soyunma odasına gidiyorsan bu maçtan çekilmektir. Hakem kılıfına uysun diye bariz ben iptal ettim diyor. Görüntüler çok açık. Bul izle. Zor bir şey değil bulup izlemen.
    olayın şoku geçmeden içeri girerken su isapet ediyor ve bu iptal için gayet yeterli bir sebep. Fazla uzatmaya gerek yok teknik direktörler sahanın kenarında ve onların güvenliğinden ev sahibi sorumludur. Bu kadar basit sadece kupa maçlarında seyirci cezası alarak bu kadar basit kurtulamazsınız. Hükümet desteğiyle maçı aldınız tebrikler diyorum buda bir başarı sonuçta galibiyet alan her zaman haklıdır.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Daha perşembe olmadı. O maç belki oynanacak. Bjk aldığı karardan vazgeçebilir. Fikret Ormana çok güvenmeyin derim. O kararın arkasında durmayabilir. Hele bir 3 Mayıs olsun.
  • İnşallah çıkar, mis gibi derbi izleriz işte.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Kararı tek başına almış olmamak için divan kurulunu topladı zaten, bence iyide yaptı. Çıkması taraftar karşısında zora sokar kendisini. Çarşamba akşam saatine antreman koyulmasıyla bir daha belirtmiş oldular çıkılmayacağını. Fener çıksın finale yensin alsın kupayı baksın işine bi bırakmadılar yakamızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi spor bakanı Fikret Orman'ı arayıp maça çıkmasını rica etmiş diye haberler dolaşıyor. Kimse sanırım olayların bu duruma geleceğini zannetmiyordu. Şenol Güneş herhalde şimdi gelinen durumu görse maçı bırakıp gitmezdi. Umarım maça çıkmaz Beşiktaş ve kararının arkasında durur. Siyaset futbola girmemeli diyordu Fikret başkan Atatürk pankartı söz konusu olduğunda; bakalım şimdi siyasetin futbola etki etmesine izin verecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinterskugge -- 30 Nisan 2018; 21:32:3 >
  • Beyler şimdi Bjk maça çıkmasa da Fener normal şekilde maç saatinde sahada hazır bir şekilde bulunacak mıdır ? Maç yayını olacak mı ? Fenerin sahaya çıkışını hakemlerin sahada oluşunu vs. görebilecek miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Beyler şimdi Bjk maça çıkmasa da Fener normal şekilde maç saatinde sahada hazır bir şekilde bulunacak mıdır ? Maç yayını olacak mı ? Fenerin sahaya çıkışını hakemlerin sahada oluşunu vs. görebilecek miyiz ?
    Elbette oada olacaklar,mecbur.Skoru garantiye almak için aykut hoca,takımı defansa çekecektir,yoksa gol bile atardık muhtemelen
  • KARAKAY kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Yav hala nesine basmıyor sizin kafanız.Adam baş ağrısı sebebiyle içeri giriyor içeri girerken tekrar isabet alıyor sonra hastaneye götürülüyor adam hastaneye giderken bile maç kaç kaç diye soruyormuş.Bunun üzerine maç tatil oluyor.

-Hakem raporu aleyhinize
    -Gözlemci raporu aleyhinize
    -Hastane raporu aleyhinize
    -Doktorun demeci aleyhinize

Ama fenerasyon sonucu sizin lehinize veriyor neden acaba?

• Konuyu Baltalayan Balta kullanıcısına yanıt
    Edit: Sırf konu uzamasın diye mesajımı buradaki mesajımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Mayıs 2018; 0:46:16 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.