Şimdi Ara

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
9.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coobain

Gslilerle bjklileri kardeş yaptık
    2 gün sonra maçımız var kardeş falan değiliz bunlarla. Ancak adalet farklı bir şey burada hükmen mağlubiyet almalıydı Fener işin içine siyaset girdi. Tayyip, kumpas dedi ve olay kapandı. Bu şekilde olmaz. Burada Fener'in alması gereken ceza çok açık ve net belliydi bunu siz de biliyordunuz ki böyle bir karar çıkınca sevinçten havalara uçmanız ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben işin kuralında bilmem nesinde değilim. Beşiktaş kurallara göre hükmen kazanabilirdi, siyasiler engelledi vs. vs. Hepsine kabul.

Benim altını çizeceğim ve kişinin "ADAM OLMADIĞINI" gösteren şey, aynı olaya farklı yaklaşım.

Haktan hukuktan bahsedenler eğer adamsa, Mehmet Topal'ın başının yarıldığı maç hükmen Fener'in olsun derlerdi. Dediler mi? Geçen sene Hasan Çetinkaya'nın kafası yarıldı kanlar aktı dediler mi?

Şenol Güneş insan da bunlar hayvan mı? Bir tane Beşiktaşlı gelsin desin ki, sizinkilerin başı yarıldığında siz hükmen kazanmalıydınız. Ben de diyeceğim bu maçı BJK kazanmalıydı. Zaten ortada bir alacak verecek kalmayacak.

Hadi DURUŞLU ADAMLARI bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

Gslilerle bjklileri kardeş yaptık
    2 gün sonra maçları var o zaman bunlar bir birlerini yerkende biz izlicez

pepenin direkt kırmızı kart görmesine rağmen 1 maç ceza alışını kimse konuşmuyor şimdilik. maç sonunda asıl konu bu olucak
  • Bide tebrik etmisler kazanamayacigini anlayinca kactilar gsliyim ve fenerle ne derbiler oynandi 2 takimda sonuna kadar oynadi ama bu bjk zoru gorunce kacan takimlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

Ben işin kuralında bilmem nesinde değilim. Beşiktaş kurallara göre hükmen kazanabilirdi, siyasiler engelledi vs. vs. Hepsine kabul.

Benim altını çizeceğim ve kişinin "ADAM OLMADIĞINI" gösteren şey, aynı olaya farklı yaklaşım.

Haktan hukuktan bahsedenler eğer adamsa, Mehmet Topal'ın başının yarıldığı maç hükmen Fener'in olsun derlerdi. Dediler mi? Geçen sene Hasan Çetinkaya'nın kafası yarıldı kanlar aktı dediler mi?

Şenol Güneş insan da bunlar hayvan mı? Bir tane Beşiktaşlı gelsin desin ki, sizinkilerin başı yarıldığında siz hükmen kazanmalıydınız. Ben de diyeceğim bu maçı BJK kazanmalıydı. Zaten ortada bir alacak verecek kalmayacak.

Hadi DURUŞLU ADAMLARI bekliyorum
    İşte mesaj budur . Bjk çok adalet istiyorsa ligteki maçı bize versinler kupada da finale çıksınlar.

• Konuya bak mis gibi engellenecek tipler dolu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atılan yorumlara bakıyorumda halkın zeka, ahlak ve kültür seviyesi gördükce dehşete düsüyorum. Neredeyse düzgün cümleyle derdini anlatabilen bir kişi yok. Hadi yaşları küçük diyeceğim!! öyle çoçuklar tanıyorum ki!! o kadar mantıklı konuşuyorlar ki? cevap vermekte zorlanırsın. Ama anne, babadan düzgün terbiye almamış, okulda yarım yamalak eğitimle hele hiç kitap okumayan, belli bir dünya görüşü olmayan tipler takım tutunca ne yazıkki böyle oluyor. Hayatta hiç bir başarı yakalayamayan tipler, maçla ilgili çıkan sonuçlar da kendi zaferleriymiş gibi seviniyorlar.. Benim için futbolun, tiyatrodan, sinemadan çok farklı bir tarafı yok. Çünkü hayatıma bir getirisi yok. Takımımı seviyormuyum? deplasman maçlarına gidecek kadar seviyorum. Yenilince üzülüyormuyum? Tabiki de.. Ama hepsi bu.. Neyse ne kadar yazsamda belli bir seviye yazdıklarımı anlar.. IQ ortalaması düşük olanlar neden bahsettiğimden bile haberi olmayacaklar Maça çıkmama kararı son derece doğru bir karar. Bundan sonra yüreği olan takımlarda haksızlığa uğradıklarını düşündüklerinde oynamak yerine bu kararı alabilirse, yıllardır uygulanmayan kurallar belki o zaman uygulanmaya başlayabilir. Öyle ya her takım mağdur edildiğini düşünüyor ama kimse elini taşın altına koymuyor. Birinin dur demesi gerekiyordu.. Beşiktaş yönetimi bunu yaptı. Ha kupadan men edeceklermiş ?? Etsinler kardeşim.. Bu kupa zaten bu saatten sonra kimse için bir önem arzetmiyor.

