Şimdi Ara

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
9.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun. Çoğunluğun istediği karardı ancak bundan ziyada açıklanış biçimini çok iyi buldum.
  • *InfLeXibLe* kullanıcısına yanıt
    tabi ki çıkarsınız bizim sahadan, sizi içerde tutma niyetimiz yok.
    nasıl çıkacağınızı düşünüyoruz sadece, gergin olunacak bir durum yok. hepimiz rahatız.
  • Hahaha. Beşiktaş yiyorsa maça çıkmasın, biraz gurur varsa kupadan çekilsin diyenler şimdi gelmişler korkaklar, rezalet, Kadıköy'e gelmekten korktular, biz ne şartlarda oynadık diyorlar.
  • Pepe ile ilgili tek söz yok,işlerine gelmeyen kısmı atlamışlar.Onu da söyleselerdi belki inandırıcı olabilirlerdi...
  • 10 kişi kalmış bir beşiktaş, sahada Tolga denen işi futbolculuk olan bir elemanın taraftarla münakaşaya girip ortalığı karıştırması sonucu istenmeyen olaylar ve şenol güneş in kafasının yarılması. Akabinde sahayı terkeden bir beşiktaş takımı var. Tüm bunların sonunda adalet bekleyen iki kulüp var.

Peki ne oldu 3 kişi konuyla ilgili tutuklandı. Ötesi mi var? Aldılar adamları içeri. Tolga'sı Şenol'u gitsin hakkını arasın.

Beşiktaş bu süreçte ne peşinde koştu? 3-0 hükmen galibiyet peşinde koştu. Ama bu tip olayların tillahının yaşandığı ligimizde Tff nin verdiği karar sonuna kadar haklı.

Fenerbahçe açısından baktığınızda ne sahada topçuların ne teknik heyetin bu olaylarla gram alakası yok. Bu adamlar bu maça boşunamı hazırlandılar emek verdiler? Pek tabiki maçın kalan yerinden oynatılması sonuna kadar hakkımızdı.

10 kişi son 40 dk yı skoru değiştiremeyeceğini bilen ve sahayı terkeden Beşiktaş'ın sahaya çıkmasını pek tabi ki beklemiyordum. Bütün bu olanlarıda efendi ve beşiktaşlılık duruşu arkasında süslü cümlelerle yapmalarıda beklediğim bir hareketti.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu kupayı alırsak anamızın ak sütü gibi helaldir buda böyle bilinsin.

• Haklı veya haksız orası muallak ama Beşiktaş'ı tavrından dolayı tebrik ederim. TFF denen boş beleş kuruma karşı olay ayırtmaksızın her kulübün bir tepki koyması lazım, herkes şikayetçi. sebebi de TFF denen kurumun futbolu yönetmekten ziyede kasıtlı olarak idare etmeye çalışması.
  • Gslilerle bjklileri kardeş yaptık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

tabi ki çıkarsınız bizim sahadan, sizi içerde tutma niyetimiz yok.
    nasıl çıkacağınızı düşünüyoruz sadece, gergin olunacak bir durum yok. hepimiz rahatız.
    Ben de sapasağlam çıkacağımızdan bahsediyorum zaten hocam.
  • Helal olsun Başkana ve diğer yöneticilere! Beşiktaş şereftir, efendiliktir, adalettir.
  • Bu konuda Beşiktaş'a karşı haksızlık ve çifte standart uygulandığını düşünüyor ve aldıkları kararı doğru buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

10 kişi kalmış bir beşiktaş, sahada Tolga denen işi futbolculuk olan bir elemanın taraftarla münakaşaya girip ortalığı karıştırması sonucu istenmeyen olaylar ve şenol güneş in kafasının yarılması. Akabinde sahayı terkeden bir beşiktaş takımı var. Tüm bunların sonunda adalet bekleyen iki kulüp var.

Peki ne oldu 3 kişi konuyla ilgili tutuklandı. Ötesi mi var? Aldılar adamları içeri. Tolga'sı Şenol'u gitsin hakkını arasın.

Beşiktaş bu süreçte ne peşinde koştu? 3-0 hükmen galibiyet peşinde koştu. Ama bu tip olayların tillahının yaşandığı ligimizde Tff nin verdiği karar sonuna kadar haklı.

Fenerbahçe açısından baktığınızda ne sahada topçuların ne teknik heyetin bu olaylarla gram alakası yok. Bu adamlar bu maça boşunamı hazırlandılar emek verdiler? Pek tabiki maçın kalan yerinden oynatılması sonuna kadar hakkımızdı.

10 kişi son 40 dk yı skoru değiştiremeyeceğini bilen ve sahayı terkeden Beşiktaş'ın sahaya çıkmasını pek tabi ki beklemiyordum. Bütün bu olanlarıda efendi ve beşiktaşlılık duruşu arkasında süslü cümlelerle yapmalarıda beklediğim bir hareketti.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu kupayı alırsak anamızın ak sütü gibi helaldir buda böyle bilinsin.
    kupayı alırsanız helal etmiyoruz bir daha ki maclarda vodafone park sahasına geleceksiniz yaşanacak olanlara siz sebep oluyorsunuz

• Yakışanı yaptın beşiktaş ... vesselam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Avunma çabaları bunlar. Maçı izledin mi bilmiyorum ama 10 kişi kalsak bile istekli ve bana göre iyi oynuyorduk. Verilmeyen golde cabası. Ayrıca bundan önce böyle şeyler olmuş bundan sonra da olacak zihniyetiyle 1 gram ilerleyemezsiniz. O zaman bu zamana kadar kimse bundan dolayı etkilenmedi sizde kalın mantığı nedir açıklar mısın? Siz kendi çapınızda kupanızı oynayın alın eğlenin dedi Beşiktaş, iyi de dedi.
  • O boğazdan geçilecek o stada girilecek.. sizi orda bekliyor olacak .. Beşiktaş bunu asla unutmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teneke kupası için çıkardıkları olaylara yaptıkları tiyatroya bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

kupayı alırsanız helal etmiyoruz bir daha ki maclarda vodafone park sahasına geleceksiniz yaşanacak olanlara siz sebep oluyorsunuz

Alıntıları Göster
    helal etmiyormusmus ,tehditler felan

,bilader siz harbi neyin kafasini yasiyorsunuz

• Biz bu düzene boyun eğmeyiz arkadaş. Bugün birkez daha beşiktaşlılığımla gurur duydum.

• Gerçekten çıkılmayacaksa siyasetin tepesine tarihi ayar derim geçerim, tebrikler.
  • Fikret Orman'a helal olsun.Sen kalk Afrin'e kadar git o kadar şeyler yap ama maçtan sonra Cumhurbaşkanı hemen kumpas var desin.E nerede emekler?Tek gerçek Aziz Yıldırım'mış demek ki Erdoğan için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 26 Nisan 2018; 22:18:18 >
  • Eğer lafının arkasında durabilirlerse helal olsun.Trabzonlu yalamarda (yöneticiler) bunu yapsaydı,bizimde gururlanacak bir tarafımızdan olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.