• ilk önce fenerbahçe o ana kadar zaten bütün avantajı yakalamış. Tek bir futbolcu ve teknik heyet rakibe kışkırtıcı hareketi yok. Aksi bjk li futbolcular da artistlik düşme replikleri ve yedek kulubesinin efelenmeleri.

Küfür kesinlikle hoş bir davranış değil. Saha içine yaraliyici madde atımi da bi o kadar iğrenç durumlar. Bu kişiler en ağır ceza ile cezalandirmalilar

Ama malasef bütün stadlarimizda amatör küme dahil bu davranışlar sergileniyor. Hakem ..gözlemci. .ve doktor raporları ortada. + tribün olayları organize olma olasılığı emniyet tarafından da araştırılirken her iki takıma hükmen ceza verilmesi kamu vicdanını yaraladı.

Şimdi bjk taraftarları ve klübü kendilerince haklı olarak bu tutuma gidiyor. Bazı dengesiz zatlar fb gelsin de görelim diye tehdit vari mesajlar ile olayı daha da germeye çalışıyor.

Umarım bjk bu kararindan cayar ve maça çıkar. Sonuçta fener taraftar avantajını kaybetmiş durumda.

Maçı oynamayarak galip gelmek futbol ruhuna aykırı bir durum. Buna sebep olan takım kişi ve kurumlar en ağır şekilde cezalandırılması gerekir.

• sözünü tuttun başkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasaell -- 27 Nisan 2018; 1:27:9 >
  • Ne zorumuz var bu dandik kupa için fenerlileri çekmeye? Yok kaçıyormuşuz bilmem neymiş. Kim takar bu kupayı? Deli gibi isteyen taraf fener.
    Ha bir de neymiş önceden sahaya pet şişe atmışlarmış bilmem kimin kafası yarılmışmış. Çekseydin takımını sahadan? Ne zorun var o maçı oynamaya? Sen enayiysen pet şişe yiye yiye maç oynamayı seviyorsan senin sorunun bu.
  • Hayatımda ilk defa Fenerbahçe ile aynı taraftayım.

Beşiktaş doğru yada yanlış karara uymak zorunda.

Aksi takdirde ağır yaptırımlar uygulanmalıdır.

Kararı bende ağır buluyorum evet lakin maça çıkmamak bambaşka bir olay, karara uyulmazsa yaptırımlar can yakacaktır, yakmalıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Hayatımda ilk defa Fenerbahçe ile aynı taraftayım.

Beşiktaş doğru yada yanlış karara uymak zorunda.

Aksi takdirde ağır yaptırımlar uygulanmalıdır.

Kararı bende ağır buluyorum evet lakin maça çıkmamak bambaşka bir olay, karara uyulmazsa yaptırımlar can yakacaktır, yakmalıdır.
    Yönetmelikte ne yazıyorsa, o uygulanmak zorunda. Bu zihniyetiniz yüzünden Türk hukuku bu halde. Kanunsuz suç ve ceza olmaz! Yönetmelikte yazanın aksine yaptırımlarda bulunmak, en hafif tabirle HUKUKSUZLUKTUR.

“Kanunsuz suç ve ceza olmaz ilkesi gereği, hiç kimse kanunun açıkça suç saymadığı bir fiilden dolayı cezalandırılamaz; hiç kimse bir fiil için kanunda gösterilen ceza dışında bir ceza ile veya kanunda gösterilen cezadan daha ağır bir ceza ile cezalandırılamaz.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 27 Nisan 2018; 2:5:7 >

• Sangre kullanıcısına yanıt
    O zaman bu hukuksuzluk şampiyonlar liginde yapıldığında da aynı tavrı göstermek lazım.
    yani sadece burada bu tavrı göstermek olmaz.
    tekrar ediyorum, kararı doğru bulmamakla birlikte beşiktaş ın maça çıkmamasını da doğru bulmuyorum.
    yani karar vericinin kararları doğru yada yanlış herkesi bağlar.
    seyirci götürmedi bu takım avrupaya, lyon maçında olanları hatırlıyoruz, cezayı kim çekti, beşiktaş, ne yapıldı, bence o daha büyük bir adaletsizlikti.

• quote:

O zaman bu hukuksuzluk şampiyonlar liginde yapıldığında da aynı tavrı göstermek lazım.
    yani sadece burada bu tavrı göstermek olmaz.
    tekrar ediyorum, kararı doğru bulmamakla birlikte beşiktaş ın maça çıkmamasını da doğru bulmuyorum.
    yani karar vericinin kararları doğru yada yanlış herkesi bağlar.
    seyirci götürmedi bu takım avrupaya, lyon maçında olanları hatırlıyoruz, cezayı kim çekti, beşiktaş, ne yapıldı, bence o daha büyük bir adaletsizlikti.
    Elbette ki Lyon maçında başımıza gelenler çok büyük adaletsizlikti. Hakkımızı aradık, lehimize sonuç çıkmadı.

Ancak sizin söylediğiniz “Beşiktaş’a çok büyük yaptırımlar uygulanmalı” ifadesi başlı başına yanlış. Yönetmelik; “Türkiye Kupası maçından çekilen taraf gelir havuzundan pay alamaz ve bir sonraki sene Türkiye Kupası’ndan men edilir” diyor. Bunun dışında herhangi bir yaptırımda bulunmak mümkün değildir. Bir hukuk devletinde somut olay için; “kanunsuz suç ve ceza olmaz ilkesi” gereği yönetmelikte yazandan başka bir yaptırımda bulunulamaz. “Kanunların geriye yürümezliği” ilkesi gereği ise yeni bir madde düzenlenerek Beşiktaş’a farklı bir yaptırımda bulunulamaz. Bunun aksi her durum, orman kanunlarının yürürlüğe girdiği, hukukun hiçe sayıldığı anlamına gelir ve bu taktirde biz de hakkımızı farklı şekilde ararız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 27 Nisan 2018; 2:20:1 >

• Sangre kullanıcısına yanıt
    Kastettiğim yaptırımlar bunlar zaten.

Beşiktaş bu yaptırımları göze alıyorsa yapacak birşey yok, fevri bir hareket olur.

Profesyonel idareciler bu olayı hukuki açıdan ele almalıdırlar.

Uluslararası hukuk yollarına da başvurabilirler sanırım, pek bilmiyorum ama mutlaka yapacak başka şeyler vardır.
    Sahaya çıkmamak tercih olmamalı.

• quote:

Kastettiğim yaptırımlar bunlar zaten.

Beşiktaş bu yaptırımları göze alıyorsa yapacak birşey yok, fevri bir hareket olur.

Profesyonel idareciler bu olayı hukuki açıdan ele almalıdırlar.

Uluslararası hukuk yollarına da başvurabilirler sanırım, pek bilmiyorum ama mutlaka yapacak başka şeyler vardır.
    Sahaya çıkmamak tercih olmamalı.
    Bu yaptırımlar zaten göze alınmış durumda hocam, camia olarak bunun sonuçlarını biliyor ve destekliyoruz.

Elbette ki uluslararası hukuk anlamında UEFA’ya başvurma hakkımız sabit. Ancak Türkiye’nin Euro 2024 adayı olması sebebiyle; buna zarar vermemek adına bu yol seçilmedi.

Doğru olan kabul etmeseniz de buydu. Hem tepkimizi ortaya koyup, adaletsizliğe karşı dik bir duruş sergiledik hem de ülkenin zarar görmesinin önüne geçtik.

Bu saatten sonra TFF; bu işi kan davasına çevirmeye kalkarsa, Beşiktaş camiası da yasal haklarını uluslararası alanda kullanmaktan çekinmeyecektir.

• Taraftarın üstüne yürü

Yalandan dikiş at

El kol hareketleri yapıp taraftarı iyice kızdır

Yürüyerek girdiğin odadan keleşle taranmış gibi çık

Sonra gel buna dik duruş de ne maçlar oynandı bjk stadı dahik tatil edilmedi bu maçın tatil edilmesi başlı başına hakem yetersizliği komedidir hakemin yerinde olsam maçı tekrar izler istifamı verirdim bjkde hakemin yetersizliğini iyi kullandı sadece sonra maduruzda maduruz. Bir tane bjkli açıklasın tolga hangi akıl mantık ile taraftarın üstüne yürüyo ? Şunu bir bjkli açıklasın bakalım ve barikat altında korner kullanılan sayısız maç oldu bu maçta neden bjk bunu kullanmak istemedi açıklayın ya hadi bakalım. Uefaya gitmemelerinin sebebi sorduğum soruları uefada soracak zaten gitsede o vasıfsız bjk avukatı ile zor şekip bile tokatladı öyle avukatmı olur ya sokaktan birini koysan daha mantıklı açıklamalar yapar.

• Yemedi tabi

• bjk korkmuş niye çıkmıyor haksız olduğunun ispatı işte kimse kupayı elleriyle geri vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 27 Nisan 2018; 7:0:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

bjk korkmuş niye çıkmıyor haksız olduğunun ispatı işte kimse kupayı elleriyle geri vermez
    Komikmiş. Çok takıyorduk bu kupayı sanki.
    Senin takımında akhisar maçında bilerek yenildi o zaman fenerle karşılaşmamak için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.